Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Flassh said: Blizzardın dotaya köstek olmaktan baska yaptıgı bir şey yoktu.. Sonra ellerinden kaxınca dota bizim diye dava actılar.. Yüzsüz köpekler o da olmayınca blizzard moba çıkardılar lel https://i.imgflip.com/1mcsjl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 20 dolar olucakmış bu 12card pack ise 2 dolardan satılacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 bu sene 20 kasımda release oluyormuş. pax a gidenlere beleşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=od5XamlmNxQ 19 dakikalik gameplay videosu yayinlandi.. dota'daki gibi aynanda 3 lane uzerinden oyun ilerliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 hearthstone pro'ları bunu övüp övüp bitiremiyor. savjz ve stancifka buna geçeceklermiş. tek kötü yanı, hearthstone'a göre çok daha pahalı olacak gibi gözüküyor. ve kartlar bildiğimiz pazarda yani market place'te satılacak insanlar tarafından. güçlü kartların uçup gitmemesi için bir sebep yok, hele az çıkan kartların... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 trading card game gibi trading card game, aferin volvo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 steam dolayısıyla bundan iyi para kaldırılır dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 prolar sevecek gibi de averaj hartstoncu icin zor gelir heralde 3 lane =/ izlemesi keyifli en azindan, gaben yine cuzdanlara sizacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 keşke preorder olsaydı da alabilseydik doların düşük olduğu zamanda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 aquila said: trading card game gibi trading card game, aferin volvo. Sallıyorum Ragnaros 47850481676811 packte bir çıkan bir kart olur. Pazarda 750 dolara satılıyor olur. Alır koyarsın deckine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 750 mi LUL cs deki awp 20k$ a gidiyor. p2w olmuş bu oyun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 bana niye salladin abi simdi onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Abi "trading cart game gibi trading cart game olmasın" işte. Hartston'u benim gibi adamların oynayabilmesinin nedeni o. Olmasın abi trade. Trade demek über pahalı kartlar demek. Über pahalı kartlar p2w demek. Adam boarda 750 dolarlık kart koymasın. Benim için de erişilebilir olsun. Sana sallamadım aslında... Volvo'ya salladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Yok. Yıllarca MTGO oynamış biri olarak öyle uber pahalı olmuyor. Çoluk çocuktan sıyrılıp, normal bir hobi gibi oynuyorsun paranı harcayarak. Çalışan adama daha iyi oluyor. İstediğim bir desteyi hazırlayayım, 200TL vereyim, o desteyi alıp oynayayım olacaksa daha iyi gelir bana sahsen. İstediğim zaman desteyi satabileceksem de zaten hiç sorun kalmaz. MTGO'ya harcadığım paradan daha fazlasını geri aldım (dolar bazında) kartlarımı sattığımda ben (kazanılan ödüller ve yapılan öngörülü tradeler düşünüldüğünde). Hiç düşündüğünüz gibi değil MtG kıvamını yakalarsa. $750 kart olmaz. Tier 1 MTGO destesi $150 filan zaten en popüler formatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Artifact'in MTG ile benzer modelde işleyeceğini düşünmek cidden naiflik bence. Dibine kadar p2w'ye çevirmeleri çook daha olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 neyi p2w'e cevirdiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 dediginiz gibi bir sekilde p2w olursa oynanmaz ki abi.. baya accessible olmasi lazim oyuncu sayisini arttirmalari icin.. 1 ay once lotr lcg cikti mesela.. bundle olarak alsan bile campaign'i full acmaya yeterli olmuyordu.. bir tepki yagdi, releaseden 2 gun sonra tum oyunculara ilk campaign'i hediye ettiler direkt.. baya rekabet var digital card game piyasasinda.. HS ile yarisabilmek icin ekonomiye dikkat etmeleri lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Tier 1 deste $150 olursa olur işte. Zaten çoğu ucuz kart trade ile elde edilir, $50 gibi harcayarak eksik kartları alırsın. Daha üstünü kaldırmaz zaten. MTGA geliyorken hiç kaldırmaz. İki oyun benim kapasite burada. MTGA ve TESL gideyim diyorum. Ama duruma göre Artifact gelebilir TESL yerine. Epey takıldım TESL ile ama yerine gelenler çok sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 valve'nin p2w iş yaptığını görmedik şu güne kadar. gaben reis göbeğini sallar 1-2 halleder sorunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 750$ dolar olucak kart büyük ihtimal 50$ olan kartın gold versiyonu falan olur ya böyle masaya vurdun mu şeklini belli eder falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 ha valde dota2yi bile p2w yoluna sokmaya calısan firma o ayrı yapar mı yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 oyunun pek oyle koydun mu titretir kart olacak bi durumu yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 valve çok bozdu kendini zerre inancım yok p2w olmayacağı konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 p2w olmaz da tl ile erisilebilecek fiyatlarda olmayabilir kartlar arena tarz bir sey olur, orada heves alinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Flassh said: ha valde dota2yi bile p2w yoluna sokmaya calısan firma o ayrı yapar mı yapar Wut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar