Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 xaty said: aurislerin şanzıman nasıl? toyota'nın bazı şanzımanları baya sıkıntılıydı diye hatırlıyorum @Liebe: mazda3 baktın mı? mazda 3 çok seviyorum aslında ama yakıtı can yakıyor o arabanın da :( yeni motorlu az yakan modellerin fiyatları da bütçem +40-50k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 5 kapili olan, 6 vitesli bir auris kullandim. kullanmaz olaydim. tam bir anne arabasi. sagi solu oynayip duruyor virajlarda. sonra baska bir auris daha kullandim.. o da dandirik geldi bana. 3yildiz veririm maks.. puanim 3/5 kanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 bugün şu arabaya baktım, bi de test sürüşü yaptım, 170k'da ama valla çoğu sıfır araçtan daha iyi gidiyor diyebilirim. gerçi 1.6 benzinli motor, 100km'de 8-9lt yakar herhalde di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 @Liebe: geçici alcaksan ve çok fazla uzun yol yapmıyorsan yakıta çok takılma bence bütçe farklı konu tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 eskiden sürekli uzun yol modundaydım, istanbulda göktürkte yaşıyordum, evden dışarı adım atmam gidiş geliş en az 50km idi. şimdi hanımın günlük yolu git gel 8-9km falan. bir de yılda 1-2 kez şehir dışı olur işte. düz hayat çizgisi sdfsd bir de nispeten geçici, hatun düzgünce kullanmayı öğrensin yüksek modele geçerim kafasındayım. öğrenme sürecinde de altına hyundai falan verip kaza durumunda ezilmesin istiyorum tabi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 biz senle aynı arabayı bakıyoruz, bulunca haber ver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 ahaha tamam, bu akşam başka bir tane daha bakacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 ginaly said: bugün şu arabaya baktım, bi de test sürüşü yaptım, 170k'da ama valla çoğu sıfır araçtan daha iyi gidiyor diyebilirim. gerçi 1.6 benzinli motor, 100km'de 8-9lt yakar herhalde di mi? 12den aşşa yakmıyordur bu ya istanbulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 ginaly said: bugün şu arabaya baktım, bi de test sürüşü yaptım, 170k'da ama valla çoğu sıfır araçtan daha iyi gidiyor diyebilirim. gerçi 1.6 benzinli motor, 100km'de 8-9lt yakar herhalde di mi? 8 valf 102 beygir bildigin pancar motor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 hitler motoru denilmiyor muydu ona sfssfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 xaty said: aurislerin şanzıman nasıl? toyota'nın bazı şanzımanları baya sıkıntılıydı diye hatırlıyorum @Liebe: mazda3 baktın mı? 2011 1.6 benzinli otomatik kullanıyorum halen. 10 litre diyeyim şehir içi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 xaty said: aurislerin şanzıman nasıl? toyota'nın bazı şanzımanları baya sıkıntılıydı diye hatırlıyorum @Liebe: mazda3 baktın mı? ara hızlanmaları fena değil. 2 ve 3. viteste geçişte ara sıra sarsabiliyor. hani dsg falan süren Bu ne la diyebilir. max hız 200 km/s kadar gördük otobanda yol tutuşu falan fena değil 140-150'ye kadar araba havalanacak gibi olmuyor sdfgg. bizim 7. yıl doluyor şu ana kadar rutin bakımları dışında bu sene ilk kez balatalar değişti, 2 yıl önce akü değişti. onun dışında hiçbir değişiklik yapmadık. tabi km'de yapmıyor bizim auris. 47k'da henüz. hatta şu an şirketteyim geçen aylarda 40k bakımına soktuk yetkili toyota servisinde. 850 lira ödemişiz tüm balataların da fiyatı içinde olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Stringray said: hitler motoru denilmiyor muydu ona sfssfs bu tabir çok iyimiş ya sdfsd yılda max 8k km yaparım, yakıta katlanılır gibi bir şekilde. elden çabuk çıkar mı acaba bu meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 abi les ortam istemiosan biraz yerden yuksek alabilirsin, o fiyata jukelar olmasi lazim. Ama gitmiyor tabi, yinede kurtarir, saga sola vursada uzmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 arkadaş 2011de bi juke almıştı, ilk kez bindim o zaman içine, sürmedim bile, bu ne lan diyip indim. gözümde lego gibi bişey. allahım o plastikler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Juke u kresteki cocuga almam lan. O araba allahin varliginin ve korumasi oldugunun kaniti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 hehe ama abi iste yuksek falan ya, hanimi rahatsiz etmezler. Motoru falanda cok kotuymus onun. Ama o paraya suv iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 adam juke dedi ya ahueahueaheu neyse suarkmış sfsd olm eşimizin galeride görüp " ayy aşkitom bu çok güzel bunu alalım nollluurrr :(" diyeceği arabayı arıyor olsak niye gelip forumda sayfalarca konuşalım asdafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 suv wannabe istiyorsa xv alsın jük nedir ya ahhahdasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 bu butcede baska suv var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Liebe said: AUHAUEHAUEHAUAH denizin intikamı olmuş :D şaka maka süper başlık, ben de takipteyim sadece bütçe biraz daha fazla ginaly'nin konuyu çok baltalamadan mesela şu an takibinde olduğum arabayı koyayım bugün aramayı düşünüyorum azcık yorum yapsanız keşke. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-sifir-ayarinda-sifir-kokusuyla-fiyati-dustu-448979488/detay arkadaş 2016 aralıkta vergiler girmeden önce sıfır skoda rapid almış. çok tatlı araba ve çok az yaktığını söylüyor, içi falan geniş rahat duruyordu begendim ben, donanımı falan tatmin edici, park sensörü zırt pırt. karar aşamasında kafanı karıştırmak gibi olmasın da bir bak. spacebag mi deniyormuş kasasına galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 spacebag :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 back miş sdasfas anlamam olum ben arabadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 galiba bunu alacam gibi duruyor https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-tertemiz-corsa-1.2-easytronic-30-bin-km-celik-jant-park-sensoru-448837620/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 hayirli olsun baskan, sanki biraz pahaliymis gibi geldi corsa icin. fabia falan baktin mi? fabialarin icinin full olmasi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar