Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Subnautica

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
toggie said:

f/p olarak bakmak istemiyorum bu oyuna ama hic bir fikri olmayan icin bu fiyata daha iyisi gecmiste gelmedi bence.

hikayeyi bitirdikten sonra ilk isim creative acip fotograf albumu yapmak olacak.

Survival olarak Long Dark ve Don't Starve doruk. Daha iyisi gelmedi.
Mesaj tarihi:
toggie said:

ben her oyunu headset'le oynuyorum artik. zaten hoparlorumde o ses kalitesi yok, ki izole olman butun hissiyatini da degistiriyor dogal olarak.

Headset dediği de şu.

Mesaj tarihi:
aurora nın yanında bir tane var büyük ihtimalle odur, agro cekmiştir eleman. gece çıkın abi hdsahdhsah, tehlike derinlerde başlıyor zaten oralara gittiğinizde gece gündüz kavramı kalmıyor.
Mesaj tarihi:
orasi aurora'nin kic kismina yakin kelp forest parcasi. guvenli yerin tam sonu. orada cikmamistir da yakin oldugundan aggrolanmistir. sig sularda da leviathan spawnlar var.

gece quartz farmlamak icin harika. ancak son versiyonda quartzlar karanlikta eskisi kadar guclu parlamiyor. hic hosuma gitmedi o degisiklik. tipi de hos olmamis. :/
Mesaj tarihi:
toggie said:

bu kadar sig suda denk gelmesi enteresan olmus, gece mi cikiyo acaba ortaya.

https://clips.twitch.tv/MoldyEnticingDiamondBrainSlug

Bu da çok iyiymiş. Auroranın kıç kısmında da var, burnunda sol tarafta da. Gece gece gitmem abi oraya ne işim var. :)
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

Ahahahahha Sercan ya. Sesli güldüm. :D

asdf abi 800 metre aşağıda kaldı seamoth ne bok yicem bilmiyorum base'e dönüp exosuiti alıp geri dönüp almayı falan düşünüyorum da bence onu da orda bırakırım ben.
Mesaj tarihi:
orası biraz karışık işte. cyclops da yukarıda zaten mağaranın girişinde ama orası 800 metre yukarıda. bi seamotha bi exosuite binicem götüm götüm girişe yaklaştırcam ikisini de. sonra birini docklıcam diğerini dışarı çıkarıcam falan of büyük iş dsfg
  • Yeni Oluştur...