Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık LG 34" 34UM58 Ultra Wide


SenariouS

Öne çıkan mesajlar

Cuma gunu aldım kendilerini Vatandan mac'te biraz sorun cikardi renklerde falan ve xcode'da cokta memlun birakmadi. Olu pikseli yok (3 tane denettim olu pixelsiz buluncaya kadar).

satmayi dusunuyorum
http://www.vatanbilgisayar.com/lg-34-34um58-genis-ekran-led-ips-monitor.html

linki bu ben aldiginda indirimle 1167tl geldi(su an 1.378 tl). 17 lira indirim yapayim duz hesap 1150 olsun.

kutusu faturasi falan hepsi mevcut isteyen olursa gelip alsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda su magazadan iade etmiyoruz olayi tamamen sacmalik, tuketici haklari filanla ugrasilacak olsa seve seve edeceklerde, ugrasmak lazim.

bundan 7-8 sene once media-markt magazadan aldigimiz bir cep telefonunda ayni muhabbeti yapmislardi, baya sinirlendirmislerdi bende iyi bir bagirmistim milletin icinde. Diger musteriler duymasin diye apar topar vermislerdi parayi geri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mesafeli satışta "internetten beğendim ama elime geldiğinde umduğum gibi çıkmadı" diyebiliyorsunuz, fiziksel alımda diyemiyorsunuz, farkı o. Yeterince ses çıkarırsanız klasik Türk işleyişi ile inisiyatif gösterip alırlar ama kanuni bir zorunluluk yok, başınıza gelirse kasmayın hiç Tüketici Mahkemesi falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şurada iade için gerekli bilgiler var.

https://www.ademaltan.com.tr/yeni-tuketici-yasasi-hakkinda-bilinmesi-gerekenler/

Türkiyede yalnız şöyle bir şey var , farklı illerde farklı THH lerde çok farklı kararlar çıkabiliyor.

Biri 14 gün içinde iade mal nereden alınırsa alınsın iade edebilirsin derkene, Diğeri sadece uzak mesafe satışlarda geçerli diyebiliyor. Vatan da ona asılıyor zaten , kanunda sözleşmeden cayma hakkı ve kargo satıcıya ait dediğinden, direk uzaktan satış konusuna giriyor herifler. Ama bazı THH ler mağazadan yapılan alışverişi de sözlü sözleşme olarak değerlendiriyor. Yorum farkı var kısaca. Türkiyede kanun ve adalet böyle bir şey.

Adalet herkese lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

akirafes said:

Çok ilginç gecen başıma geldi araştırdım iade ancak netten alınan üründe oluyormuş. Magazadan alınan ürünün iadesi yokmuş. Topluca netten alışverişe. Magzacılıga son. Kimse artık eleman çalıştırmak istemiyor gibi. Merak ediyorum yeni yetişen nesil nerede nasıl iş bulacak.

Aynen patron. İnternetten alırsan direkt iade edebiliyorsun kutuyu açmış olsan bile. O yüzden mağazadan bakıp netten alıyorum bir çok konuda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...