pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Merhaba, bir arkadaşın doğum günü için shaker almak istiyorum. Salı'ya kadar almam lazım. İki sorum var: i)Arkadaş vodka ile kokteyl yapıyormuş ama shakerım yok dedi. Bahsettiği alet şu değil mi? https://images.themine.com/img/x/6063/sha70m.jpg ii)İnternetten kargosu hızlı bir site var mı bundan almak için? Yoksa Avrupa yakasında ekonomik bir yer var mı satın alabileceğim? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Online olur dersen hepsiburada vs tarzi yerlerde falan var bu istediginden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 mutfak/bar malzemeleri satan yerlerde var paşabahçede falan olmadı bi bara gir sor nerden alırım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 eskiden absolut filan hediye ederdi kutu içinde, yasaklandı di mi böyle şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 metro gross market gibi yerlerde oluyor mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 acelen yoksa ebay'e bakabilirsin. ben de bi arkadaşa şundan almıştım 2 sene önce mi ne: http://www.ebay.com/itm/262042795518?euid=61b5b6578e9a4a44b51d8a13e37f3f84&cp=1&exe=13453&ext=34391&sojTags=exe=exe,ext=ext (box not included :P) kendime de alsam mı diyordum, bi tane de ben mi yabıştırsam... edit güzel reklam yapmışım yalnız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 sadece shaker ise hb den alabilirsin, hızlı kargo seçeneği olanı seç. istanbul içinde isen ulaşır. yoksa alternatif kargo seçenekleri var. hb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 bardan alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Galeri kristalden alirsin. Kasimpasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 boston shaker al daha havalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Cokomantis said: acelen yoksa ebay'e bakabilirsin. pontipati said: Salı'ya kadar almam lazım. sanırım acelesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 tobacco shop'lara sor. bizim burda yanyana iki tane öyle dükkan var. ikisinde de var bu tip shakerlar. bong felan da satıyorlar hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Tchibo'lar da ara ara oluyor, onun dışında Paşabahçe ve Create & Barrel'lerde de denk gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Kasimpaşa da bir suru mutfak malzeme toptancisi var. Orda bulursun heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 ankarada mısın bilmiyorum da; ulusta tüm barların bardak vs alışverişini yaptığı yerler var, f/p en uygununu orada bulursun. hacı bayramın arka taraflarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Cokomantis said: acelen yoksa ebay'e bakabilirsin. ben de bi arkadaşa şundan almıştım 2 sene önce mi ne: http://www.ebay.com/itm/262042795518?euid=61b5b6578e9a4a44b51d8a13e37f3f84&cp=1&exe=13453&ext=34391&sojTags=exe=exe,ext=ext (box not included :P) kendime de alsam mı diyordum, bi tane de ben mi yabıştırsam... edit güzel reklam yapmışım yalnız sdf paypal yok nasıl alıyorsun ebayden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 2 sene önce almış paypal istemeyen kullanıcı bulursan da alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 aynen ocak 2015'te almışım. neyse 3 güne gelmeyeceğine göre iptal zaten ebay. n11, hepsiburada'da falan var. set şeklinde kaşıklısını ölçü cıgılısını bulamadım ama onları da ayrı ayrı aratıp bulabilirsin gibi duruyor. gerçi o da salıya kadar yetişmeyebilir. niye son dakkaya bırakıyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Ben 3-4 sene önce mudo'dan bunlardan bir tane bulup almıştım arkadaşa ev hediyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 yarın alayım sana yollayayım diyecem de, istanbul'daysan pazartesi yollasam salı eline geçmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 40 saat düşündükten sonra kalem aldım....teşekkürler patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 40 saat düşünmek yerine en yakınındaki AVM'ye gidip Tobacco Shop'lara bakamadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 abi bu adam sürekli film soruyo foruma 50 tane tavsiye geliyo sonra gelip hiç söylenmemiş bir şeyi izledim teşekkürler diyo sdafsdfsd burada da aynı şeyi yapmış yaman trollmüşsün kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar