Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadin hayir deyince kabul etmeyin, surukleyerek de olsa goturun...

Tim

Öne çıkan mesajlar

µh said:

basligi gorunce sok oldum. benzeri bir durumu suan ben yasiyorum. annem 69 yasinda ve seker hastasi, bacaginda durduk yere morlukla olusmus. bugun bi doktor gostermek icin baya dil doktum, surekli itiraz ediyor ben sonra giderim diyor ama dogumgunum kiramazsin beni falan deyip gecistiriyorum. suan hazirlaniyoruz umarim goturebilicem. igne vurulmuyor ama ilac kullaniyor devamli ve kafasina gore az veya fazla aliyor bazen de gordugum kadariyla.

abi hiç dinlemiyorsun, direkt götürüyorsun. korkutmak yada bilip bilmeden konuşmak gibi olmasın ama çevremde örneğini gördüm, şeker ve ayaklarda morluklar iyi bir yere çıkmıyor başı boş bırakıldığında.
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

µh said:

basligi gorunce sok oldum. benzeri bir durumu suan ben yasiyorum. annem 69 yasinda ve seker hastasi, bacaginda durduk yere morlukla olusmus. bugun bi doktor gostermek icin baya dil doktum, surekli itiraz ediyor ben sonra giderim diyor ama dogumgunum kiramazsin beni falan deyip gecistiriyorum. suan hazirlaniyoruz umarim goturebilicem. igne vurulmuyor ama ilac kullaniyor devamli ve kafasina gore az veya fazla aliyor bazen de gordugum kadariyla.

abi hiç dinlemiyorsun, direkt götürüyorsun. korkutmak yada bilip bilmeden konuşmak gibi olmasın ama çevremde örneğini gördüm, şeker ve ayaklarda morluklar iyi bir yere çıkmıyor başı boş bırakıldığında.

Seker hastasi oldugunda baya baya zor iyilesiyor vucudun. Metabolizman falan epey yavasliyor ya da calismasi gerektigi gibi calismiyor. Hemen hepsi insulin dengesinin bozulmasindan kaynakli. O yuzden bi kere tedaviye baslayinca, hele hele tip 1 falan degilse baya kolay cozumu. Yeterki teshisi konulsun, tedavisi yapilsin.

Tip 1'in de kalici caresi onumuzdeki yillarda ortaya cikar diye dusunuyorum cunku pankreas'daki kaybolan bilmemne hucrelerini tekrar yaratan bi ilac neyim buldular kazara. Kan sulandirici gorevi goren bisey yan etki olarak boyle biseye sebep olmustu falandi diye hatirliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...