Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread (Definitive Edition)

quixef

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Peki böyle ufak ufak OSSURUP o basıncı azaltamıyor musunuz?

çok doluysan o osuruğun yanında başka şeyler de çıkabiliyor.

madem herkes boktan anılarını anlatıyor ben de anlatayım. ilkokulda öğretmen sürekli tuvalete gidenlere kızdığı için izin alamayıp altıma sıçmıştım :(
Sosyal ağlarda paylaş

sabah uyanınca %100 giriyorum.

işten eve gelirken bişi yok, tam kapıya yaklaşıyorum selam ben geldim diye gurlama başlıyor.

gece yatmadan önce de giriyorum genelde.

arada iş yerinde yediklerime göre iş yerinde de dayanamayıp giriyorum.

tutup gezdireyim mi gittiğim yere napayım suçumuz ne?
Sosyal ağlarda paylaş

KAKA KONUSUUUUUUUUUUU
BLACK-ICE NERDE ÇAĞIRIN ONSUZ OLMAZ

axedice said:

Olm çocukken 2-3 günde 1 yapmıyor muyduk def-i hacet? Ne zaman değişti acaba bunun frekansı...

çocukken yer tuvaletine mi yapıyodun klozete mi?

sonradan klozete alışmaktan olabilir günde 2-3 kere sıçma işlemi.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

çocukken yer tuvaletine mi yapıyodun klozete mi?

sonradan klozete alışmaktan olabilir günde 2-3 kere sıçma işlemi.

Yer tuvaleti dediğin alaturka mı? Yer tuvaleti lafını ilk defa duyuyorum lel. Çocukken de klozete bırakırdım bekçi dayağını, hiç değişmedi o alışkanlıklarım hatta alaturkayı hala sevmem ÇOK acil değilse tercih etmem falan.

Askerde ölümü göze alıp komutan tuvaletine girdim sırf bu yüzden, sanırım en cesur askerlik anım bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

kakanızı tutamamak nasıl oluyor anus cevresindeki kaslarınızı mı kaybettiniz naptınız.

Dışkılama eylemi nasıl gerçekleşir?
Dışkının ağırlığı, sayısı ve hacmi, kişiden kişiye, coğrafi bölgelere ve ülkelere göre değişiklik gösterebilir. Yoğun içerikli (500 kcal’den fazla) bir gıdanın mideye inmesi ile birlikte saniyeler içinde kalın bağırsak uyarılır ve bu duruma ‘’gastrokolik refleks’’ adı verilir. Bu uyarı ortalama 2.5 saate kadar sürebilir ve dışkılama refleksini de uyarabilir. Bu durum, gıdanın alınmasını takiben kısa sürede tüm sindirim sitemini dolaşması olarak algılanmamalıdır. Bir gıdanın alınmasını takiben ortalama 24-37 saat içinde dışkı ile birlikte atıldığı bilinmektedir. Gece uyku sırasında, kalın bağırsağın istirahat ettiği saptanmıştır. Kalın bağırsağın sol kısmının günde bir kez veya birkaç kez gelen elektriksel uyarılarla genişlemesi ile dışkı rektum adı verilen makata yakın olan ve 12-15 cm uzunluğundaki bağırsağın son kısmına doğru itilir. Rektum’da genişlemeye neden olan dışkı, istemsiz bir kas olan iç makat kasının (internal anal sfinkter) gevşemesine ve ıkınma refleksinin uyarılması ile istemli bir kas olan dış makat kasının (eksternal anal sfinkter) kasılmasına ve ‘’pelvik taban’’ adı verilen leğen veya çatı kemiği kaslarının aşağı doğru çökmesine neden olur ve böylelikle dışkılama eylemi gerçekleşir. Ikınma refleksinin beyin tarafından uyarılmasını takiben, kişi dışkılama eyleminin en fazla 40-60 saniye arasında erteleyebilir. İç makat kası (internal anal sfinkter) ise dakikada 15-35 kez kasılır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...