Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 HEY MAŞALLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Fin said: annelerinde bitiyo olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 hiçbirini beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 anne denmiş şikayet ettim umarım banlanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 hiçbi şey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 neymar'a makyaj yapmışlar deseler inanırdım. https://www.instagram.com/p/Bjz88_fgTak/?hl=tr&taken-by=sommerray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Link bayaa nsfw o yuzden temkinli olun. Screenshotlar var paso ama icerik rahatsiz edici bayaa.2/3/4... kisi arasindaki ozel konusmalar var buda bayaa rahatsiz edici oluyor tabi. NSFW NSFW+18 NSFW+21 http://tagthesponsor.com/about-us/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 ya önceki sayfada zaten at görseli vardı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 k1nJo said: neymar'a makyaj yapmışlar deseler inanırdım. https://www.instagram.com/p/Bjz88_fgTak/?hl=tr&taken-by=sommerray korkunc ya dusunsene babasi yakaliyor bunla kafan guzelken gozler gormemis, sonra evlenmek zorunda kaliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 pulkas said: Link bayaa nsfw o yuzden temkinli olun. Screenshotlar var paso ama icerik rahatsiz edici bayaa.2/3/4... kisi arasindaki ozel konusmalar var buda bayaa rahatsiz edici oluyor tabi. NSFW NSFW+18 NSFW+21 http://tagthesponsor.com/about-us/ Çabayı takdir ettim ama içerik bildiğin pahalı eskortluk yapan model işte? Hatta bi kısmı model falan da değil, bunlardan çok daha güzel kızlar var bilimum slav içerikli ülkede. Ben en büyük hayal kırıklıklarımdan birini şu bodrumda yatında orgy yapan şeyhle yaşamıştım, baya bildiğin çirkin çirkin bimbolar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 şeyhlerin aklı o pavyon tiplilerin "güzelliğine" değil şırfıntılığına gidiyordur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 ya zaten adam oğluna gelin mi bakıyor? her yola gelsin, işini güzel ve tam yapsın, etli butlu olsun.. arabın şeyhi neye bakacak başka? -zaten ne kaldı geriye :) - ama axedice ın dediğinde haklılık payı var, hafta sonu için 30k dolar+yol+konaklama verdiğin birin, biz gıybet eden fakirler tarafından ortalama üstü güzellikte olması gerektiği beklentisi, dünya erkeklerinin kafasında olan ilişki mekanikleri açısından anlaşılır bir talep aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 o 30k yatirim gibi bisi oluyor aslinda, gelen misafirlere acik arttirma yapiyorsun gelen kizi 20 kisiye, 200k toplayip cikiyorsun 30k harcayip :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 kız nasıl kabul ediyor? o yazışmada okuduğum kadarı ile öyle bir şey konuşmuyorlar(dı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 oraya gidince ogreniyorsun cunku :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 yuh köle ticareti mi bu abi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 O köle ticaretinin çok şehir efsanesi dönüyor ya, hatta bi tanesini de host bi arkadaş (steward asd) anlatmıştı yok işte kokoyine haroyine alıştırıp pasaportuna el koyup sülün gibi kızları arap şeyhlerine pazarlıyorlarmış falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Taken olm iste. good luck...good luck.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 su pasaporta el koyma olayi cok sacma ya arabistanda yaptilar bize calisirken konsolosluk yarim saatte yenisini veriyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 gelenek olmuş tabi eskiden getirilen ucuz işgücü basıp kaçmasın istediğin gibi bin kafasına yapabil diye uygulanıyordu. artık alsan da dediğin gibi herkes yol yordam bulabiliyor thanks to the internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 psikolojik bariyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 ya o işler için kadın bulma işini belirli bölgelerin belirli insanlarına belirli kimseler yapıyor da, böyle aleni olarak bu devirde random olarak yapılması bana Fansadox fantezisi gibi geliyor tabi bilemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 https://s3.eksiup.com/a986d07e680.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Sevgilisi degilmis ya sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 olsun seviyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar