Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=407GVB88b60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 bu bende biraz heyecan yaratti. trailerdaki zodiac havasina gerilim de katabilmislerse gol olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Kendi başlığı olduğunu unutmuşum. Bugün çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 şu tüm bölümleri verme olayı güzel ya. diziyi beğenince abanıyorsun 2 günde bitiyor rahatlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 İlk 5 bölümü gömdüm. Ben beğendim. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 ilk bolumu izledim ben de guzel olucak gibi umut vaadediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 https://i.hizliresim.com/g9o3gZ.png Enteresan görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 ilk bölümü izleyip izlemekten vazgeçmiştim. 2 inci bölümde herşey daha iyi oldu. Benim gibi ilk bölümden bırakmayı düşünen olursa, 1 bölüm daha şans versin. Sizin de hoşunuza gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 İlk bölüm sıkıcı geldi sonraki bölümler coştu ama finalde yine kötüye gitti bence. Hannibal veya BBC sherlock gibi damar bir dizi olabilecekken çok soft bir Amerikan dizisi olmuş. Dizinin en iyi kısımları edmund başkanın olduğu kısımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Abi yer adlarını değişik olucaz diye tam ekran yazmaları acayip rahatsız etti beni ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 2 bölüm izledim ben de daha. Beğendim içeriği. Bu hafta bitiremem de durağanlığı güzel. Hannibal'ın Jodie Foster'lı filmindeki tadı aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 kuzuların sessizliği etkisi? hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 İlk bölümü izlerken bu nnasıl bir bayıklıktır dedim. 2. bölüme şans verdim edmund reis ile dizi bambaşka oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 3 bölüm izledim bu gece. so far so good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Bir true detective değil tabi ama suçluları çok iyi seçmişler, o kısımlar harika olmuş, kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=GfqD5WqChUY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 fincher diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 kemper fanları bu koseye alalim; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 quixef said: Abi yer adlarını değişik olucaz diye tam ekran yazmaları acayip rahatsız etti beni ya NİY E BÖYLEŞEYLERE TAKIYORSUNKU İKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 dizinin aciklamasi bu adam, ya da dizi ayni adam gibi. bombilo said: kemper fanları bu koseye alalim; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 4 bölüm yuvarladım. Gayet güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Sezonu bitirdim very gut Ya bu Holden çok psikopat bir katil olacak gibi sanki, adamdaki extraordinary tavırlar çok iyi be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Holden bildiğin tüm özellikleri bünyesinde toplayığ voltranı oluşturacak şeytanı utandıracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Baya güzeldi. Sonu tam istediğim gibi bitti o yüzden canım sıkkın dsadas ucu açık biten finaller güzel oluyor ama yukarıdaki tahminlere katılıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 https://en.wikipedia.org/wiki/Edmund_Kemper edmund kemper. ve digerleri https://www.bustle.com/p/what-the-mindhunter-serial-killers-look-like-in-real-life-will-chill-you-to-the-bone-2948105?utm_source=facebook&utm_medium=partnerships&utm_campaign=mashable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar