Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 gündeme bak: bjk fb gs got harbi çomaristan olmuş burası da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Ignore futbol threads Hide futbol posts Dont reply to futbol posters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 1 senelik bebeye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 24 saat reisi ve feto'yu mu konuşalım isterdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 http://i.sozcu.com.tr/wp-content/uploads/2017/08/hero.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Futbol konuşmakta mı çomarlık oldu. İyice aptallaştınız yemin ederim herkes çomar bi sizin ilgi alanınız değil. Adam got konuşuluyor diye çomar ilan etmiş siteyi... Hani hangi facepalmı kycağımı şaşırdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 boş zamanında evde atomu parçalıyor adam üstüne gitmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 paticik temsili: https://i.ytimg.com/vi/_3aiFBYeBlI/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 yok ben de futbol konuşuyorum ve got izliyorum ama paticik'in imajı böyle değildi, demek istediğim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 applev0dka said: boş zamanında evde atomu parçalıyor adam üstüne gitmeyin.. fikret orman be kardeşim, oğuzhan'ı satacak 100 milyona daha. :D kız istemeye gidelim be fikret başkanım senle hahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 çomar çok ama çomaristan abartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 bence doğru söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Celtics said: yok ben de futbol konuşuyorum ve got izliyorum o zaman paticik'i de bu hale sen getirdin kardeşim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 futbol bölümüne taraftar bayrakları ne zaman gelicek 10 yıl oldu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 EVETTT! SANA, SANA, SANA! HEPİNİZE!! https://galeri14.uludagsozluk.com/892/hababam-s%C4%B1n%C4%B1f%C4%B1-ahmet_1134848.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Llama said: futbol bölümüne taraftar bayrakları ne zaman gelicek 10 yıl oldu yahu Herkes fenerli zaten bayraga gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Celtics said: yok ben de futbol konuşuyorum ve got izliyorum ama paticik'in imajı böyle değildi, demek istediğim o. imacınıc bu değildi demek için çomaristan biraz sert değil mi karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Hep aziz yoldirim yuzunden forum bu hale dustu tsk tsk tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 bu başlık çok futbol konuşuluyor diye değil de, nolan filmleri beğenilmiyor diye açılmalıydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 aziz yıldırımla tsk nın alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 http://i.imgur.com/aonZhjs.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Ben banlandıktan sonra GoT başlığının kalitesi direk düştü, herkes akıllı çocuk olmaya kastığı için chaos is a ladderı sanki kendi keşfetmiş gibi yazan fine bile girişilmemiş. Başka bi adam drogon bronn u yemiş midir falan diye yazmış ya öf. Gerçekten banlanmak büyük cezaymış, insanların aptallıklarını görüp ağızlarına ağızlarına siz gerizekalısınız diye vuramayınca triggerlanıyorum ='( Keşke bütün paticik ben ve sparkcığım gibi ASoIaF okuru olsaydı da ağzımızın tadıyla diziye girişip yaptıkları senaryo katliamları arasında kitap ipuçları arayıp ne kadar elit olduğumuzu birbirimize hissettirebilseydik. Ama çomaristan virüsü bulaşınca tabi AĞMAN SPOİLAR OĞLMASINcı vasatlar yönetimi tekellerine alıyor. Bu vasatlığın son durağı türbanlı bacının hoşafla arge şampiyonu olması arkadaşlar, o seviyeye düşmek istemiyorsanız çırpınıp forumun kontrolünü elimize almalı ve emekli albaylara bi dur demeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 https://galeri14.uludagsozluk.com/852/selam-s%C3%B6zl%C3%BCk-sizin-yapmac%C4%B1kl%C4%B1%C4%9F%C4%B1n%C4%B1zdan-tiksiniyorum_1425825.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 sanssizsansli said: http://i.imgur.com/aonZhjs.gif olm bu adam kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 :( (feamer'in caps'ine üzülmüşdüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar