Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread (Definitive Edition)

quixef

Öne çıkan mesajlar

Feamer said:

daha çok bu,
https://karikaturistan.files.wordpress.com/2013/12/13_yas_olasiliklari-ugur_gursoy.jpg?w=640

bu olsaydı adam internetten iki tane camwhore'a parasını verirdi işini görürdü lel

doğal seleksiyon resmen, erkek specimen eş bulabilmek için neler yapmış da neler olmuş, o herifi devlet kurumuna alanın da amk
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

yumy said:

4.2k ya telefon almış, kız 2. el çıktı demiş ve inanmış herif abi akjsdhgkaj

4.2k ya telefon alıp telefonu da dolmuşla göndermiş bu arada HAHAHAHAH

Bu yine iyi evlilik vaadi var. Telefonu gonderip ustune de 500 lira gondermemis en azindan sdfs

Hahahsjshjs(tu)
axedice said:

Aptallığın ve cinsel afrikanın ötesinde bi şövalyelik ihtiyacı da var ya, allahın izniyle borçlarını halledeceğiz mesajını adeta keraneden kız kurtarmanın verdiği gururla yazmış.

Enfes tespit
Sosyal ağlarda paylaş

İlla spesifik olmasına gerek yok ya, böyle kızın kahramanı olmak istemiş yazık. O kadar fedakarım ki kendim yemedim sevdiceğime yedirdim, düştüğü bataktan onu çekip aldım misyonu. Bi nevi maslovun son basamağı işte, kendini aşka adayarak gerçekleştirmek istemiş, adası gitmiş yarak kalmış elinde.

Bu olayın üstüne kemik iliğinin çeperlerine kadar kadınlara güvensizlik duygusu kazınacağı için annesinin babasının köyden bulup evlendirdiği kızın da burnundan getirir artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...