VartoluSadettinBey Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 toggie said: f/p olarak bakmak istemiyorum bu oyuna ama hic bir fikri olmayan icin bu fiyata daha iyisi gecmiste gelmedi bence. hikayeyi bitirdikten sonra ilk isim creative acip fotograf albumu yapmak olacak. Survival olarak Long Dark ve Don't Starve doruk. Daha iyisi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 geldi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 zevk/renk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 toggie said: ben her oyunu headset'le oynuyorum artik. zaten hoparlorumde o ses kalitesi yok, ki izole olman butun hissiyatini da degistiriyor dogal olarak. Headset dediği de şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 olum sen demiyor muydun harika diye niye şimdi adamla dalga geçiyosun fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 ben de alayım bunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 g430 var bende, bu ne bilmiyorum kipa'dan almis herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 DRaGoN_SLaYeR said: olum sen demiyor muydun harika diye niye şimdi adamla dalga geçiyosun fdsfds asdjahbsdjad yok o bu değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Onun da bi linkini yolla özelden arkadaşa alayım, buraya koyma fakirliğimiz belli olmasın fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 bu kadar sig suda denk gelmesi enteresan olmus, gece mi cikiyo acaba ortaya. https://clips.twitch.tv/MoldyEnticingDiamondBrainSlug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 abi GECE ben invisibility hilesiyle bile baseden çıkmıyorum ya deli millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 aurora nın yanında bir tane var büyük ihtimalle odur, agro cekmiştir eleman. gece çıkın abi hdsahdhsah, tehlike derinlerde başlıyor zaten oralara gittiğinizde gece gündüz kavramı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 orasi aurora'nin kic kismina yakin kelp forest parcasi. guvenli yerin tam sonu. orada cikmamistir da yakin oldugundan aggrolanmistir. sig sularda da leviathan spawnlar var. gece quartz farmlamak icin harika. ancak son versiyonda quartzlar karanlikta eskisi kadar guclu parlamiyor. hic hosuma gitmedi o degisiklik. tipi de hos olmamis. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 dunes, mountains ve aurora'nin kicinda kalan alan, buralarda sig yerlerde de guvende degiliz. leviathan bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 dünkü sessiondaki patlayışım: https://www.twitch.tv/videos/224257053 hafif spoiler içerir ha bi de küfür var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Ahahahahha Sercan ya. Sesli güldüm. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 saldıran ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 toggie said: bu kadar sig suda denk gelmesi enteresan olmus, gece mi cikiyo acaba ortaya. https://clips.twitch.tv/MoldyEnticingDiamondBrainSlug Bu da çok iyiymiş. Auroranın kıç kısmında da var, burnunda sol tarafta da. Gece gece gitmem abi oraya ne işim var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Suark said: saldıran ney? Warper. Seamothtan dışarı çekiyor Sercan'ı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Update değil ama çok detaylı harita http://subnautica.wikia.com/wiki/Mapping_Subnautica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 DA2019 said: Ahahahahha Sercan ya. Sesli güldüm. :D asdf abi 800 metre aşağıda kaldı seamoth ne bok yicem bilmiyorum base'e dönüp exosuiti alıp geri dönüp almayı falan düşünüyorum da bence onu da orda bırakırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 E exosuitle gidip seamothu alsan, exosuiti kim getirecek? :D He şu olur, cyclops ile gidersin. Dock edersin seamothu, anca öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 orası biraz karışık işte. cyclops da yukarıda zaten mağaranın girişinde ama orası 800 metre yukarıda. bi seamotha bi exosuite binicem götüm götüm girişe yaklaştırcam ikisini de. sonra birini docklıcam diğerini dışarı çıkarıcam falan of büyük iş dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 ya da one shot one way, seaglide + rebreather + yüksek hacimli dalgıç tüpü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 hayır yenisini yapacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar