calimero Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 E hepsiburadadan söyleyince de aras kargo yurt içi kargodan falan alıyorsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 µh said: internetten alışveriş tüm sektörleri ele geçiriyor, şuan amerikada millet zaten çorabına kadar alıyor internetten, burda da aynı şey oluyor yavaş yavaş. tüketici yorulmuyor, satıcının hertürlü masrafı azalıyor win-win türkiyede 6 milyon kişi alışveriş yapıyo netten şu an, burda asla bi murica lvl olunamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 olamaz çünkü her köşe başında bakkal çakkal var. amerikada arabaya atlayıp gitmen gerekiyor bi çok şey için. o yüzden interneti kullanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 küçükesnafi öldürüyorlar! marketteki türbanlı bacım taş mı yesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 mehter yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 perakendenin geleceği internet abi kaçışımız yok, bununla beraber tüketim tercihleri de değişecek, evrilecek. bu değişime ne akdar hızlı ayak udurursanız o kadar sağlam tutunursunuz yoksa kahve köşelerinde taş oynayan dedelerden bir farkınız almaz, ha gelecek vizyonunuz okeyi alnına yapıştırıp gençleri istisnasız her konuda eleştirmekse o zaman ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Baggio said: sabonis said: siz kullanmıyorsanız günümüzde internetten alışveriş hizmetini sizin hıyarlığınız. gözümle görüp seçmem gereken şeyler dışında her şeyi alırım gerek migros sanal market gerek hepsiburadadan. Adam dibine kadar haklı, hamallığı adet edinenler içerlemiş. yanlışı var ama migros sanal market, carrefour online varken kargocunun keyfi çekilmez. akşamüstü 5'te sipariş veriyorum akşamına teslim ediyorlar. ben artık online harici fazla ihtiyaç alışverişi yapmıyorum zaten. online büyük kolaylık ya. öyle taze maze demeye de gerek yok, en tazesini koyuyorlar. bi sıkıntı çıkarsa ya da beğenmezsen tel açıyorsun, ertesi gün kapına kadar gelip yenisiyle değiştiriyorlar falan. su, kola, meyve suyu, süt taşıyıp kas yapmak istiyorsanız ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Lan hepsiburdadan tuvalet kagidi mi alinir. Bu mudur bilincli tuketicilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Meyve sebze vs tarzi kendin secip aldiklarin haric gayet alinir hersey online. Koyluluge gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Arkadaslar ben tuvalet kagidimi az boklu 2. El eabydan aliyorum. En bilincli tüketici benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 online alışverişin bir limiti yok tabi şunu al bunu al diye. ama tuvalet kağıdı bana saçma geldi. hani zaten normalde de evine çok rahat depolayabileceğin bir şey. e bunun sanal marketleri var. en kötü her yerde eve getiren marketler var. telefonla söylüyorsun getiriyor. 2 tane tuvalet kağıdı alt tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 bulaşık-çamaşır makinesi deterjanı,yumuşatıcı,tuz vs vs gibi şeyleri ben de internetten alıyorum ya bir kere ücretsiz kargo tamamlansın diye tuvalet kağıdı da eklemiştim. gayet normal bence, hep büyük büyük paketler hem araba da yok eve kadar gelsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Anormal bi durum yok zaten ya boş geyik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 internetten alinca su oluyor saat 3te geliyorlar evde bulamiyorlar sonra gidip arabayla yurtici kargoya gidip aliyorsun bunu yapacagina git marketten al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Bilinçli tüketiciler geldi topçiğe, savuşturdular cahilleri. Hllteam asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 yine de konuyu açma sebebin çok "meh" sdf huysuz ihtiyar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 eve kondom falan iyi ya istanbul'da onumde bi arap aliyordu mesela, yanina da ivir zivir almis ki sadece kondom olmasin. gitmis rotar almis. guldum amk. halbuki eve servis yaptirtsa ben bu arkadasa gulemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 prezervatif için getir iyi ya. 1 alana 1 bedava falan oluyor. bi de kondom fiyatları bi değişik. gratis'te başka eczanede başka migros'ta başka. bazen 39 a alıyorsun aynı şeyi bazen 23 sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 axedice said: YAZIQUE BEYİN TERQUE das İnternetten almak mantıklıymış lan hatta migrosun olayı mersinde bile varmış baktım şimdi. Suyu muyu taşımak yerine kolay olabilir böyle. En ucuz tuvalet kağıdını akakçeden mi aratıyoruz şimdi ekomarkette, 32 rulo 20,50 tl geliyor kargo dahil... OHA BAYA İYİ LAN. rulosu 65 kuruşa geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Bu arada Migros ben siparişe başladığımda limit yoktu sularda. Ben bokunu çıkarıp 4-5 kere 60-70 litre su istedim. Sonra bigün yine gömecekken bi baktım 15 liradan fazla su eklettirmiyor asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 olm siz kıçınızı hala kendiniz mi siliyonuz arıyosun gelip siliyolar artık dur lan bu postu 10 sene erken attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Sise su alabiliyo olman lazim ya, 6'li 4-5 paket verdiydim ben 1litrelik Ama oldu 3 yil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Sene 2017 sıkıntı yaşamasına rağmen hala Hepsiburada'dan sipariş veriyor. Bilinçli tüketici olduğunu iddia ediyor hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 hepsiburda çok boktan yer, güniçi kurye 4 gun sonra, ertesi gün kargo teslimatı 1 haftada falan geliyor. hep yanlış veya arızalı gonderiyolar üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar