sostizm Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 imar barışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 (düzenlendi) https://www.amusingplanet.com/2017/11/lebanons-thinnest-building-was-built.html Nisan 11, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 en ince yeri diyo zaten. nasil benim en ince yerim bilegimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 şşş çaktırma ln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 (düzenlendi) On 11.03.2019 at 09:09, µh dedi ki: gereğinden fazla iyi gibi, baya beğendim bakıyorum öyle. edit: duvar kağıdı yaptım yalıyorum. Nisan 11, 2019 Meow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 (düzenlendi) 13 saat önce, axedice dedi ki: Dur hadi incellerin üzerinden baskıyı alayım şunun üstüne vereyim 100 küsur bin mi ne takipçisi varmış ama gelen seri şikayetler yüzünden instagram hesabı banlanmış bişey olmuş. Eğer sosyal medyadan para kazanamazsam mayışlı işe girmem gerekir o da bana uygun değil, ben eskiden striptizci/fahişe olarak çalışıyordum o hale geri düşmek istemiyorum lütfen artık reportlamayın beni diye ağlamış. Olay da işte vidyolarında ırkçı söylemlerde bulunması, insanlarla dalga geçmesi falan sanırım. Ben olayın drama boyutundan çok toplumsal tarafındayım, İŞE GİRİP ÇALIŞAMAM BANA UYGUN DEĞİL nasıl bi entitlement lan ahah. Bi taraftan da niye şaşırıyorsun ki diyorum, fuhuş dediğin olay yüzbin yıllık, toplum değişiyor haliyle bunun formları da değişiyor, en eski meslek sonuçta. Alın ağladığı vidyo e yeni hesap açmış ve 10k followerı olmuş bile. harbi i dont wanna live on this planet anymore ya. ayrıca reportladım sdfgs Nisan 11, 2019 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 twitch, youtube, instagram gibi yerlerde artık firmaların kafalarına göre ban atması engellenmeli. işinden bile kafana göre kovalamıyorsun. bunlar artık bi iş. sendika lazım. bariz kadın haklı leşte olsa. ha belki banlanmayı gercekten hak etmiştir ama genel oalrak konusursak böyle sacma sapan sebeplerden ban yiyen cok var. aynı şeyi top 10 streamerlardan biri yapınca sorun olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 spam yedi banla. nasıl saçma bir şey aq. instagram işci ocakları kurulmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Yoruma bah yağuv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 hizliresim ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 imgur açılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 hizliresim de acilmiyor sonucta. baska yer yok mu koca dunyada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 On 12.04.2019 at 01:10, Flassh dedi ki: twitch, youtube, instagram gibi yerlerde artık firmaların kafalarına göre ban atması engellenmeli. işinden bile kafana göre kovalamıyorsun. bunlar artık bi iş. sendika lazım. bariz kadın haklı leşte olsa. ha belki banlanmayı gercekten hak etmiştir ama genel oalrak konusursak böyle sacma sapan sebeplerden ban yiyen cok var. aynı şeyi top 10 streamerlardan biri yapınca sorun olmuyo user aggrement var sozlesmen iste aptal aptal racist seyler yaparsan atarlar isyerinden de kovarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 41 dakika önce, dasaaa dedi ki: hizliresim ne abi? Abi gözüküyor işte, ne bileyim bi yere upload ettim işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 cikmiyor kardesim.. hizliresim calismiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Çıkıyor sen yaşlandığın için görmüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 hızlı resim tr dışı hiçbir yerde gözükmüyor, kullanmayın şu çosçomar siteyi. illa yerli istiyorsanız imgyukle kullanın allah cc odin rızası için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 59 dakika önce, dasaaa dedi ki: cikmiyor kardesim.. hizliresim calismiyor. Abi fakirler ve suriyeliler kullaniyo hizli resim, cok ustlerine gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Abi ayrımcılık yaptığını görüyorum Suriyeli ve fakir kardeşlerime, dalağını fikerün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 görüyoruk ki dalaklarla ilgil ileri geri konuşulmuş. ciğerini fikerün. doğru konuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 dalak malak konusmak yerine resmi resim sponsorumuz da olan https://imgbb.com/ a atsaydiniz su ana kadar dunyaya baris gelmisti. congo'da kan doken gerillalardan siz sorumlusunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 2 saat önce, goldbären dedi ki: hızlı resim tr dışı hiçbir yerde gözükmüyor, kullanmayın şu çosçomar siteyi. illa yerli istiyorsanız imgyukle kullanın allah cc odin rızası için. http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/1184134/_Allah_C.C__ismiyle_paylasim_yapiyordu..._Karar_verildi.html cc ne diye baktım şu haber çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 (düzenlendi) imgbb kullanalım arkadaslar bbcode thumbnail linki yapıştırın gitsin Nisan 15, 2019 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar