Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Borcunu odemeyen pati'ye yasal olarak ne yapmali?

Tim

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Pati'de var bir iki avukat arkadas, haliyle yol yordam sorayim istedim. Olay su;

Yillardir benden dijital hizmet alan ama bir turlu odeme yapmayan, surekli sallayan bi arkadas var pati'den. Odeme aldigim sistemlerde proforma fatura olayi olmadigi icin fatura kesmedim ben bu arkadasa duzenli olarak cunku odeme yapmadiklarinda benim muhasebe hesabim karisiyo. En temizi odeme yapacaklarinda faturayi kesip yollamak oluyor. En son keseyim faturani toptan kredi kartin ile ode dedim, kredi karti kullanmiyorum gibi bir bahaneyle salladi yine.

Simdi merak ettigim su; ben bu arkadasa yurt disindaki firmadan faturami kesip yollasam toplam borcu kadar, sonrasinda odenmeyen bu fatura icin yasal haklarim ne olur? Daha dogrusu herhangi bir hakkim olur mu?

Bu olmazsa seceneklerim ne olur?

PS : Eleman yillardir parasiz ama ne hikmetse surekli gece kluplerinde gezip, an itibariyle de Datca'da tatil yapip, bir yandan da mesajlarimi okuyup okumuyor RP'si yapmakta mesgul. heh
Sosyal ağlarda paylaş

Yasal olarak yaptirimim var da iste uzun suruyor azcik. Yine de dert degil, baslatayim sureci surnsun dursun zira 74838282 kere su gun odeyecegim dedigi yazismalar kanit sayilabiliyor. Sozlesme olsun olmasin farketmiyor ama iste daha farkli bir yolum var midir diye merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...