Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol [17/18]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün izledim, keşke daha çok kulüp yapsa şu işi.
schneiderlin sapık gibi uzun pas atıyor ayağa.
bi everton biraz fazla ofsayta yakalandı o kadar. onun haricinde baya hareketli maç oldu, güzeldi.
Mesaj tarihi:
matuidi > juventus

tamam normal, süper transfer nokta atışı da garip yanı sadece 20 MILYON EURO vermiş juventus.

Bu adamın 20'ye transfer edilmesi peşkeş diye dava falan edilmeli araştırılmalı. Avrupa'nın top 10 orta sahasından biri böyle ucuza gitmesi müthiş gariplik ya...

PSG içinde vermesi garip, çok rahat 40-50'ye bir yerlere okuturdu bu kadar efektif bi orta sahayı...
Mesaj tarihi:
L'pool, Barcelona'nın 130'luk Coutinho teklifini de reddetmiş.

Ne kucaklara geldi be Barca. Neymar'ın gideceği barizdi yani. Göndermeden hemen yerine adam alacaklardı. Barca'nın 220'yi aldığını gören bana da sakalı ateşlemezsen nah alırsın modunda sdf.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

matuidi > juventus

tamam normal, süper transfer nokta atışı da garip yanı sadece 20 MILYON EURO vermiş juventus.

Bu adamın 20'ye transfer edilmesi peşkeş diye dava falan edilmeli araştırılmalı. Avrupa'nın top 10 orta sahasından biri böyle ucuza gitmesi müthiş gariplik ya...

PSG içinde vermesi garip, çok rahat 40-50'ye bir yerlere okuturdu bu kadar efektif bi orta sahayı...

bonuslarla birlikte 30'a gitmiş ki 30 yaşında ve maaşı çok fazlaymış sanırım.
yine de insan şaşırıyo biraz ama asıl ben gonalons'a şaşırdım. 10 yaşından beri lyon'da olan, takım kaptanı nasıl 5 milyona roma'ya gitmiş çok enteresan. öyle yaşlı da değil, 28 yaşında.
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

DarKRideR said:

matuidi > juventus

bonuslarla birlikte 30'a gitmiş ki 30 yaşında ve maaşı çok fazlaymış sanırım.
yine de insan şaşırıyo biraz ama asıl ben gonalons'a şaşırdım. 10 yaşından beri lyon'da olan, takım kaptanı nasıl 5 milyona roma'ya gitmiş çok enteresan. öyle yaşlı da değil, 28 yaşında.
sabri semih selcuk gibi biseydir iste
Mesaj tarihi:
ya o değil de şu krychowiak'ı falan kiralasaydık bari biz de sdf. adam kadro dışı kaldı.

da chelsea alıcak galiba. iyi neyse gitsin premier lige, orada izleyek bari.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...