Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 bunları hep kitaplarımızda anlattık, http://static.youblisher.com/publications/131/782082/large-782082-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Vicissitude said: ... günde 20 sayfa bile olsa kitap okumayı alışkanlık haline getir. böyle sorunların kısa sürede azaldığını göreceksin. Kusura bakma ya, bi an için seni adam yerine koyup cevap verdim. Benim hatam. - - - - Abi şöyle tipleri eleyelim forumdan, yoksa ekşi sözlük'ün son hali gibi olacak burası da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Sevginiz de şuursuz nefretiniz de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Abi adam elenip banlandigi icin yeni bir acc ile burada zaten :D Pati bu konuda iyi ya. Eksisozluk gibi olmaz burasi. Survival zor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Aşağıdaki kalıbı 1 hiç ve 5 günde bir olmak üzere ne sıklıkla kullanırsınız? "Adam var ADAM var." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 ban gerektiren bi post görmüştüm ben ya, dur ispikleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 The hero we need Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 bu konunun troll amacını anlamadığım için troll yaftası ile yargılamak konusunda aceleci davranmıyorum burada sorun, op, ekşide okuma yaparken kafasında bir şablon oluşturmuş ve oradan ilerleyerek konu açmış ama kendi kurgusunu yazarken giriş ve sonuç olmasına rağmen, kendisinde olan gelişme bölümünü yazmayı atlamış bu ahval içinde konu, uzun başlığı ile birlikte, forumun -bence haksız yere- "bone" tier dediği bir serzeniş konusu olması gerekirken, trollüğe yatay geçiş yapmış arz ederim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 "günde 20 sayfa kitap okumamı söyledi, demek ki adam değil ve banlanmalı" çıkarımını yapmak için ciddi özgüven sorunlarınızın olması gerek ama patinin geneli de böyle olduğu için göze batmıyor. 100 kilodan düşük ve 1.80'den uzun olanınız atsın ilk taşı. edit: feamer ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 http://gifs.aintel.co.uk/gifs/Bond_Smile2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 kimin feyki bari onu söyleyin. dasaa mı ninja mı noyan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 uzun baslık acanları banlayın ya baslıgını da kapatın bu ne be güncel öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Artik patiyi mi kapatsak aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 HEPİMİZ ÇOMARIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Insanin sevilmesi icin bi neden yok ki abi? Hayvani soyle bir iki seviyosun mutluluk veriyo, bakkal ahmet abiyi sevince mutlu olan varsa bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Ahmet abi vermez ama alison brie verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 ahmet abide veresiye verir, alison için şarap-peynir alırsın oldun said: uzun baslık acanları banlayın ya baslıgını da kapatın bu ne be güncel öldü evet bayanlar, bu konuyu up lıyoruz güncele ölümmmmmm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Feamer said: oldun said: uzun baslık acanları banlayın ya baslıgını da kapatın bu ne be güncel öldü evet bayanlar, bu konuyu up lıyoruz güncele ölümmmmmm! OLUUUUUM !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 ciddi bayanlar up lasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 twitterdaki yorumların okunmasını tavsiye ederim. hatta tezimde ileri gidip çomaristanda kitlesel sevginin başka şeylere duyulan nefretin sonucunda doğduğunu da ekleyebilirim. https://twitter.com/t24comtr/status/787037061534605312 http://t24.com.tr/yazarlar/metin-munir/kedi-savaslari-kediler-dogal-yasami-yok-ediyor,15660 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 once twitterdaki yorumlari okudum herhalde kedi katliami istiyor dedim, yaziya baktim gayet guzel bir yazi hic mantik kalmamis, shortcut yapiyor beyin. avustralya'daki emu savaslarini anlatsaydi ne farki olacakti? Tepki cekecek miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 dasaa gene banlanmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 dasaa değil o. başka daha genç bi d'al jaracque idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 konunun neresindeyiz bakmadım da şöyle bir gireyim. evde 2 köpek var 5 yıldır köpek sahibiyim. Kedileri sevmezdim ama uzun bir süre de kedi besleyince artık onlara da hayranım. Çomaristandan mı kaynaklı bilmiyorum ancak insanlardan daha çok sevgi ve saygı duyduğum kesin. Enteresan bir şey oluştu bende. Aslında bu bir hastalık sanırım adı vardı ancak bulamadım şimdi. mesela reddit'te insanların ölümlerini izleyebiliyorum ancak hayvanlara yapılan eziyetlere bakamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Neymis o hastalik merak ettim bak :) Yenebilir hayvanlar disinda, ben pek hayvan sevemiyorum. Insan zaten sevmem Belki benimki de hastaliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar