Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Soru belli. Başka telefon olanağı yok, bir de şunu al demeyin hiç. GM6 epey iyi görünüyor ama firmaya güvenemiyorum Asus kadar. 1-2 güne alacağım, kız kardeşim telefonunu kırdı, benimkini ona veriyorum.
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 soru ne o halde?? zaten gidip zenfone 3 max alacakmissin..baska da tavsiye istemiyormussun..hani istemem yan cebime koy ..illaa ki vazgecirin beni noolur ..basligi mi??
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Zenfone 3 Max vs. General Mobile GM6 soru.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 anket açsaydın komikli şık eklemeyi unutma ama
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 General Mobile kullanan vardır burada, sorunları var mı?
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Neden sadece bu ikisi? Asus al geç illa ikisi ise seçim hakkı.
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 GM6 yı bilmiyorum ama önceki GM modellerini çevremde kullanan 2-3 kişi sistem yavaşlığı-sıcaklık-abuk subuk arızalar gibi kronik sorunlar yaşadılar 2 yıl içinde. Kötü kullanım mıdır genel geçer problemler midir emin değilim tabi.
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 ikisi de dandirik ama GM derim ben asus network urunleri haric beceremiyor nedense
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 gm6 çünkü anroid one. Telefon şişmeyecek, takılmayacak, kasılmayacak. Updateler çatır açtır gelicek. Saçma sapan asus bloatwarei yerine mis gibi google yazılımı kullanacaksın. not asus zenfone2
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Tanıdık yere gideceğim, ondan.
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Biraz daha kasıp lenovo p2 alsan şuan en baba fp telefon ayrıca metal kasa falan öneri istememişsin ama üstteki iki telefon da boktan.
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 GM6 kesinlikle, Android One yeter.
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 ben gm discovery kullanmistim 3 yil once falan, power tusu icine gocmustu, ydisinda oldugum icin de tamire vs goturememistim gicik etmisti. onun disinda yavaslik vs pek bir sorunum olmamisti, ama kasa malzemesi olarak kotu bir aletti. (fiyatina gore iyi tabi ki) bu kadar zamanda ne kadar gelistirmistir kendini GM bilmiyorum ama android one olayi cok tatmin edici.
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 bence biraz daha bekle iphone 8c al
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 gm6 pure android ehhehehöehöh diye atlıyorsunuz sonra hoparlörü falan kesin bozulacak abi onun. leş direkt malzeme kalitesi gm'lerin. asus'ta pek bloatware yok, olan da kapatılabiliyor ayrıca. nova launcher kurarsın belki işte başka bir şeye gerek yok sdfj ayrıca zenfone pil konusunda ağır ezer. üzerine alüminyum kasa, gm6 plastik.
sponc Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 GERGE said: General Mobile kullanan vardır burada, sorunları var mı? İki hafta önce aldım gm6. Genel olarak telefonda whatsapp ve banka uygulamaya dışında bişey kullanmadığım performans olarak çok bişey diyemem ama malzeme kalitesi gerçekten çok kötü. Telefonun arka kapak sanki oturmamış gibi sürekli esniyor. Daha önce nexus 5 vardı onun da çok iyi değildi ama plastik daha kaliteliydi. Şarj olurken aşırı ısınıyor, yani telefonla konuşmayı denedim kulağımda tutamadım o derece. Parmak izi okuyucu arada takılıyor sanırım ya da pantalon cebinden her teması algılmaya çalışıyor bu nedenle çok fazla denediniz sonra tekrar deneyin tarzı hata veriyor. Onun dışında bir sorunla karşılaşmadım. En güzel yani gereksiz hiçbir uygulama yok. Sormak istediklerin olursa cevaplamaya çalışırım.
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 zenfone 3'ün sitesine bakayım dedim de adamlar bataryayı yere göğe sığdıramamış asdfsd ulan alt tarafı 4100mah sanırsın 10000 mah gm'lerin çok kronik sorunu oluyor. Bir de 3000mah. bunu almak hiç mantıklı değil.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 lenovo p2 efsane gidiyor 2 haftadır aldığımdan beri sanırım 4 kere falan şarj ettim galiba sdf 2,5 gün hardcore kullanıma dayanıyor resmen ya şaka gibi
Öne çıkan mesajlar