Uzun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Az önce What the Health (Sağlık Komplosu) isimli bir belgesel izledim. Biraz korktum aslında. Bu belgesele göre benim bildiğim ve sağlıklı sandığım hiç bir şey sağlıklı değilmiş. Bu konuları araştırmış birileri varsa lütfen açıklama yapsın kafam biraz karıştı. Vegan mı olmak gerekiyor sağlıklı yaşamak için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Aptal olmamak ve genetiginin iyi olmasi gerekiyor uzun yasaman icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 bence ye gitsin ya yiyen de ölüyor yemeyen de.hem can boğazdan gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 jews olman gereke, https://www.theguardian.com/science/2017/aug/12/auschwitz-survivor-who-was-worlds-oldest-man-dies-at-113 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 ashkenazi yahudilerinin 15 puan daha fazla iqsu olması hoş. müslümanlıktan dolayı inbred genetiğin zihinsel ve bedensel kısıtlamasını yaşayan türkolar gibi değil adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 çok iyi belgesel kapitalizm bitmeden kurtuluş yok gıda ve ilaç teröründen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 rothschild ve sülalesi hiç ilaç kullanmamış zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 abd kaynakli bu tarz belgesellerin alayi kolpa. birisi cekip sucu ete atiyor, etciler sekercilere atiyor, sekerciler yagcilara atiyor. ingilterede yapilan belgeseller biraz daha adam akilli onun disindakiler bos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 baya yanlış bilgilerle dolu, tamamen taraflı bir belgesel. vakit harcayıp izlemeye bile değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 izledim bende o videoyu. belgesel bile denmez zaten. 150 kiloluk dombilinin beslenme tavsiyesi verdigi kısımlar falan var. Et yemek zararlı deyip sosis in,bacon ın zararlarından bahsediliyor. Saçmalık dolu. En komik kısmı da şeker tamamen zararsız iddaları falan var lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=5Ua-WVg1SsA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Esh said: Aptal olmamak ve genetiginin iyi olmasi gerekiyor uzun yasaman icin. sen çok yaşamıycan ozaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Saglik konusunda neye inancagimizi sasirioz zaten Biri biseye sağlıklı dese 1 hafta sonra yalanlayan bisi cikiyor Bugun okudum bir makale de tatlandiricilarin kilo aldirdigindan bahsediyordu Millete kalsa sadece su icicez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 smyrnas said: Esh said: Aptal olmamak ve genetiginin iyi olmasi gerekiyor uzun yasaman icin. sen çok yaşamıycan ozaman ? Karabaglarda organik hosaf icemedigim icin uzun yasayamayabilirim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 + şu video oldukça aydınlatıcı olur diye düşünüyorum. üşenmeyin izleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Esh said: Karabaglarda organik hosaf icemedigim icin uzun yasayamayabilirim evet sanmıyorum . Aptal olmamak ve genetiginin iyi olması demişsin de. hoşafı elemen gerek bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 salak salak konusmayin la tabi ki en cok reis yasayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 113 yaş en uzun yaş değil azerbaycanda çılgın yaşayan insanlar var, mesele nüfus sayımının olmamış olması falan fıstık lan benim halam öldü geçen sene 100+ muhtemelen http://www.whyamiunhealthy.com/5-longest-living-people-in-the-world-what-makes-them-so-healthy/ https://azer.com/aiweb/categories/magazine/23_folder/23_articles/23_centenarians.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 dedemin babasi 106 yasinda vefat etmisti. kalcasini kirmasa daha da giderdi. akli yerindeydi. yedigine, ictigine veya egzersize falan pek dikkat ettigini sanmiyorum. gerci kronolojik olarak adami 90'larindan once gozlemledigimi soyleyemem sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 pascalnouman said: salak salak konusmayin la tabi ki en cok reis yasayacak nasil ya ..reis olumsuz olm..dalga gecmeyin insanlarla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 atiba reisi diyorum ben doktor sen kimi anladin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 sağlık konusundan yaş mevzuuna gelmek bile sıkıntılı 70 yıl yaşarsın, sağlıklı huzurlu yaşarsın. uzun yaşama vaatleri bile çok sistem ağızı desem şimdi ne anlatması kolay ne baş etmesi sizle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 yani şimdi benim peder de 67ymiş mesajı attıktan sonra ayıktım az garip hissettim de mevzu yaşadığımız dünyanın gerçeklerinden ayrı fazla alternatif bi mevzu susayım ben en iyisi dsf edik: söz konusu belgeselle ilgili bi fikir belirtmedim kendisini tanımıyorum izlemedim saygılar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 yav, sen izmirde oturan kürt arkadaş mıydın? 2 senedir falan okumadığım için patiyi için bazı karakterleri kaybetmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar