Biyik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 beşiktaş bayern'i düz eder, bayern anca kendi liginde köy takımlarına oynasın güneş gibi açacak inş beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 wenger gibi mübarek adamın ahını aldılar böyle çıkıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Tottenham ilk yari ezdi bakmayin skora da Juve bali var cok saglam.. Ikinci yari daha ortada gibi... Bu arada Bayern abartildigi kadar iyi degil, tabii cok iyi ama oyle 5-6 filan zor atar..Atabilecegini sanmiyorum. Ama iki macli elemede cok zor tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Tek macli eleme olsa kafa kafaya mi olucaz abi, pls. Umutlanmaya gerek yok, vurup gecicek adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Tek macta tabii ki surpriz olma ihtimali daha fazla. Besiktas'in 2 yilda CL'deki en guclu rakibi, bana gore oynayacaklari ilk Tier 1 takim. Biz zamaninda Real'le oynarken FT sacma sapan bir sekilde GS heryerde ayni oynar kafasiyla cikip 3 tane yiyip donmustuk ben Besiktas'in cok daha akilli oynayacagini dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Liverpool ve Juve maçları gösterdi ki Tottenham geçen 2-3 yıldaki en büyük sorunundan kurtulmuş. Erken gol yediğinde planları bozulur dağılır giderdi. Bu iki maçta ise tam tersi anında reaksiyon gösterdi ve rakibi sahadan sildi. Dün ilk yarı Juve gollerden sonra yok oldu gitti... 2. penaltı da Aurier'in tamamen mallığu idi. Neyseki Higuain'in penaltıyı kaçıracağını herkes tahmin etmiştir haha Ben Buffon'a çok şaşırdım. 2 golde de zayıf kaldı resmen. Çok doğru zamanda bırakıyor. 2. maç lime lime doğrayıp üst tura çıkmalı Spurs! GO COYS GO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Sotto said: Tek macta tabii ki surpriz olma ihtimali daha fazla. Besiktas'in 2 yilda CL'deki en guclu rakibi, bana gore oynayacaklari ilk Tier 1 takim. Biz zamaninda Real'le oynarken FT sacma sapan bir sekilde GS heryerde ayni oynar kafasiyla cikip 3 tane yiyip donmustuk ben Besiktas'in cok daha akilli oynayacagini dusunuyorum. 6 değil miydi o ? çok net patates edecekler abi bizi, turdan zerre umudum yok. geçilmesi en zor rakibi çektik, chelsea falan gelsin istemiştim hep. hem isimleri sebebiyle hafife almaz futbolcular, hem de kötü top oynadıkları için geçme şansımız çok yüksek olur demiştim. hani orada 2-1 yenilsek (ki oradan alınacak en en güzel skor olur) burada 4-0 falan çakar giderler o yüzden akıllı da oynasak pek ihtimal vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 marcelo dünyanın en iyi pasını attı ronaldo karşı karşıya kaçırdı lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Ronaldo daha neler kaçıracak acaba yada bugün Zidane'nın son günü mü olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Anca penaltidan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 kroos cok yalan almis penaltiyi ya sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 yalani mi var abi penalti iste. lo celso bildigin mallik yapmis. ama ondan once yedigi sari yalandi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 la sakso tam bir sığır ya hakem zaten kollamaya yer arıyor madrid'i adamı neden tutuyorsun arkadan yani ceza sahasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Abii.. Salah... Abooo... Türkiye'de bi topçu yapsa maç bitene kadar ayağını eline verir gönderirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Porto dandik bu sene ya. Besiktas grubunda demistik. Portekiz dokuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 ahah adam dokunmadı bile psg'ye 3 sarı da boşuna çıktı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Salah'ın golünü görenler Müslüman oluyor inanılmaz gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Ingilizler bagira bagira geliyor bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 ya annen bu nasi bi top oynama ya? olm bu futbolsa tr liginde ne oynaniyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 madrid çok uzun zamandır 16 da elenmiyordu sanırım :) zidane direk postalanır ama ronaldo bu gider fransa da insan üstü goller atar turu getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 al iste olaganustu gol sana sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 ah iste tam derken attı askfjasşf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 tam bir burak yılmaz golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 skip brakti real adsfgsdfgha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar