Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metin 2'den efsun dolu bir PvP anı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vanilla WoW zamanı gayet sakindi abi ortalık. Ben hiç böyle bağırış çağırış hatırlamıyorum. ssdfds

[video]https://www.youtube.com/watch?v=vmAkD9I0S70?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
onu ben de anlamadım, oyunda hakkaten çeyiz diye bir şeyleri mi var yoksa öyle arada deyim gibi mi söylüyor. lütfen oyunda çeyiz diye bi slot olmasın çünkü. lütfen.
Mesaj tarihi:
escape said:

hiç komik değil.
sevinecek bir şey de değil. üzülecek bir şey de değil. oyun lan işte. adamların yaşı da küçük. kendi çaplarında heyecanlanmışlar. en azından gidip dışarıda serserilik yapıp abuk subuk şeyler içmiyorlar.

normal bir oyun işte. zamanında knight online'da cz'de az mı takıldınız siz böyle savaşlarda? bu forumun yarısından fazlası oynadı o oyunu.

ya ben de çocukların yanındaydım ama sonra videoyu izledim. çeyiz diye sandıkları var, şebnem basıyorlar. en azından ingiliceydi biz küçükken terminoloji. atıyorum red alert de kapışırken tesla koyil diyorduk, ışıklı dik ışıklı, çadır bas falan yoktu.
Mesaj tarihi:
Grego said:

bağırış çağırış kafelerdeydi o zaman, yutubda değildi

Ahah aynen bizim kafeci ilk insan gibi uyarıyordu. Sonra gene böğürmeye başlayınca kapıyordu makineleri. Gözü yaşlı çıkıyorduk kafeden.
Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

benim çarımı geme çaldı

şu videoyu izledim, üşenmedim, sonuna kadar merak ederek, ilgiyle izledim. izaydaş, burulaş diye yatağından fırlayan umut sarıkaya gibi izledim.

zamanı öldürdüğünü resmen hissettiriyor. boşluk. huzur ak.
Mesaj tarihi:
yalnız eskiden bakıyorum da oyunlar hep ingilizce'ydi merak uyandırıyordu dil, öğretiyordu. gelecek nesil ingilizce'de de tırt. ne eğitim kaldı ne merak.

metin 2, wolfteam gibi oyunlarla çocukların beyni çürüyor.
Mesaj tarihi:
ya işin kötü yanı enerji israfı işte. tamam hobi olarak gene oynasın da o kadar odaklanıp o kadar konuşmak herkese hitap etmek falan gerçekten zor iş be
açıkçası bilmiyorum nerede işe yarar ama kesinlikle bi yerlerde yaramalı.
  • Yeni Oluştur...