Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzay temalı filmler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar,

konusu var mı bilmiyorum,google'dan baktım bi kaç tane film seçtim.

Bu Prometheus veya Alien:Covenant gibi uzaylı,varoluşlu,nerden geldik nereye gidiyoruz,uzaylılar vs vs temalı film önerileriniz var mı ?

Eski yapımlar olmasın mümkünse 2000 ve sonrası yapımlar olsun,şu güzeldir izle diye tavsiye edeceğiniz uzay temalı filmleri paslarsanız sevinirim.

saygılar,sevgiler
Mesaj tarihi:
Biraz daha eski olsa da Stargate SG-1'a başla, başlarda ne kadar tırt cheesy diziyken yeterince sabredebilirsen adım adım sinema-tv tarihinin en detaylı işlenmiş en geniş evrenlerinden birini geçmişiyle geleceğiyle mitleriyle tarihiyle nasıl kurduğunu, inşa ettiğini gör.

İlk olarak Stargate filmini izliyorsun, sonra SG1 10 sezon, aradan bir yerden başlayacağın zaman (SG1'de konusu gelince) Stargate: Atlantis de 7 sezon. Üstüne de kapanış filmleri var. Uzun süre idare eder ikisi zaten.
Mesaj tarihi:
knowing
contact
arrival
edge of tomorrow
cloverfield
10 cloverfield lane
mist
signs
independence day ler
starship troopers
district 9
super 8
war of the worlds
after earth
enders game
pacific rim

bunlar ilk aklıma gelenler
Mesaj tarihi:
2000 sonrasi demissin ama ben direk Star Terk diyorum. (2000 oncesi olanlari..) istersen yeni filmleri de izle( 3 tane geldi sanirim ) onlar da guzel ama eskileri izleyenler iyi elestrici yapmiyor pek
Mesaj tarihi:
dizi olarak the expanse izle. baya iyi.

film olarak hepsini tüketmişiz ya. hakkaten 80 öncesine falan gitmek lazım sdfs. zombi ve uzay filmi bulamıyorum hepsini yemişiz.
Mesaj tarihi:
Red said:

dizi olarak the expanse izle. baya iyi.

film olarak hepsini tüketmişiz ya. hakkaten 80 öncesine falan gitmek lazım sdfs. zombi ve uzay filmi bulamıyorum hepsini yemişiz.

aynen abi zombili filmleri de uzay filmlerini de bitirmişiz harbi
  • Yeni Oluştur...