Tim Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Selamlar, Pati'de var bir iki avukat arkadas, haliyle yol yordam sorayim istedim. Olay su; Yillardir benden dijital hizmet alan ama bir turlu odeme yapmayan, surekli sallayan bi arkadas var pati'den. Odeme aldigim sistemlerde proforma fatura olayi olmadigi icin fatura kesmedim ben bu arkadasa duzenli olarak cunku odeme yapmadiklarinda benim muhasebe hesabim karisiyo. En temizi odeme yapacaklarinda faturayi kesip yollamak oluyor. En son keseyim faturani toptan kredi kartin ile ode dedim, kredi karti kullanmiyorum gibi bir bahaneyle salladi yine. Simdi merak ettigim su; ben bu arkadasa yurt disindaki firmadan faturami kesip yollasam toplam borcu kadar, sonrasinda odenmeyen bu fatura icin yasal haklarim ne olur? Daha dogrusu herhangi bir hakkim olur mu? Bu olmazsa seceneklerim ne olur? PS : Eleman yillardir parasiz ama ne hikmetse surekli gece kluplerinde gezip, an itibariyle de Datca'da tatil yapip, bir yandan da mesajlarimi okuyup okumuyor RP'si yapmakta mesgul. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 kizim sana soyliyorum gelinim sen anla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Yok ya. Dolayli yoldan laf sokma falan yok. Zerre umrumda olmuyor genelde bu tip seyler ama iste boyle yalan dolan bahanelerle kactiklarinda, karsidakini aptal yerine koymaya calistiklarinda falan cok uyuz oluyorum tiplere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 ooo ifşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 kimmiş o ya önce bi forumdan banla da öğrenelim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 sequo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 ya bi datcaya geldik diye amma trip atmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Forumda takilmiyo artik. En fazla okuyodur heralde de okusa bile oluye yatar anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 adres ver gidip alalım, merminin tanesi 2 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 µh said: ya bi datcaya geldik diye amma trip atmissin ODE LAN BORCUNU!!! bu pati degil borclu olan ama olsun, parayi aldiktan sonra kimden geldigi onemli degil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 GONDARCENGIZ said: adres ver gidip alalım, merminin tanesi 2 lira Vereyim. Bi guzel dovun, parayi da alip yeyin zira paradan ziyade elemanin tavirlarina uyuz oldum. Baya baya dayaklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 nick ver kimmis bu yuzsuz :D IFSA THREAD COME ON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 bi kerede ilk sayfada postum olsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 neden nicki gizli tutuyorsun? yaz insanlar bilsin................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Oha patide boyle adamlar var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 ödemem datça'dan selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 icraya koyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 koyamazsın, bi şey yapamazsın pek malesef. sözleşme vs var mı tr de geçerli. gidip dövmek en temiz çözüm hazır türkiyede sin zaten sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Böyle böyle zengin oluyolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 vivavale said: Oha patide boyle adamlar var mi Heh. Istemedigin kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 başka bi patiden gene böyle zengin gözüküp borcunu ödemeyen bi başka pati var diye duymuştum aynı adam galiba internetten de iş yaptırdığına göre sanırım ayn ısdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 ne zamandan beri forumda takılmıyo onu söyle bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 İçinde "zengin" ibaresi geçtiğinden kimse benden şüphe duymaz heeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 WaNTeD said: koyamazsın, bi şey yapamazsın pek malesef. sözleşme vs var mı tr de geçerli. gidip dövmek en temiz çözüm hazır türkiyede sin zaten sanırım neden koyamıyormuş açıklar mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Yasal olarak yaptirimim var da iste uzun suruyor azcik. Yine de dert degil, baslatayim sureci surnsun dursun zira 74838282 kere su gun odeyecegim dedigi yazismalar kanit sayilabiliyor. Sozlesme olsun olmasin farketmiyor ama iste daha farkli bir yolum var midir diye merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar