Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bok ye hepsiburada

sabonis

Öne çıkan mesajlar

µh said:

internetten alışveriş tüm sektörleri ele geçiriyor, şuan amerikada millet zaten çorabına kadar alıyor internetten, burda da aynı şey oluyor yavaş yavaş. tüketici yorulmuyor, satıcının hertürlü masrafı azalıyor win-win

türkiyede 6 milyon kişi alışveriş yapıyo netten şu an, burda asla bi murica lvl olunamaz
Sosyal ağlarda paylaş

perakendenin geleceği internet abi kaçışımız yok, bununla beraber tüketim tercihleri de değişecek, evrilecek. bu değişime ne akdar hızlı ayak udurursanız o kadar sağlam tutunursunuz

yoksa kahve köşelerinde taş oynayan dedelerden bir farkınız almaz, ha gelecek vizyonunuz okeyi alnına yapıştırıp gençleri istisnasız her konuda eleştirmekse o zaman ayrı tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

sabonis said:

siz kullanmıyorsanız günümüzde internetten alışveriş hizmetini sizin hıyarlığınız.

gözümle görüp seçmem gereken şeyler dışında her şeyi alırım gerek migros sanal market gerek hepsiburadadan.

Adam dibine kadar haklı, hamallığı adet edinenler içerlemiş.

yanlışı var ama migros sanal market, carrefour online varken kargocunun keyfi çekilmez. akşamüstü 5'te sipariş veriyorum akşamına teslim ediyorlar.

ben artık online harici fazla ihtiyaç alışverişi yapmıyorum zaten. online büyük kolaylık ya. öyle taze maze demeye de gerek yok, en tazesini koyuyorlar. bi sıkıntı çıkarsa ya da beğenmezsen tel açıyorsun, ertesi gün kapına kadar gelip yenisiyle değiştiriyorlar falan.

su, kola, meyve suyu, süt taşıyıp kas yapmak istiyorsanız ayrı :P
Sosyal ağlarda paylaş

online alışverişin bir limiti yok tabi şunu al bunu al diye. ama tuvalet kağıdı bana saçma geldi. hani zaten normalde de evine çok rahat depolayabileceğin bir şey. e bunun sanal marketleri var. en kötü her yerde eve getiren marketler var. telefonla söylüyorsun getiriyor. 2 tane tuvalet kağıdı alt tarafı.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

YAZIQUE

BEYİN TERQUE

das

İnternetten almak mantıklıymış lan hatta migrosun olayı mersinde bile varmış baktım şimdi. Suyu muyu taşımak yerine kolay olabilir böyle.

En ucuz tuvalet kağıdını akakçeden mi aratıyoruz şimdi

ekomarkette,

32 rulo 20,50 tl geliyor kargo dahil...

OHA BAYA İYİ LAN.

rulosu 65 kuruşa geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...