Fin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 beni de remus şikayet etmiş gerizekalı dedim diye küfretme lan !?! diye quote yapmıştı hatta dsfsdfds artık aptalları banlemek lazım bence. hürriyet.com yorumları gibi olabiliriz bir gün yoksa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 benim için de bi şey fark etmedi. daha şikâyeti 1 kere bile kullanmışlığım yok yamulmuyorsam. şikâyetlerin de yarısı fistan'a aittir zaten sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 goldbären said: illa admin olarak varolmak zorunda değilsin ki abi. gel geyiğini yap yine, ergenlere küseceğine. mesela bana versen çok güzel adminlik yaparım. önce forumdaki sıskaları bir ayıklarım. ya bırak seni de gördük amatörü bile eğlendirmezmişsin. 5 kilo versen fit olacan utanmasan bilae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Butthurt falan yok, kim giderse gitsin ay çok eksildi burası denmez. Ne yazılar yazan / komiklikler yapan enfes adamlar gitti yazmıyor artık, ya da az yazıyorşar. Ekmek, cons, sufi, unity100, xaenin vsvsvs açın tarih bölümünün 2005-2008 civarlarına bir bakın forum entellektüel olarak ne haldeymiş, şuan ne halde. Moderasyon ihtiyacı da yok fazla, çünkü saçmalayan aptal saptal adam da kalmadı forumda. Sequo olsa mesela di allah aşkına gel adminlik yap falan derdik. Benim şahsen di nin moderasyonu ile ilgili bir sıkıntım olmadı. Hakkettiimizde banı çaktı, zamanı gelince de açtı. Hiç haksız ban yemedim, ki çok yemişimdir zamanında. Zegna bir kere kızıp userımı forumdan silmişti, 2005 civarı. TAŞINDI yazıyordu adımda, onca yazdığım ettiğim şey gitmişti, sonra bu userı almıştım. O hayvanlıktı misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 ben kimseyi şikayet etmedim. ama çok ban yedim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 sipeyskeyk said: Moderasyon ihtiyacı da yok fazla, çünkü saçmalayan aptal saptal adam da kalmadı forumda. ben varim :( sipeyskeyk said: Benim şahsen di nin moderasyonu ile ilgili bir sıkıntım olmadı. Hakkettiimizde banı çaktı, zamanı gelince de açtı. Hiç haksız ban yemedim, ki çok yemişimdir zamanında. di adil. bir de hizli. ama en onemlisi forumun gelistirilmesi vs isleri icin de burada olmasi iyi. allahin 1 adet mal herifinin yuzunden gerginlik yasamasi beni rahatsiz ediyor elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 ben esh i in tüm küfürlü postlarını şikayet edip duruyorum, ama takip edebildiğim kadarıyla pek bir aksiyon yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Olm o degil de kimse bingildak i arayip sormadi, neden gitti goygoy u bile yapilmadi. Ayip oldu adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 peki yeni foruma ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Grego said: ben esh i in tüm küfürlü postlarını şikayet edip duruyorum, ama takip edebildiğim kadarıyla pek bir aksiyon yok. Beni bir daha sikayet edersen once kendimi sonra seni banlarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Memnunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 bi çoban her türlü lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 küfretme olm sende skfdv, her gördüğümde basıyorum vala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 elit bir forum olduğumuz için moderasyon hakarettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Esh said: Olm o degil de kimse bingildak i arayip sormadi, neden gitti goygoy u bile yapilmadi. Ayip oldu adama biz kendi çapımızda yaptık, kendi isteğiyle gitmiştir kanısına vardık. sen gelmedin hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Esh said: Olm o degil de kimse bingildak i arayip sormadi, neden gitti goygoy u bile yapilmadi. Ayip oldu adama Sahi niye banlandı lan o? Ben standart küfür falandır diye üstünde durmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 BINGILDAK GERİ DÖĞN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 bıngıl'ı hangi arada derede banladınız ya?.. bende diyorum güncel başlıklarda neden oyun başlıkları ön planda değil.. hype train öksüz kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 di'den bagimsiz bir sekilde soruyorum sakin yanlis anlasilmasin da 1 ayda 70 sikayet fena bir sayi degil gibi, 1 ayda bayagi bir mesaj atiliyordur buraya. yoksa di'nin basimiz ustunde yeri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Abi o oyle kufreden bi adam degil benim gibi. benim her sene fenere ve fenerlilere kufurden 3 banim var en az. Ama beni bile arayan soran oldu o kadar, "abi haklisin fenerliler hep boyle, bizce onlar banlanmali komple , sen geri gel" diyenler oldu. Kendimi sedat peker gibi hissettim bi an, sonra gecti. axedice said: Esh said: Olm o degil de kimse bingildak i arayip sormadi, neden gitti goygoy u bile yapilmadi. Ayip oldu adama Sahi niye banlandı lan o? Ben standart küfür falandır diye üstünde durmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/e15/11374527_831650490257490_541080050_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 ahahah çok isabetli son pic :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 ben di yi seviyorum ya..- di li gecmis zaman kullanmayayim di ye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Ben hic sikayet butonuna basmamis olabilirim. Internette sikayet butonu kullanmaliyim kafasina nasil erisiyorsunuz kuzum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 eziklikle. bu bana bilmemne dedi varolmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar