Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

What the Health (Sağlık Komplosu)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az önce What the Health (Sağlık Komplosu) isimli bir belgesel izledim. Biraz korktum aslında. Bu belgesele göre benim bildiğim ve sağlıklı sandığım hiç bir şey sağlıklı değilmiş. Bu konuları araştırmış birileri varsa lütfen açıklama yapsın kafam biraz karıştı. Vegan mı olmak gerekiyor sağlıklı yaşamak için ?
Mesaj tarihi:
abd kaynakli bu tarz belgesellerin alayi kolpa. birisi cekip sucu ete atiyor, etciler sekercilere atiyor, sekerciler yagcilara atiyor. ingilterede yapilan belgeseller biraz daha adam akilli onun disindakiler bos.
Mesaj tarihi:
izledim bende o videoyu. belgesel bile denmez zaten. 150 kiloluk dombilinin beslenme tavsiyesi verdigi kısımlar falan var. Et yemek zararlı deyip sosis in,bacon ın zararlarından bahsediliyor. Saçmalık dolu. En komik kısmı da şeker tamamen zararsız iddaları falan var lel.
Mesaj tarihi:
Saglik konusunda neye inancagimizi sasirioz zaten
Biri biseye sağlıklı dese 1 hafta sonra yalanlayan bisi cikiyor
Bugun okudum bir makale de tatlandiricilarin kilo aldirdigindan bahsediyordu

Millete kalsa sadece su icicez :)
Mesaj tarihi:
smyrnas said:

Esh said:

Aptal olmamak ve genetiginin iyi olmasi gerekiyor uzun yasaman icin.

sen çok yaşamıycan ozaman ?

Karabaglarda organik hosaf icemedigim icin uzun yasayamayabilirim evet
Mesaj tarihi:
113 yaş en uzun yaş değil
azerbaycanda çılgın yaşayan insanlar var, mesele nüfus sayımının olmamış olması falan fıstık

lan benim halam öldü geçen sene 100+ muhtemelen

http://www.whyamiunhealthy.com/5-longest-living-people-in-the-world-what-makes-them-so-healthy/

https://azer.com/aiweb/categories/magazine/23_folder/23_articles/23_centenarians.html
Mesaj tarihi:
dedemin babasi 106 yasinda vefat etmisti. kalcasini kirmasa daha da giderdi. akli yerindeydi. yedigine, ictigine veya egzersize falan pek dikkat ettigini sanmiyorum. gerci kronolojik olarak adami 90'larindan once gozlemledigimi soyleyemem sdfg.
Mesaj tarihi:
sağlık konusundan yaş mevzuuna gelmek bile sıkıntılı
70 yıl yaşarsın, sağlıklı huzurlu yaşarsın.
uzun yaşama vaatleri bile çok sistem ağızı desem şimdi ne anlatması kolay ne baş etmesi sizle :D
Mesaj tarihi:
yani şimdi benim peder de 67ymiş mesajı attıktan sonra ayıktım az garip hissettim de mevzu yaşadığımız dünyanın gerçeklerinden ayrı fazla alternatif bi mevzu susayım ben en iyisi dsf

edik: söz konusu belgeselle ilgili bi fikir belirtmedim kendisini tanımıyorum izlemedim
saygılar,
  • Yeni Oluştur...