neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Vingthor said: olay ne bi ozet geciversenize bilmiyom I second this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 geçen peynir alıcaktım pınar var diye almadım çok gururluyuım heyt be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Vingthor said: olay ne bi ozet geciversenize bilmiyom nasıl bi aktivisim yapsak dedik bunu bulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 bende deneyim bakim neymiş pınar labneli börek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 pınar labneli börek yediğim en iyi börek olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Bu akşam soframda pınar labneli börek olacak gibi görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 pinar labneli boregi bizim hastaneye aldirayim 40 gun 40 gece onu pisirsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 sizden bir cacık olmaz. akp derhal bütün muhalifleri tek tek toplamalı ve çatlatana kadar pınar ürünleri yedirmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 ama labneli... ekşiden direk alıntı: https://eksisozluk.com/18-nisan-2017-yasar-holding-baskani-aciklamasi--5346936 said: yaşar holding’in ‘evet’çi patronu: en yüksek ‘hayır’ karşıyaka’dan, sponsorluğu gözden geçirmek gerek karşıyaka basketbol takımına pınar markasıyla sponsor olan yaşar holding’in yönetim kurulu başkanı selim yaşar, referandumun ardından paylaştığı ‘evet’ mesajı nedeniyle karşıyakalı taraftarlarla karşı karşıya geldi. doğru karar veren türk halkına şükranlar dha’dan ergin karataş’ın haberine göre, facebook’tan ‘evet doğru karar veren türk halkına şükranlar’ paylaşımında bulunan yaşar, karşıyaka ilçesinin referandumda yüzde 83.2’yle ‘hayır’ dediğini hatırlatan yeşil-kırmızılı taraftarlarla girdiği tartışmanın ardından bu mesajını sildi. ‘ankara’yla ters düşmemek için sponsorluğu gözden geçirmek gerek’ bir arkadaşının mesajını silmesini eleştirmesi üzerine, “karşıyaka zarar görmesin diye silmiştim, 45 milyon borcu olduğu gibi biline” diye yazan yaşar, bir başka takipçisinin, “siz karşıyaka’yı düşünmeyin, yaşar holding’i düşünün” mesajına ise, “en yüksek hayır karşıyaka’dan yh (yaşar holding) düşünüyorum ve ankara ile ters düşmemek için sponsorluğu yeniden gözden geçirmek gerekli” yanıtını verdi. kaynak oo boykot alırım bir dal. bizde artık marketlerde süt, yoğurt peynir alırken gözden geçiririz. pınar ise almayız. edit : gözümüzden kaçan hijyenik vukuatları da olduğunu saolsun @baraka tarafından öğrenmiş oldum. bkz ayrıca sanırım kendisi hemen holdingi arayıp bir açıklama yaptırmaya çalışmış paçayı kurtarmak için oda burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Malum olaydan sonra bende alternatifi olduğu müddetçe pınar ürün almıyorum ve sürekli ürünlerinde indirim etiketleri gördükçe bi hoş oluyorum. Tercihim genelde kooperatif ürünleri oluyor, mümkün olduğunca az komisyonla üreticiye gitsin istiyorum kazancın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 goldbären said: sizden bir cacık olmaz. akp derhal bütün muhalifleri tek tek toplamalı ve çatlatana kadar pınar ürünleri yedirmelidir. diyene bak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Ben pınar hiç bir şey almıyordum bana fark eden bir şey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 yumy said: Firmaya boykot başlığının 2. sayfada firmanın reklamına dönüşü... paticik... http://gifrific.com/wp-content/uploads/2013/11/Laughing-Goose.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 SEK ve AOÇ aldığımız için Pınar boykot'una dolaylı olarak katılmış olduk. Gerçi hangi ürünü alırsan al AKP'ye yarıyor bir şekilde. O yüzden bu Pınar boykotu ne gibi sonuç yaratçak onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Söke deki Moova yı diğer sütçülere para vererek satın aldıklarından bu yana sevmiyorum. SEK e parayı verdiler koç la beraber kapattılar güzelim fabrikayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 başka firmanın organik light sütü var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Dragonfire said: Söke deki Moova yı diğer sütçülere para vererek satın aldıklarından bu yana sevmiyorum. SEK e parayı verdiler koç la beraber kapattılar güzelim fabrikayı. Koçlara satıldı direkt moova. Güzeldi de başedilemedi piyasayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 açıktan desteklendi sek işte. baya sağlam paraya satıldı ve sonrasında kapatıldı. çok iyidi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 aferin la. ben bunu unutmuş, bol bol pınar ürünü alıyordum. bu başlıktan sonra sütte sütaş ve ette diğer et markalarına döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 pınar beyaz sayılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar