Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Sand sharklar düșündüğüm șeylerse aslında sana faydalı canlılar. Bu metal levhalarla oynayan gençler değil mi? Onlar etraftayken metal toplayabiliyosun nerede olduğunu gösteriyorlar. Benim bildiğim mantarlarla bir ilișkileri yok. Mantar daha sonra asit üretmeni sağlayacak. Tahminimce etraftaki metalle oynamaya geliyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 yok kumdan çıkanlar bu dediklerim, şerefsizler lifepodun etrafını kaplamıslardı http://unknownworlds.com/subnautica/files/2014/12/q7hQVnO1.jpg http://vignette2.wikia.nocookie.net/subnautica/images/d/db/Sand_Shark_%282%29.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Hee glide'la kaçabilirsin bunlardan ya. Glide yap bir tane yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 survival'a bastan baslayacagim ben de, release'i bekliyorum az kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Ben de evet, o kadar kastım bekledim oynamadım oyunu, girdim 10 dakika baktım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 eveeett creative de invisivle actım ve oyun cok zevklı hale geldı. araçlara saldırıolar tabi gene. ama keşif için süper. Bide yavaştan iblislere alışmaya başladım sanki göre göre. ama ZORRO diye saldırmaları ürkütüyor tabi. survivalı invisle oynıcam bidakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 23'unde cikiyormus. mybodyisready.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 multisi olsa şu oynun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 BDO ya başladım buna yine başlıyamıycam. bi oynayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 abooow ne pis oyunmus yaw, 4 gunde 20 saat gömmüsüm haberim yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 gomme ıste release gelsın oyle gom sandsharkları fixlerler inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 yarin cikiyor. GOTY adayina hazir miyiz? said: there are plans for post-release additions, including the possibility of an icy biome with new creatures and frosty hazards. These plans aren’t final, said Cleveland in an interview with us, but he also says they are “80-90 percent sure” they’re going to make a paid expansion of some kind or another. epey ilginc fikirler listelemisler https://www.rockpapershotgun.com/2018/01/22/subnautica-devs-want-to-add-arctic-biome-after-release/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+rockpapershotgun%2Fsteam+%28Rock%2C+Paper%2C+Shotgun%3A+Steam+RSS%29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 cok uzun zamandir girmedim oyuna. umarim story tarafi biraz daha ilgi cekici hale getirilmistir. hem heyecanliyim hem de cok tirsiyorum sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 https://unknownworlds.com/subnautica/launch/ ITS HABBENING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=Rz2SNm8VguE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Bu oyun çok güzel ya, epeydir oynamıyordum. Bu akşam bakayım, release sonrası nasıl oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 2 gündür ne oynuyorum bunu ya. aşırı güzel oyun yapmış öküz oğlu öküzler. Unknown Worlds'ün yaptığını sonradan öğrendim, Natural Selection'ın yapımcıları. Çok sevindim onlar olduğunu görünce. NS'yi yapıp kalmışlardı, ikinci oyunları da muazzam çıktı rıza baba. Kuruşuna kadar helal olsun. Tamamen bilinmeyen bi dünyayı sıfırdan keşfetmek, gerçek bir NOOB olmak ne kadar lezzetli bişeymiş ya. Mesai bitse de koşa koşa gitsem oynasam durumundayım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 izinliyim ben, alıp oynayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 oyunda benı en cok korkutan o bılınmezlık zaten, şimdi haftasonu oynayacağım korka korka. sand sharkları fixlemişlerdir umarım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Ben de epeydir oynamıyordum ya, eve gidince tekrar oynayayım bakalım neler değişmiş oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Sand sharklar beklendiği gibi çalışıyor. Amaçları korkutmak zaten xD Akvaryum simülasyonu diil ki bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Dün aldım aralıksız 5 saat oynadım , seamothumu elektrikli yılan balıkları patlattı, en son save 5 saat onceye aitti, gerçek dram budur. Ve tabiki rüyama girdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 ya ama kendi avlarının oldugu ortamda kendı avlarından fazla sayıdalar bide zombi gibi takılıolar. halbuki stalker negzel Redeagle said: Sand sharklar beklendiği gibi çalışıyor. Amaçları korkutmak zaten xD Akvaryum simülasyonu diil ki bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Sen ölümsüzlüğü kapa da ghost'la kanka ol bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 he kapadımdı ya zaten araclara bınınce gorunmezlık kalmıo. sımdı yenı oyunda hıc acmadan oynıcamda sand sharklar cok fena :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar