cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 oldun said: bana bok yemek duser ama isimlerim yerini degistirsen daha iyi degil miydi tebrikler tabi. sen kendi ismine bak olm. Although. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 ben de aynısını yazmıştım önceki sayfalarda ama bana bok yemek düşmez çünkü bu bir forum ve ben bu internete para veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 sabonis said: olm arya bütün dünyada millet köpeklerine koyuyo lan. istanbul'da 3 tane köpek arya biliyorum ben. dizi karakteri ismi koymayın oğlunuza kızınıza bi zahmet. oldu olacak oğlunuz da goku olsun (goku köpek de var tanıdığım ayrıca asdfdas) abi niye işte cahiller için bir got karakteri, azcık kültürlü insan için opera solosu. iki kesime de hitap ediyor isim. anlamı ney diye bi soru gelmez kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Neyse çocuk 18'ine gelince kendi değiştirir artık, yapacak birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 yani messi'nin anlamı "cesur" olsaydı türkçe'de, messi de koymayın derdim. arya karakteri öncesinde kaç tane arya ismi duydun evet bir isim yani de, ben ne insanda ne köpekte duymamıştım, son 5-6 senedir ama bol bol türedi ikisi de. pop-culture ismi koymaya gerek yok kızına yani. sanki aryayı sözlük anlamı için koyuyor şu an koyanlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Ne koycaz kiza abi pop kultur olmayan? Neslihan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 umarım cocuk sana cekmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 nyks said: totemic said: kızım olursa ismini Arven Arya koyucam. bu arada Bora Mir çok güzel isimmiş. Bir tanıdığım kızının ismini Arven koydu. İlk duyduğumda çok şaşırmıştım. Edge'yle Yasemin'i mi tanıyon? Evet Edge diye bir isim var. TDK'da karşılığı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 asdf adam zagor gibi girdi topiğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 cicibeybe said: oldun said: bana bok yemek duser ama isimlerim yerini degistirsen daha iyi degil miydi tebrikler tabi. sen kendi ismine bak olm. Although. olum bana bok yemek duser demisim zaten daha niye vuruyonki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 oglum olursa vakkas koymak isiltiyorum ya. tam bir yok edici ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Ben vecihi koyarim Super bir isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 ooo simdi gordum tebrikler suark :D paticeyide tebrik et benim icin ^_^ saka maka forum married with children oluyor yavas yavas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 sorma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Tebrikler . Ayırt etmemek lazım ama oğlan olması başka bir his. Benimde 14 aylık oğlum var. 3 haftadır pıtır pıtır yürüyor :) Level atlamasına ve epic item düşürmesine falan yardımcı oluyorum baya zevkli. Zaten oğlan sahibi olmak RPG karakteri yönetmek gibi asdasd:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 iyi dilekler için teşekkürler beybiler, çok giremiorm bu ara nete falan malum dsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Analı babalı büyüsün inşallah. Tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Aceace said: nyks said: totemic said: kızım olursa ismini Arven Arya koyucam. bu arada Bora Mir çok güzel isimmiş. Bir tanıdığım kızının ismini Arven koydu. İlk duyduğumda çok şaşırmıştım. Edge'yle Yasemin'i mi tanıyon? Evet Edge diye bir isim var. TDK'da karşılığı yok. Çok da edgy bir arkadaşmış heh heh On topic: Hayırlı olsun, uzun - sağlıklı - mutlu bir ömür diliyorum Derin Özgür'e. (Derin Mavi koyasım geldi kızım olursa adını bu bağlamda ileride) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 İşin komik yanı son derece ender bulunan bir isim olmasına rağmen İzmir'de 2 farklı Edge vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Tebrikler, saglikli basarili mutlu ve hayirli bir evlat olmasi dilekleri ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Teşekkurler beybiler.. çok guzel hislermiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Tebrikler, gule gule kullanin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 foto yok mu ben göremedim koyduysanız eğer suark, az büyüsünler bizim çocuklara trafikte cam falan sildirelim. para kazansın veletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 kyomadık daha nazaringenden korktum biraz ama patice koyar bilahare bizim oğlanları at yarışına sokucam ben, at binip kımız içip ok atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar