Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 geçmiş olsun. teyzemin de 2 yıla yaklaşıyor sanırım. epey kötü başlamıştı ama şu an gayet iyi. chemo yu falan da ıbraktı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Dostum annemi aynı illetten geçen sene kaybettim. Acil şifalar dilerim. Anneye bol moral verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 geçmiş olsun! geçiriyor olduğunuz süreçte kolaylık diliyorum. hayat devam ediyor. geçirilen süreç de yaşamın bir bölümü. içindeki güzellikleri kaçırmamak ve anneyle paylaşmak için çaba gerek! sevgiler... bir de kadın olmakla ilgisi yok gerçekten. çoğu insan yapabiliyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Oyle tabi. Benim kafam daha fazlasina calismiyor su aralar hastane koltugunda yarim yamalak uyuyup, her uyku da en az 4-5 kere bolundugunden. :) Bir de baslik clickbait iste. Topike gelenlerin yarisi "HOYT! NE DIYOSUN?!" diye gelmistir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Geçmiş olsun, oldukça doğru bir tespit. Acil şifalar dilerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 geçmiş olsun. şifa bulur inşalah. kefeni yırtan insanların başarı hikayesi hiç de az değil. moraliniz yüksek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Tim said: marksman said: bu standart check up da herşey çıkıyor mu ya ? Meme kanseri icin duzenli momografi cektirmek gerekiyor. Yeni cihazlarla cok daha kolay ve hizliymis diye duydum. Saol aklımda dursun. Başlık çok iyi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 geçmiş olsun yahu, umarım en kısa sürede atlatır da sağlığına kavuşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 benim başımdan geçenleri anlatmiş resmen adam :( çok çok geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Tim said: Topike gelenlerin yarisi "HOYT! NE DIYOSUN?!" diye gelmistir :P Haklısın karşim ben de hep öyle yapıyorum diye geldim feelz çıktı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 3 yıl önce aynı şeyi atlattı annem. Şimdi düzenli kontrolle devam ediyoruz. Acil şifalar diliyorum. Umarım kısa sürede sağlığına kavuşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 geçmiş olsun, allah şifa versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 µh said: basligi gorunce sok oldum. benzeri bir durumu suan ben yasiyorum. annem 69 yasinda ve seker hastasi, bacaginda durduk yere morlukla olusmus. bugun bi doktor gostermek icin baya dil doktum, surekli itiraz ediyor ben sonra giderim diyor ama dogumgunum kiramazsin beni falan deyip gecistiriyorum. suan hazirlaniyoruz umarim goturebilicem. igne vurulmuyor ama ilac kullaniyor devamli ve kafasina gore az veya fazla aliyor bazen de gordugum kadariyla. abi hiç dinlemiyorsun, direkt götürüyorsun. korkutmak yada bilip bilmeden konuşmak gibi olmasın ama çevremde örneğini gördüm, şeker ve ayaklarda morluklar iyi bir yere çıkmıyor başı boş bırakıldığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 goturdum bugun, yarina tahlil ayarladik gidip yaptiricaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 cok gecmis olsun abi. anneler boyle malesef, gecen sene diger 2 ablamla resmen surukleyerek goturduk biz de. hayir hastalik biraz iyilesiyor ilaci da kesiyorlar direk sonra basa sar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memetarif Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 çok geçmiş olsun, benimki de dahil olmak üzere herkesin annesi aynı sanırım. çocuğunun yanından kelebek geçse esinti çıktı diye hırka giydiren ama kendi sağlığını devamlı erteleyen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 gecmis olsun, umarim toparlar. senin basindan da eksilmiyo bu saglik sikintilari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 geçmiş olsun abi acil şifalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Cok gecmis olsun ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Sagolun. toggie said: gecmis olsun, umarim toparlar. senin basindan da eksilmiyo bu saglik sikintilari. Oyle hakkatten. Sulale olarak genlerimiz iyi degil, defolu belliki. Sirf su dertler yuzunden uremeye korktuk resmen hanimla. Coluk cocuk yapmayacagiz muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Yapmayin abi zaten. Dunyada bir suru yapilmisi var. alirsin bi zenci gecersin. Sevaptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Grego said: µh said: basligi gorunce sok oldum. benzeri bir durumu suan ben yasiyorum. annem 69 yasinda ve seker hastasi, bacaginda durduk yere morlukla olusmus. bugun bi doktor gostermek icin baya dil doktum, surekli itiraz ediyor ben sonra giderim diyor ama dogumgunum kiramazsin beni falan deyip gecistiriyorum. suan hazirlaniyoruz umarim goturebilicem. igne vurulmuyor ama ilac kullaniyor devamli ve kafasina gore az veya fazla aliyor bazen de gordugum kadariyla. abi hiç dinlemiyorsun, direkt götürüyorsun. korkutmak yada bilip bilmeden konuşmak gibi olmasın ama çevremde örneğini gördüm, şeker ve ayaklarda morluklar iyi bir yere çıkmıyor başı boş bırakıldığında. Seker hastasi oldugunda baya baya zor iyilesiyor vucudun. Metabolizman falan epey yavasliyor ya da calismasi gerektigi gibi calismiyor. Hemen hepsi insulin dengesinin bozulmasindan kaynakli. O yuzden bi kere tedaviye baslayinca, hele hele tip 1 falan degilse baya kolay cozumu. Yeterki teshisi konulsun, tedavisi yapilsin. Tip 1'in de kalici caresi onumuzdeki yillarda ortaya cikar diye dusunuyorum cunku pankreas'daki kaybolan bilmemne hucrelerini tekrar yaratan bi ilac neyim buldular kazara. Kan sulandirici gorevi goren bisey yan etki olarak boyle biseye sebep olmustu falandi diye hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Esh said: Yapmayin abi zaten. Dunyada bir suru yapilmisi var. alirsin bi zenci gecersin. Sevaptir Ginger'lardan iyisi yok su dunyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Olm rooney gibi bisi cikar, menejerligini yaparsin Zenci alirsan da n'diaye koycan ismini. Kesin chelsea falan alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar