Valeron Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 selamlar, konusu var mı bilmiyorum,google'dan baktım bi kaç tane film seçtim. Bu Prometheus veya Alien:Covenant gibi uzaylı,varoluşlu,nerden geldik nereye gidiyoruz,uzaylılar vs vs temalı film önerileriniz var mı ? Eski yapımlar olmasın mümkünse 2000 ve sonrası yapımlar olsun,şu güzeldir izle diye tavsiye edeceğiniz uzay temalı filmleri paslarsanız sevinirim. saygılar,sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 war of the worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 interstellar yazmayın demediğin için interstellar hacıdayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Biraz daha eski olsa da Stargate SG-1'a başla, başlarda ne kadar tırt cheesy diziyken yeterince sabredebilirsen adım adım sinema-tv tarihinin en detaylı işlenmiş en geniş evrenlerinden birini geçmişiyle geleceğiyle mitleriyle tarihiyle nasıl kurduğunu, inşa ettiğini gör. İlk olarak Stargate filmini izliyorsun, sonra SG1 10 sezon, aradan bir yerden başlayacağın zaman (SG1'de konusu gelince) Stargate: Atlantis de 7 sezon. Üstüne de kapanış filmleri var. Uzun süre idare eder ikisi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 knowing contact arrival edge of tomorrow cloverfield 10 cloverfield lane mist signs independence day ler starship troopers district 9 super 8 war of the worlds after earth enders game pacific rim bunlar ilk aklıma gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 dizi olarak da star gateler diyecektim denmiş bile ama çok uzun sg ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 2000 sonrasi demissin ama ben direk Star Terk diyorum. (2000 oncesi olanlari..) istersen yeni filmleri de izle( 3 tane geldi sanirim ) onlar da guzel ama eskileri izleyenler iyi elestrici yapmiyor pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Son çıkanlardan söyleyeyim bi tane. Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Dizi: battlestar galactica Film: interstellar Apollo 11 Europa report Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 bahsedilen filmlerin bir kısmını izledim,diğerlerine bakıcam şimdi,çok teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 gora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 op girişi prometheus ve alien: covenant diyerek yapmış ama, 79 dan itibaren tüm alien filmlerini izlemediyse uzaylı filmi izledim demesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 o eski alien serisini izledim abi hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 2001: A Space Odyssey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 tiLi said: 2001: A Space Odyssey filmin yapım yılı 1968 yazıyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 boşver senlik değil o film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 şuraya bırakıyorum (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 adam 2000 sonrası yazmış 68 yapımı film söyleyip bi de mal mal konustum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 dizi olarak the expanse izle. baya iyi. film olarak hepsini tüketmişiz ya. hakkaten 80 öncesine falan gitmek lazım sdfs. zombi ve uzay filmi bulamıyorum hepsini yemişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Event Horizon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Solaris, kitabi iyiydi filmi de vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 ikisi de gayet iyidir. ilki gişede patlayıp yıllar sonra sanat eseri ilan edilmiş bi film. 2. daha cheesy ama yine de iyi bi de red planet var val kilmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 ikisini de izledim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Red said: dizi olarak the expanse izle. baya iyi. film olarak hepsini tüketmişiz ya. hakkaten 80 öncesine falan gitmek lazım sdfs. zombi ve uzay filmi bulamıyorum hepsini yemişiz. aynen abi zombili filmleri de uzay filmlerini de bitirmişiz harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar