Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 video hakem faillemiş gene. el şakasına kırmızı kart vermiş hakem ahaha http://www.espnfc.us/video/mls-highlights/150/video/3178514/watch-kaka-sent-off-after-bizarre-var-ruling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Gelsin bize de gs sampiyon olsun diyen var sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 bize de ronaldinho gelsin o zaman. antrenman hariç oynarım demiş geçen gün emekli oldun mu diye sorulunca sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Xenus said: video hakem faillemiş gene. el şakasına kırmızı kart vermiş hakem ahaha http://www.espnfc.us/video/mls-highlights/150/video/3178514/watch-kaka-sent-off-after-bizarre-var-ruling ahahah bu nedir ya. futbol amerikalılar için fazla bi spor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 ronaldo reis barçaya vurmaya devam ediyor dedim ve 1dk sonra kırmızı yedi emek hırsızı yuuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 bu adam 40'a kadar oynar böyle futbol. robot mudur nedir. güzel gol attı. suarez kendini atınca penaltı ronaldo kendini atınca kırmızı kart sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Kapı çaldı. Kapıya bakarken 0-1 oldu Dışarıdan ses geldi. Balkondayken 1-1 oldu Tuvalete gittim. Geldiğimde 2-1 olmuştu Kırmızı kartı yakaladım sadece. Ne anladım ben bu işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Neyse 3'ü yakaladım rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 xaviler iniestalar varken deplasmanda 5-6 atıodu barça. nerden nereye şimdi 10 kişi reale yeniliolar kendi sahalarında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 n'olmus bu cirkef barca'ya insan ister istemez uzuluyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 bu ascencio sacma bir adam. ne zaman izlesem acayip bir gol atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DHJAPGOXoAAaL6H.jpg yağ bırakmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 pike'nin golden sonra yine attı bu o.ç bakışı sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Asensiyo ne bicim asiyo lan O nasil bi gol sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 iyi iyi su barcelona'nin hezimetleri Coutinho'ya fikrini degistirir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Adamlar Kroos-Casemiro-Isco orta sahasıyla oynuyor. Yedekten Asensio, Kovacic falan giriyor. Barcelona ilerde istediği kadar big-3 kursun Coutinho veya Dembele falan alıp; orta sahasını upgrade etmeden kırma şansı yok Real'i. Veratti veya Koke gibi bir transfer şart ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 data analistler Tottenham sampiyon olur diyor. guzel yazi: http://www.wired.co.uk/article/premier-league-predictions-2017-18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 dün maçın bir kısmını izledim, hakikaten inanılmaz hücum ediyor totnım. harry kane sağlam kalırsa şampiyon olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Eriksen-Alli destekli Kane harbi yardırıyor. Stoper ikilisi de ligin en uyumlusu, ama 80 milyonluk satış yapıp bir tane adam almadılar daha, işin ilginci söylenti bile yok şuna teklif yaptılar, şunu düşünüyorlar vb. Ama EPL'deki hiçbir takım şu an o eksiksiz uzay takımı imajında olmadığı için aradan da sıyrılabilirler. Bir de İngilizlerin gözdesi şu an adamlar, milli takımı besliyorlar ve ağırlıklı British kadro, medya da gazlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 paulinho? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 zaaaaa 40m eur xavi busquests iniesta'dan gomes paulinho arda'ya düşmek nedir lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 ahaha suarez ne güzel atmış lan yine kendini. suarez atınca penaltı, ronaldo atınca sarıdan kırmızı lol. ingiltere'deki kuralının her yere gelmesi lazım bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Barcelona, Neymar'dan gelen parayı bozdurarak harcayacak sanırım. All-in yapıp bir Mbappe, Veratti, Dybala vs. adam alınacağını sanmıyorum 140-150'ye. Paralara bak lan konuştuğumuz. Onun dışında Andre Gomes ve Denis Suarez ile orta sahayı revize etmeyi denediler ama çok Barcelona ayarında gibi değil bu adamlar. La Masia'dan adam çıkaramıyorlar şu sıra. Fakat 1x Paulinho'dan iyi orta saha ve Neymar yerine de Dembele/Coutinho yapabilirlerse yine zorlarlar Real'i. Çok göze batmasa da sağ bek Semedo ve B takımda denenip satınalma opsiyonu kullanılan Marlon iyi stoper gelenlerden yatırım olarak ileriye dönük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Ronaldo ya 5 müsabaka ceza. Az olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 fabregası satmasalardı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar