Biyik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 evlenmek için biriktirdiği paraları dolandırıcılara kaptırdı ya anası babası yazık ne üzülmüştür şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 yazık lan. Ne kadar yalnız demek ki :( ümitlenmiş hayal kurmuş fotoğraflara bakıp bakıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Adam 108 bin lira kaptırmış. Arabasını satmış, üstüne de çevreden 35000 lira borç almış kıza yollamak için. Bayağı bir dram var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Şu bizde "1,5 senedir kızla çıkıyorum daha hiç görüşmedik sırf internetten chatleşiyoruz" diyen kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 pordakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 vivavale said: Silke sürülecek akıl yokmuş adamda devlet memuru mk ne bekliyoruz. Off sinirlendim Bana bak Şimdi imzama bak Tekrar bana bak İkile şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 sostizm said: ümitlenmiş hayal kurmuş fotoğraflara bakıp bakıp. aka "gülücüğe odaklanılmış" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 daha çok bu, https://karikaturistan.files.wordpress.com/2013/12/13_yas_olasiliklari-ugur_gursoy.jpg?w=640 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 hee o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 parayı göndermeden önce adam aynen böyle söylemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Feamer said: daha çok bu, https://karikaturistan.files.wordpress.com/2013/12/13_yas_olasiliklari-ugur_gursoy.jpg?w=640 bu olsaydı adam internetten iki tane camwhore'a parasını verirdi işini görürdü lel doğal seleksiyon resmen, erkek specimen eş bulabilmek için neler yapmış da neler olmuş, o herifi devlet kurumuna alanın da amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 yav illa açıklama yaptıracaksınız. olasılıkları ve durumları hayra yormaktan bahsediyorum bu kız beni seviyordur, dolandırmıyordur vs vs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 quixef said: vivavale said: Silke sürülecek akıl yokmuş adamda devlet memuru mk ne bekliyoruz. Off sinirlendim Bana bak Şimdi imzama bak Tekrar bana bak İkile şimdi BAKTIM KARDEŞ NE OLACAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 quixef said: vivavale said: Silke sürülecek akıl yokmuş adamda devlet memuru mk ne bekliyoruz. Off sinirlendim Bana bak Şimdi imzama bak Tekrar bana bak İkile şimdi Abi cig insan her yerde kendini belli ediyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 neutrino said: quixef said: vivavale said: Silke sürülecek akıl yokmuş adamda devlet memuru mk ne bekliyoruz. Off sinirlendim Bana bak Şimdi imzama bak Tekrar bana bak İkile şimdi Abi cig insan her yerde kendini belli ediyor ya. Sen ne diyon lan değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 neutrino said: yumy said: 4.2k ya telefon almış, kız 2. el çıktı demiş ve inanmış herif abi akjsdhgkaj 4.2k ya telefon alıp telefonu da dolmuşla göndermiş bu arada HAHAHAHAH Bu yine iyi evlilik vaadi var. Telefonu gonderip ustune de 500 lira gondermemis en azindan sdfs Hahahsjshjs(tu) axedice said: Aptallığın ve cinsel afrikanın ötesinde bi şövalyelik ihtiyacı da var ya, allahın izniyle borçlarını halledeceğiz mesajını adeta keraneden kız kurtarmanın verdiği gururla yazmış. Enfes tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 seni pezevenklerin elinden kurtardim egosu gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 o duygu bende de vardı yavas yavas yendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 neutrino said: quixef said: vivavale said: Silke sürülecek akıl yokmuş adamda devlet memuru mk ne bekliyoruz. Off sinirlendim Bana bak Şimdi imzama bak Tekrar bana bak İkile şimdi Abi cig insan her yerde kendini belli ediyor ya. hakkat çok sakat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Fistan said: o duygu bende de vardı yavas yavas yendim Pezevenklerin elinden kurtarma duygusu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 İlla spesifik olmasına gerek yok ya, böyle kızın kahramanı olmak istemiş yazık. O kadar fedakarım ki kendim yemedim sevdiceğime yedirdim, düştüğü bataktan onu çekip aldım misyonu. Bi nevi maslovun son basamağı işte, kendini aşka adayarak gerçekleştirmek istemiş, adası gitmiş yarak kalmış elinde. Bu olayın üstüne kemik iliğinin çeperlerine kadar kadınlara güvensizlik duygusu kazınacağı için annesinin babasının köyden bulup evlendirdiği kızın da burnundan getirir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Fistan said: o duygu bende de vardı yavas yavas yendim burdan bi kızla mı birlikteydin sen? kız anlatmıştı bişiler ama anlattığı kişi sen miydin, o kız kimdi falan hatırlamıyorum hiç ama sen böyle deyince bi ufak ışık yandı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 elizabeti kim silkti hesabına döndü birazdan aruzyon da gelir gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 dreagloth said: pordakal Pordakal 0ne bu arada, mantıklı gözüküyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar