Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadin hayir deyince kabul etmeyin, surukleyerek de olsa goturun...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçmiş olsun! geçiriyor olduğunuz süreçte kolaylık diliyorum. hayat devam ediyor. geçirilen süreç de yaşamın bir bölümü. içindeki güzellikleri kaçırmamak ve anneyle paylaşmak için çaba gerek! sevgiler... bir de kadın olmakla ilgisi yok gerçekten. çoğu insan yapabiliyor bunu.
Mesaj tarihi:
Oyle tabi. Benim kafam daha fazlasina calismiyor su aralar hastane koltugunda yarim yamalak uyuyup, her uyku da en az 4-5 kere bolundugunden. :)

Bir de baslik clickbait iste. Topike gelenlerin yarisi "HOYT! NE DIYOSUN?!" diye gelmistir :P
Mesaj tarihi:
Tim said:

marksman said:

bu standart check up da herşey çıkıyor mu ya ?

Meme kanseri icin duzenli momografi cektirmek gerekiyor. Yeni cihazlarla cok daha kolay ve hizliymis diye duydum.

Saol aklımda dursun. Başlık çok iyi abi
Mesaj tarihi:
3 yıl önce aynı şeyi atlattı annem. Şimdi düzenli kontrolle devam ediyoruz. Acil şifalar diliyorum. Umarım kısa sürede sağlığına kavuşur.
Mesaj tarihi:
µh said:

basligi gorunce sok oldum. benzeri bir durumu suan ben yasiyorum. annem 69 yasinda ve seker hastasi, bacaginda durduk yere morlukla olusmus. bugun bi doktor gostermek icin baya dil doktum, surekli itiraz ediyor ben sonra giderim diyor ama dogumgunum kiramazsin beni falan deyip gecistiriyorum. suan hazirlaniyoruz umarim goturebilicem. igne vurulmuyor ama ilac kullaniyor devamli ve kafasina gore az veya fazla aliyor bazen de gordugum kadariyla.

abi hiç dinlemiyorsun, direkt götürüyorsun. korkutmak yada bilip bilmeden konuşmak gibi olmasın ama çevremde örneğini gördüm, şeker ve ayaklarda morluklar iyi bir yere çıkmıyor başı boş bırakıldığında.
Mesaj tarihi:
cok gecmis olsun abi. anneler boyle malesef, gecen sene diger 2 ablamla resmen surukleyerek goturduk biz de. hayir hastalik biraz iyilesiyor ilaci da kesiyorlar direk sonra basa sar.
Mesaj tarihi:
çok geçmiş olsun, benimki de dahil olmak üzere herkesin annesi aynı sanırım.
çocuğunun yanından kelebek geçse esinti çıktı diye hırka giydiren ama kendi sağlığını devamlı erteleyen...
Mesaj tarihi:
Sagolun.

toggie said:

gecmis olsun, umarim toparlar. senin basindan da eksilmiyo bu saglik sikintilari.

Oyle hakkatten. Sulale olarak genlerimiz iyi degil, defolu belliki.

Sirf su dertler yuzunden uremeye korktuk resmen hanimla. Coluk cocuk yapmayacagiz muhtemelen.
Mesaj tarihi:
Grego said:

µh said:

basligi gorunce sok oldum. benzeri bir durumu suan ben yasiyorum. annem 69 yasinda ve seker hastasi, bacaginda durduk yere morlukla olusmus. bugun bi doktor gostermek icin baya dil doktum, surekli itiraz ediyor ben sonra giderim diyor ama dogumgunum kiramazsin beni falan deyip gecistiriyorum. suan hazirlaniyoruz umarim goturebilicem. igne vurulmuyor ama ilac kullaniyor devamli ve kafasina gore az veya fazla aliyor bazen de gordugum kadariyla.

abi hiç dinlemiyorsun, direkt götürüyorsun. korkutmak yada bilip bilmeden konuşmak gibi olmasın ama çevremde örneğini gördüm, şeker ve ayaklarda morluklar iyi bir yere çıkmıyor başı boş bırakıldığında.

Seker hastasi oldugunda baya baya zor iyilesiyor vucudun. Metabolizman falan epey yavasliyor ya da calismasi gerektigi gibi calismiyor. Hemen hepsi insulin dengesinin bozulmasindan kaynakli. O yuzden bi kere tedaviye baslayinca, hele hele tip 1 falan degilse baya kolay cozumu. Yeterki teshisi konulsun, tedavisi yapilsin.

Tip 1'in de kalici caresi onumuzdeki yillarda ortaya cikar diye dusunuyorum cunku pankreas'daki kaybolan bilmemne hucrelerini tekrar yaratan bi ilac neyim buldular kazara. Kan sulandirici gorevi goren bisey yan etki olarak boyle biseye sebep olmustu falandi diye hatirliyorum.
  • Yeni Oluştur...