Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Stringray said: cidden süper kupa lel tamam da bir hafta sonra lig başlıyor orada her puan kaybı büyük sıkıntı olay bu zaten abi konya nasıl hazır oluyor? aynı zamanda sezonu açtık. isteyince oluyor demek ki. 1 hafta sonra lig başlıyor ya, 1 haftada takım 2-3 seviye birden mi atlayacak. atlamayacak. bu takım buna benzer bi tempoda lige başlayacak. orada da dersiniz 2-3 hafta sonra takım fiziken toparlanır diye. baktın puan farkı açılmış geriden takip ediyorsun sonra. zemine falan bok atmaya devam edersiniz, oyuncular kendilerini zorlamadı diye. prenses ya hepsi kendilerini koruyacaklar... rakibin adamları adam değil çünkü. koşup, köpek gibi oynayan adamlar mal çünkü o zeminde koşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Esh said: Pepe gayet iyi oynadi bu arada ama bi yere kadar yani. Surekli "stoper pepe ya siktiret" dersen o is oyle olmaz Yorgunluktan olabilecek bir hata o. Sezon başında doğal. Ama konyalıların çomarlığına diyecek yok, bi de konyaya final veriyolar. Edit, q7yi sevmem de pepe ve o milli takımdan geldi, sezonu kapamadan geri açtılar resmen. Geçen sene gs ile berabere kalmıştık bu daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 sahaya picak atip tekbir getirmek bir tek osmanlisporda var saniyodum peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 DarKRideR said: Stringray said: cidden süper kupa lel tamam da bir hafta sonra lig başlıyor orada her puan kaybı büyük sıkıntı olay bu zaten abi konya nasıl hazır oluyor? aynı zamanda sezonu açtık. isteyince oluyor demek ki. 1 hafta sonra lig başlıyor ya, 1 haftada takım 2-3 seviye birden mi atlayacak. atlamayacak. bu takım buna benzer bi tempoda lige başlayacak. orada da dersiniz 2-3 hafta sonra takım fiziken toparlanır diye. baktın puan farkı açılmış geriden takip ediyorsun sonra. zemine falan bok atmaya devam edersiniz, oyuncular kendilerini zorlamadı diye. prenses ya hepsi kendilerini koruyacaklar... rakibin adamları adam değil çünkü. koşup, köpek gibi oynayan adamlar mal çünkü o zeminde koşuyor. valla gs erken açtı bayağı hazır başlayacaklar, fb'nin fizik durumu bizden az daha iyi, başakşehir çok çok iyi bu takımlara göre şu an. acil kendisine gelmesi lazım milletin ve medel lazım en önemlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Adettendir, Zaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 kaybetmek de var beyler. amma stres yaptiniz la. bi bakimdan iyi oldu aslinda artik daha ciddi takilir oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 hatayı pepe yapmayaydı iyidi ya neyse avrupa kadınlar finalini izleyince gram zevk almadım bu finalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 takım kötü ve lige hazır değil. orta sahaya acil takviye şart. defans hattı da kritik. lig başlıyor talisca nın durumu meçhul. bu sene çok önemli. umarım hızlı bir şekilde sorunlara müdahale edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 kaybetmek değil sıkıntı olan benim için, ben bildiğim bileli bjk zaten genelde kaybediyordu. sıkıntı bu kadar aciz şekilde kaybetmek. Takımı net bir şekilde kibir sarmış. Taraftardaki kibirden bahsetmeye gerek zaten yok. Felaketlerin başlangıcı bu resmen, bu beni aşırı rahatsız ediyor. Adriano da bile bi "sikerler" kafası vardı resmen. Bu nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 dark rahat oll her sene şampiyon olcaz diye bir şey yok keyfini çıkar karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=MIsLVy6qZDk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 2 takimin da en az 6sar mac saha kapama almasi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Quaresma adanali apaci oldugunu gosterdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 3 gun sonra canerde beklenmeyen bir arka baldir sorunu cikabilir .. imza kelebek q7.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 valequenta said: 2 takimin da en az 6sar mac saha kapama almasi gerekiyor. bence galatasaray ile fener e de saha kapatma gelmeli bu maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Bu arada pepe 50 milyon euro len mq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 bLackcha0s said: bence galatasaray ile fener e de saha kapatma gelmeli bu maçta bence sorun kuresel real madrid i de kapattiralim..kotu yetistirmisler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 geçen sene de bir puan kaybediyorduk başlıyordu insanlar gitti şampiyonluk, hoca söyle takım böyle q7 öyle diye. renkliler de sevinç çığlıklarıyla geliyordu. sonuç calm down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Llama said: dark rahat oll her sene şampiyon olcaz diye bir şey yok keyfini çıkar karşim abi ben hiç o kafada değilim az çok beni tanıyorsunuz artık, şampiyonluk hayalimde yok. ben takımı aciz görmek istemiyorum bu kadar. oynasınlar, yenilsinler ne bileyim şampiyon olamasınlar 6 yıl daha umrumda değil. yeter ki aciz duruma düşmesinler bugün olduğu gibi. basit bi anadolu takımından farkı yoktu bugün sahadaki bjk'nin. utandım, bunu görmek istemiyorum ben. geçen sene yenildik gs'ye mesela ama bu kadar leş değildik. yine kötüydük, ama sebepleri çoktu. kadro büyük ölçüde değişti, oyun yapısı değişti vs. o kadrodaki 7 adam sezon boyunca hep yedek kaldı falan.... bugün sahadaki adamlardan bir tanesi sadece geçen seneki takımda değildi. oturmuş, ne yaptığını bilen takım olması gerekiyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 iyi oldu bunlara ssdfs. şu maçta gs'nin ölüsü kupayı alırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 tolgayı dövmüşler galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 tolga yı mı, tolgay ı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 applevodka acaip bişey, tam tamına beşiktaş taraftar ruhunu gösteriyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Geçen sene transfer de yoktu. Panik yok. Sezonu erken açanlar zaten daha sağlam giriyo, biz 2 3 hafta sallanırız, sonra kendimize geliriz. Biz de biliç zamanı ön eleme vs erken açıp, erken kapatıyoduk sezonu. Başakşehir geçen sene de baya bi lider götürdü. Negredo yu görmezden geliyorum, takımla daha fazla idman yapınca daha iyi olur umarım. O iyi olursa şampiyonluk da rahat gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar