goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 olm zevzek çift arabada tartışıyor, köprü çıkışında duruyorlar kadın araçtan inip kafasında klip çekiyor, ben kkendim giderim diye başlıyor beşiktaş yönüne yokuşu çıkmaya - ki 100 metre çıkmadan pişman olmuştur bence- motorcu da bir şekilde çarpıyor, ikisi de ölüyor. canını hiçe saydığı için yaya daha bir suçlu. motorcu da defansif sürmeyen bi adamdı işte buluşmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Selam, Çok saçma bir ölüm : Yazık olmuş. Yaya noktasında ise gündelik yaşamda her şey olabilir. 'Burası otoban, insan çıkmaz' şeklinde bir rahatlığa kimse kapılmamalı. Araç arızası sebebiyle yürüyen biri de olabilirdi, bir hayvan da olabilirdi, araçtan düşen bir eşya da olabilirdi, yola akan yağ/yakıt da olabilir... İstediğiniz kadar kontrollü olun veya önlem alın, sonuçta tüm değişkenlere hükmetme şansınız yok. Reaksiyon gösterebilecek zamanı kendinize yaratacak şekilde kullanmanız gerekli. 2 veya 4 teker hiç önemli değil. Yol boş bile olsa, hızlı giderken hep aklımda 'ya lastik patlarsa' ihtimali oluyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 http://i.imgur.com/IaKv6mg.jpg Dedi ve gitti... Mekanı cennet olsun... Öyle yada böyle illa birilerine örnek oldu yol gösterdi... Motoru sevdirdi... Racing makinalardan her zaman tırstım uzak durmaya çalıştım. Integraya aklım kayıyor bu aralar 700 cc bile neyime diyip vazgeciyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Durumla ilgili hiçbir bilgisi olmadan önce spekülasyon yapıp, sonra da üzelmiyorum valla demek en hafif tabir ile boş adamlıktır, cahilliktir. Aklıbaşında, genç insanlarız çoğumuz burada. Çomar çomar yorum yapmaya gerek yok. Istanbul gibi trafikte hangi rolde olursanız olun ( yaya, motorlu, arabalı, tırlı, kamyonlu farketmiyor ) çıldırmamak ve hata yapmamak elde değil. Bunların arasında en risklilerinden birinde insanlara güzel şeyler öğretiyor ve yardımcı oluyordu. Çok kısa motosiklet hayatıma başlamadan önce ben de çoğu videosunu izleyip, oradan aldığım bilgilerle devam etmiştim motosiklet eğitimi ve sürüşüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 motorun sevilcek ne tarafı var bilmiyorum, dünyanın en tehlikeli ulaşım aracı benim gözümde. adamı biliyorduk ben bile nefret etmeme rağmen bir sürü videosunu izlemiştim. yazık olmuş. rip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Suzuki ile trafikte sürüşünü gördükten sonra kanalına aboneliği sonlandırmıştım. Ama arada girip videoları izlerdim. Sabah haber başlıklarında öldüğünü görünce, garip oldum bir an. Videolarından çok şey öğrendim. Üzücü bir durum. Motosiklet ile ilgili olarak en dolu yayını yapan adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 barzonun tekiydi allah rahnet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Motoru sevdirmekten ziyade motora karsi ekstra bir korku sagladi sagolsun. Oyle korumayla takimla elbiseyle olumden kacilmiyormus demek ki. Ben ileri motor surus teknigi egitimi aldim 2 hafta 2 yil. Motor freni calismasi yaparken 150cc pizzaci motoruyla 50km hizda kayip dustum , 15 metre suruklendim. Motor agir olsa, ekipman falan hak getire, direk dizi parcalardi. Ayrica turkiyede motoru sevsen ne olur sevmesen ne olur, motora bindigin anda karsinda 50 milyon seni sevmeyen var. sevse de en ufak sekilde dikkat etmeyen var. motorcu motorcuya dikkat etmiyo herseyden once. once bu kafa degisecek ki sonra motoru sevdir birilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Masticore said: https://www.youtube.com/watch?v=c2PMPqpLXGo su videoyu ilk ciktiginda izleyip bos yolda 2 motorlu giderken bile kaza yapiyorsunuz helal yazmistim, baya bir laf yedim. o donem son videolarina baktiimda gayet tehlikeli kullandigini gordum. motorcular serit denen seyi kabullenmedigi surece, daha cok kazalar olur malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 oncelikle allah rahmet eylesin ben de hayatimda sadece ustteki vidyosunu izledim bu sabah, cok yakin geciyordu sanki trafikte insanlari kurallara uyan bireyler olarak degil sizi oldurmeye calisan deliler olarak gormek lazim, hele motorsikletteysen. ben de arabayla giderken 3 seritli yolda sag seritte tir varsa soldan gidiyorum, aslinda kurallara aykiri ortadan gitmem lazim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 µh said: motorcular serit denen seyi kabullenmedigi surece, daha cok kazalar olur malesef. Tam tersine kabullendiği zaman daha fazla kaza oluyor. Amerikada sigorta firmalarının yaptığı istatistik çalışmasında, motosikletlerin şerit aralarında gitmesinin yasal olduğu eyaletler ve yasal olmadığı eyaletler aralarında motosikletli kazalar üzernde yapılan incelemeler sonucunda çıkan bir gerçek bu. Baggio said: Yayanın kurallara uymadığı apaçık, motorcununki gayet bilinmez bir durumken yarattığın önyargı ve "üzülemiyorum valla" demen tarafını belli ediyor, boşuna R yapmaya uğraşma şimdi. Dediğim gibi, o motor binicisiyle birlikte su içinde 200 kg var, 225-250'ye kadar da yolu var. Çıplak bir insanın doğrudan vuruş ile ölmesi için gereken hız olsa olsa 40'tır. Köprüde de hız sınırı motosikletler için 90'dır. Dolayısıyla adamın 100 ve üzeri bir hızda gittiğine dair somut bir bilgin yoksa aşırı önyargı ile saçma sapan yorumlar yapıyorsun. Barkın'ın ana suçlu olacağı tek senaryo emniyet şeridinde vurmuş olması olur. Kamera görüntüleri çıkarsa bakarız ona da. Kazanın nasıl olduğunu bile bilmeden, okumadan etmeden "apaçi motorcu ölmüş, bari yayayı öldürmeseymiş" gibi sözelci sözelci yorumlar yapıyorsunuz. Fizik bilmez, momentum bilmez, mantık kuramaz, zevzek nesil. Daha 15 dakika önce başka arkadaşımla da tartıştım bunu. Aynı kazada motoru çıkar araba koy, merak ediyorum şu "üzülemiyorum vlla cnm :sS" sığlıklarının yarısı yapılır mıydı... Sorsan ülkenin en aydın insanıyım diyecek tiplerin yaya girişinin yasak olduğu yolda direk "üzülemedim, keşke yayayı öldürmeseydi" demesi... Az bile söylemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Motorcular şerit denen şeyi kabullenmiyor , arabalar da motorun şeritte gitmesini kabullenmiyor. Sanki önünde ki araç degilmiş gibi tamponluyor çekilsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 https://twitter.com/handeesune/status/889768662697218048 yine böyle mi kullanıyordu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Masticore said: Motorcular şerit denen şeyi kabullenmiyor , arabalar da motorun şeritte gitmesini kabullenmiyor. Sanki önünde ki araç degilmiş gibi tamponluyor çekilsin diye. Kabullenemiyor değil. Şeritin en ortasında gitmek çoğu durumda daha güvensiz. Neden kabullenemiyim, hepsi yol. Bir de motosiklet sürenlerin araba sürmediklerini varsaymıyor musunuz, o bitiriyo beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 200cc ile yapamaz bunlari, yani hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Llama said: https://twitter.com/handeesune/status/889768662697218048 yine böyle mi kullanıyordu acaba Off bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 twitter linki leşmiş. Tam çomaristan kawaii desuymuş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 twitter said: Graduated with Master's degree at the University of Amsterdam - Admires to Erdogan - @06melihgokcek s little helper - Chabos wissen wer der babo ist 🐭 lan olm hayatımda bi yerlerde bişeyleri çok yanlış yaptım ben ama anlamadım haha doktor bu ne neyse, allah rahmet eylesin, güncel'de adını görünce dedim bişey mi oldu, öyleymiş. dikkatli olun arkadaşlar, abuk subuk tartışmayın bi de. her şeyin başı sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 1. türkiye'de motora binilmez 2. motorcular sürekli saygı bekliyor, önce saygı gösterilecek hareket yapacaklar 3. motorun da taşıt olduğunu anlayıp ona göre makaslamayacaklar 4. 140'la sol şeritten giden aracın götüne girip yol istemeyecekler. ölen adam tam barzoymuş, allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 aktiftablet said: µh said: motorcular serit denen seyi kabullenmedigi surece, daha cok kazalar olur malesef. Tam tersine kabullendiği zaman daha fazla kaza oluyor. Amerikada sigorta firmalarının yaptığı istatistik çalışmasında, motosikletlerin şerit aralarında gitmesinin yasal olduğu eyaletler ve yasal olmadığı eyaletler aralarında motosikletli kazalar üzernde yapılan incelemeler sonucunda çıkan bir gerçek bu. Bilmiyordum böyle bir şeyin olduğunu, link atabilir misin rica etsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Peregrin said: 1. türkiye'de motora binilmez 2. motorcular sürekli saygı bekliyor, önce saygı gösterilecek hareket yapacaklar 3. motorun da taşıt olduğunu anlayıp ona göre makaslamayacaklar 4. 140'la sol şeritten giden aracın götüne girip yol istemeyecekler. ölen adam tam barzoymuş, allah rahmet eylesin. ahaha siktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 senko said: Llama said: https://twitter.com/handeesune/status/889768662697218048 yine böyle mi kullanıyordu acaba Off bu ne ya 3 şeritli yolda en soldan en sağa makas atan adama küfür etti diye mi sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 o hareketi yaptı diye dedi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Küfür ederken kendi yaptıgını görmemesi problem olabilir hatta bunu twitter'dan yayınlaması ayrı bir problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 o video'yu yayınlayan twitter hesabı neymiş öyle ya . Bizim arya'nın erdoğan yoluna baş koymuşu. İlk başta troll sandım da degil galiba asd https://twitter.com/handeesune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar