Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 dostlar, Bi kopegim var cesitli sebeplerden uzunca bi suredir pansiyonda kaliyor. Orda iyi bakildigini biliyorum ama belki bi ihtimal eve cikip yanima alirim diye dusunuyorum, merak ettigim konu su; kopek 4 5 yasinda cisini kakasini ne kadar tutabilir. Cok yogun ve mesaili calisiyorum, gecem gunduzum belli degil onun icin spesifik saatlerde cikartma ihtomalim. Pek. Yok. konuyla ilgili bilgi sahibi olanlar bi ses versin pls cok tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 bizim köpek 2 gün tutuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Oyuncak mı abi bu. Tuvaleti geldiyse tutsun ne, sen tutmuyorsun köpek niye tutsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 bir hayvana boyle zulum yapilamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Tutmasin tabi de ben yokken tutarsa sevinirim evin selameti acisindan. İste bunu net planlayip ona gore aksiyon alcam onun icin ornekler onemli. ideal dunyada olsa her gun saatlerce onu disari cikarabilsem keske ama durumum bu. Ya almiycam ya da alirsam biseylere katlanmak zorunda kalicaz her ikimiz de Onu ogrenmeye calisiyorrum yoksa amacim hayvana cile cektirmek degil tabi ki planlama yapmam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 hayvanın yalnız kalma durumu varsa daha zor olur tuvaletten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 senko said: bir hayvana boyle zulum yapilamaz. Dedigim gibi abi onu planlamam lazim amacim zulum degil ben 12 de gelsem dayanabilir mi bunu ogrenmeye calisiyorum. Gunlerce tutmasini istemiyorum zaten, gunde gene 2 kez cikartabilirim, sabah saatinde sikinti yok ama aksam 12 de olabilir 8 9 da olabir gece 3 te olabilir, bunu ogrenmeye calisiyorum bekleyebilir mi rahatlikla Ne zulmu yoksa zulumluk bi mesele yok yapma allah askina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Abi sabit zamanların olsa belki bi düzene sokarsın, kendin gibi hani. Ama bi öyle bi böyle düzende olmaz. Yani şöyle olur böyle olur diyenler vardır da ben doğru bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 reampage said: hayvanın yalnız kalma durumu varsa daha zor olur tuvaletten. Abi yalniz kalcak maalesef su anda pansiyonda da yalniz kaliyor onda sikinti olmaz gibi sanirim ama bu devirde beyaz yakali calisipta kopegi yalniz kalmayan kac kisi var ki zaten ? Kosullar boyle, ya da almicam pansiyondsn boyle devam edicez. en azindan duzenini huzurunu bozmamis olurum hayvanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Akhlaur said: Abi sabit zamanların olsa belki bi düzene sokarsın, kendin gibi hani. Ama bi öyle bi böyle düzende olmaz. Yani şöyle olur böyle olur diyenler vardır da ben doğru bulmuyorum. İste abi benim de cozmeye calistigim sey bu yani hayvana zarar vermeden su an ki hayatindan daha keyifli bi yasam sunamicaksam almicam pansiyondan parasini oducem en azindan doganin icinde dogasini yasar. Ha benle oldugu icin her sekilde daha cok sevinecektir onu biliyorum ama hayvanin duzenini bozup gunahina girmekte istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Akhlaur said: Oyuncak mı abi bu. Tuvaleti geldiyse tutsun ne, sen tutmuyorsun köpek niye tutsun. Ç Ü N K Ü köpeğin köpekliği olgusal bir gerçek ve aynı gerçekliğin sağladığı bilgi ışığında homo sapiens ile arasında mevcut olan farklılıklardan ötürü köpeğe dair yaklaşımı da farklı şekilde incelemek zorunluluğu doğuyor. Duyarcılık toplulukları yavaş öldüren bir zehirdir. -Plotinus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Vicissitude said: Akhlaur said: Oyuncak mı abi bu. Tuvaleti geldiyse tutsun ne, sen tutmuyorsun köpek niye tutsun. Ç Ü N K Ü köpeğin köpekliği olgusal bir gerçek ve aynı gerçekliğin sağladığı bilgi ışığında homo sapiens ile arasında mevcut olan farklılıklardan ötürü köpeğe dair yaklaşımı da farklı şekilde incelemek zorunluluğu doğuyor. Duyarcılık toplulukları yavaş öldüren bir zehirdir. -Plotinus Sen ne diyon degişik :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Valeron said: reampage said: hayvanın yalnız kalma durumu varsa daha zor olur tuvaletten. Abi yalniz kalcak maalesef su anda pansiyonda da yalniz kaliyor onda sikinti olmaz gibi sanirim ama bu devirde beyaz yakali calisipta kopegi yalniz kalmayan kac kisi var ki zaten ? Kosullar boyle, ya da almicam pansiyondsn boyle devam edicez. en azindan duzenini huzurunu bozmamis olurum hayvanin beyaz yakalılar hayvan bakmasın zaten ya. filmlerdeki gibi olmuyor abi. elin adamı sabah 6 da kalkıyor 1 saat köpekle zaman geçiriyor, koşuyor, kahvaltısını yapıyor işe gidiyor. akşam 18.30 da evde, gene dünyanın zamanı onlarda. benim niyeyse hiç böyle olmuyor fasdasd gece 2 ye kadar oyun oynarsan normal gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Şunu ben de yapmak istiyorum. Sonra kafami cikarip sokaga bakiyorum lan burda cikip koşsam daha kötü olur diyorum geciyor o his sdgsf Ama suan c.kaledeyim evin oraya efsane parklar yapmislar. Burda calisiyor olsam 6da kalkar 1 saat kosar ise giderim valla hem temiz hava orman kenarinda miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Abi kisisel zevklerinden dolayi hayvani ihmal ediyosan bu ayip o zaman bakma Benim bahseettigim ozel durum isten kaynakli maalesef. Soyle bisey var, simdi ki aklim olsa hayatta almam kopek falan artik aldik bi sekilde vebaline girdik, bi de benim kopek baya sikintili yaramaz, kime versem 1.ay da sokaga atar eminim. Eger oyle bi atmayacak bahceli evi olan bi talip varsa eger mutlu olacaksa verebilirim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Valeron said: Vicissitude said: Akhlaur said: Oyuncak mı abi bu. Tuvaleti geldiyse tutsun ne, sen tutmuyorsun köpek niye tutsun. Ç Ü N K Ü köpeğin köpekliği olgusal bir gerçek ve aynı gerçekliğin sağladığı bilgi ışığında homo sapiens ile arasında mevcut olan farklılıklardan ötürü köpeğe dair yaklaşımı da farklı şekilde incelemek zorunluluğu doğuyor. Duyarcılık toplulukları yavaş öldüren bir zehirdir. -Plotinus Sen ne diyon degişik :d Dasaaa heralde o yav. Yetersiz troll. OP, Tuvaleti tutmak çok zorlu bir şey değil. Tuvalet eğitimi varsa zaten tutar. Biz mesela sabah 6-7 akşam 6-7 arası çıkarıyoruz bir sorun olmuyor.(Sabahları 15 dakika, akşamları 1 saat kadar) Ha daha önce bir iki defa 20 saate yakın tutmak zorunda olduğu da oldu (şehir dışındaydık) ama yapma tabii böyle şeyler. Eve gelince "Nerdesiniz mk. Böbrek bu böbrek. Dışarı çıkarın lan beni" bakışıyla karşılaştık. Evde yalnız kalması sıkıcı olabilir. Ama eğer eve geldiğinde bilgisayar başında Kantır atmak yerine dışarda gezdirirsen ya da dışarda tuvaletini yaptıktan sonra ev içerisinde oynarsanız sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Aynen abi oynama kismini yaparim kesin o noktada sikinti yok ama tek derdim tuvaletini tutma suresi esnek olursa kafam rahat ederim diger turlu durmadan eve sicti mi diye dusunerek is yapilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 http://www.hepsiburada.com/record-kopek-alt-baglama-bezi-s-40-60-12-adet-p-HBV000003B2NX?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=Cj0KCQjw24nNBRChARIsALldLD32zfX6WeQS8I3Pnc3l6Od7MmaeaTJ5nwLtelmas6LwlZDnNCD8jDQaAlNiEALw_wcB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 12 saatten fazlası uzun vadede gayet kötü. hele ufak ırklar için... az biraz masrafa katlanıp dog walker tutuyorsun, geliyor öğlen 45 dakka çıkarıyor, tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Abi orda da merak ettigim sey su, evde kimse yok nasi cikartcak ? Oyle bi durumda var, zaten normal saatlerde gelsem ona bvakit ayirmakta sikintim yok bahsettigim mesai durumlarinda dayanip dayanamayacagi Golden kirmasi ayrica ufak degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Lopeth said: http://www.hepsiburada.com/record-kopek-alt-baglama-bezi-s-40-60-12-adet-p-HBV000003B2NX?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=Cj0KCQjw24nNBRChARIsALldLD32zfX6WeQS8I3Pnc3l6Od7MmaeaTJ5nwLtelmas6LwlZDnNCD8jDQaAlNiEALw_wcB Abi onu da alisirsa durmadan buna sicip isemek istemez mi ? Tuvalet egitimi poset olmasin sonra ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 sabonis said: 12 saatten fazlası uzun vadede gayet kötü. hele ufak ırklar için... az biraz masrafa katlanıp dog walker tutuyorsun, geliyor öğlen 45 dakka çıkarıyor, tertemiz. Su mantikli Veya guvendigin bir arkadasinla anlas Evin anahtarini ver cikarsin gezdirsin sonra koysun eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknet4 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 13 aylık cane corso'm var. Sabah 6 da bir saat ve akşam 7 gibi 1 saat çıkarıyorum sıkıntı olmuyor. Bir kaç sefer akşam 10 civarı gelmek zorunda kaldım sıkıntı çıkarmadı ama zorlandığını hissettim. Hangi saatlerde çıkardığından ziyade günde iki sefer ve aynı saatlerde çıkardığın takdirde problem yaşamazsın diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 4 aylikken test etmistim zilli 30 saat tuttu . Disari alistiriyordum o sira cikinca sular sel oldu sdf ne kadar tutabilecegi yasina ve cinsiyetine bagli Ergen olduysa gunde 2 kere cikarsan yeter. Daha yavruysa saat basi yapistirabilir Wc den ziyade ilgi alaka paylastigin saatler daha onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar