Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Kupa: Beşiktaş - Konyaspor | 6 Ağustos Pazar - 20:45

Llama

Öne çıkan mesajlar

Stringray said:

cidden süper kupa lel tamam da bir hafta sonra lig başlıyor orada her puan kaybı büyük sıkıntı

olay bu zaten abi

konya nasıl hazır oluyor? aynı zamanda sezonu açtık. isteyince oluyor demek ki.

1 hafta sonra lig başlıyor ya, 1 haftada takım 2-3 seviye birden mi atlayacak. atlamayacak. bu takım buna benzer bi tempoda lige başlayacak.

orada da dersiniz 2-3 hafta sonra takım fiziken toparlanır diye. baktın puan farkı açılmış geriden takip ediyorsun sonra.

zemine falan bok atmaya devam edersiniz, oyuncular kendilerini zorlamadı diye.

prenses ya hepsi kendilerini koruyacaklar... rakibin adamları adam değil çünkü. koşup, köpek gibi oynayan adamlar mal çünkü o zeminde koşuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Pepe gayet iyi oynadi bu arada ama bi yere kadar yani. Surekli "stoper pepe ya siktiret" dersen o is oyle olmaz

Yorgunluktan olabilecek bir hata o. Sezon başında doğal.

Ama konyalıların çomarlığına diyecek yok, bi de konyaya final veriyolar.

Edit, q7yi sevmem de pepe ve o milli takımdan geldi, sezonu kapamadan geri açtılar resmen. Geçen sene gs ile berabere kalmıştık bu daha iyi
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Stringray said:

cidden süper kupa lel tamam da bir hafta sonra lig başlıyor orada her puan kaybı büyük sıkıntı

olay bu zaten abi

konya nasıl hazır oluyor? aynı zamanda sezonu açtık. isteyince oluyor demek ki.

1 hafta sonra lig başlıyor ya, 1 haftada takım 2-3 seviye birden mi atlayacak. atlamayacak. bu takım buna benzer bi tempoda lige başlayacak.

orada da dersiniz 2-3 hafta sonra takım fiziken toparlanır diye. baktın puan farkı açılmış geriden takip ediyorsun sonra.

zemine falan bok atmaya devam edersiniz, oyuncular kendilerini zorlamadı diye.

prenses ya hepsi kendilerini koruyacaklar... rakibin adamları adam değil çünkü. koşup, köpek gibi oynayan adamlar mal çünkü o zeminde koşuyor.

valla gs erken açtı bayağı hazır başlayacaklar, fb'nin fizik durumu bizden az daha iyi, başakşehir çok çok iyi bu takımlara göre şu an. acil kendisine gelmesi lazım milletin ve medel lazım en önemlisi
Sosyal ağlarda paylaş

kaybetmek değil sıkıntı olan benim için, ben bildiğim bileli bjk zaten genelde kaybediyordu.

sıkıntı bu kadar aciz şekilde kaybetmek.

Takımı net bir şekilde kibir sarmış. Taraftardaki kibirden bahsetmeye gerek zaten yok. Felaketlerin başlangıcı bu resmen, bu beni aşırı rahatsız ediyor.

Adriano da bile bi "sikerler" kafası vardı resmen. Bu nedir ya?
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

dark rahat oll her sene şampiyon olcaz diye bir şey yok keyfini çıkar karşim

abi ben hiç o kafada değilim az çok beni tanıyorsunuz artık, şampiyonluk hayalimde yok.

ben takımı aciz görmek istemiyorum bu kadar. oynasınlar, yenilsinler ne bileyim şampiyon olamasınlar 6 yıl daha umrumda değil. yeter ki aciz duruma düşmesinler bugün olduğu gibi.

basit bi anadolu takımından farkı yoktu bugün sahadaki bjk'nin. utandım, bunu görmek istemiyorum ben.

geçen sene yenildik gs'ye mesela ama bu kadar leş değildik. yine kötüydük, ama sebepleri çoktu. kadro büyük ölçüde değişti, oyun yapısı değişti vs. o kadrodaki 7 adam sezon boyunca hep yedek kaldı falan....

bugün sahadaki adamlardan bir tanesi sadece geçen seneki takımda değildi. oturmuş, ne yaptığını bilen takım olması gerekiyordu...
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sene transfer de yoktu. Panik yok. Sezonu erken açanlar zaten daha sağlam giriyo, biz 2 3 hafta sallanırız, sonra kendimize geliriz.
Biz de biliç zamanı ön eleme vs erken açıp, erken kapatıyoduk sezonu. Başakşehir geçen sene de baya bi lider götürdü.

Negredo yu görmezden geliyorum, takımla daha fazla idman yapınca daha iyi olur umarım. O iyi olursa şampiyonluk da rahat gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...