Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Castlevania - Netflix

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
14 dakika önce, sleepingdeath dedi ki:
  İçeriği gizle

ilk iki sezonun bayaa ötesinde bir sezon olmuş, 9. bölüm daha ne olabilir derken. bu arada lenore'yi seslendiren ablada karakter gibi sağlammış.

Spoiler

ekşide falan beğenmemişler ona çok şaşırdım. tamam genel aksiyonu düşüktü bölümlerin ve evil karakter yoktu ortada. ama hikayelerin her biri ayrı ayrı çok iyiydi. demirci ustalarının hikayesi, yargıcın psikopatlığı falan. gerçekten başyapıt olmuş bölümler. alucard kısmı biraz zayıf kalmış sadece.

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

üçüncü sezon güzeldi ama bir yandan da biraz dağınıklık hissi verdi, bakalım dördüncü sezonda bağlayacaklar mı bitmeyen arcları.

Mesaj tarihi:

harika dizi, müthiş sezondu ya. aşırı beğendim ben de 3. sezonu. keşke sezonluk büyük fight sahnelerini 1den 2ye çıkarsalar. her bölüm olmasın tabi ama 2 bölüm yapsalar bari. baya iyi çünkü.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

her türlü gideri var ya. ara sezon havası vardı ama.

Spoiler

acıma yetime döner koyar götüne diye boşuna dememişler. game of thrones gibi hikaye çok saçaklanıcak diye kestirip atmışlar gibi. uyduruk olmuş biraz twin subplotu. alucard kötü mü olacak şimdi acaba önümüzdeki sezon.

• 11 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

en güzel sezon bu olmuş bence her bakımdan. aksiyon da süperdi, bağlanışı da güzel oldu finalde. devam ettirmezlerse de tamam bu bitiş benim için.

Mesaj tarihi:

Bencede senaryosu en güzel sezon olmuş. Ama zaten çok iyi olmayan animasyon kalitesi daha da geriye gitmiş gibi geldi.

Dediğin gibi iyi de bağladılar. Böyle bi sona bende fitim.

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Yeni izledim bitirdim. Her sezon kalite artti resmen. Ilk sezon cok meh idi. 3 ve 4 gercekten akti. Tadinda da birakti, birkez daha 3 ile 4teki plotu cekemezdim. 

Spinoffunu ayni kadro yapiyorsa heyecanla bekliyorum ama. 

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Bitirdik biz de bunu, aksam yemek yerken birer ikiser cok iyi gitti. Begendik genel olarak, son sezon da cok guzeldi. 

Spoiler

Bir tek son twiste gerek yoktu sanki, atin uzerinde gelmeler falan sgdhs

• 1 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...