Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. el tercihinde yardım

ginaly

Öne çıkan mesajlar

xaty said:

aurislerin şanzıman nasıl?
toyota'nın bazı şanzımanları baya sıkıntılıydı diye hatırlıyorum

@Liebe: mazda3 baktın mı?

mazda 3 çok seviyorum aslında ama yakıtı can yakıyor o arabanın da :( yeni motorlu az yakan modellerin fiyatları da bütçem +40-50k :D
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden sürekli uzun yol modundaydım, istanbulda göktürkte yaşıyordum, evden dışarı adım atmam gidiş geliş en az 50km idi. şimdi hanımın günlük yolu git gel 8-9km falan. bir de yılda 1-2 kez şehir dışı olur işte. düz hayat çizgisi sdfsd

bir de nispeten geçici, hatun düzgünce kullanmayı öğrensin yüksek modele geçerim kafasındayım.
öğrenme sürecinde de altına hyundai falan verip kaza durumunda ezilmesin istiyorum tabi eheh
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

aurislerin şanzıman nasıl?
toyota'nın bazı şanzımanları baya sıkıntılıydı diye hatırlıyorum

@Liebe: mazda3 baktın mı?

ara hızlanmaları fena değil. 2 ve 3. viteste geçişte ara sıra sarsabiliyor. hani dsg falan süren Bu ne la diyebilir.

max hız 200 km/s kadar gördük otobanda yol tutuşu falan fena değil 140-150'ye kadar araba havalanacak gibi olmuyor sdfgg.

bizim 7. yıl doluyor şu ana kadar rutin bakımları dışında bu sene ilk kez balatalar değişti, 2 yıl önce akü değişti. onun dışında hiçbir değişiklik yapmadık. tabi km'de yapmıyor bizim auris. 47k'da henüz.

hatta şu an şirketteyim geçen aylarda 40k bakımına soktuk yetkili toyota servisinde.

850 lira ödemişiz tüm balataların da fiyatı içinde olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

AUHAUEHAUEHAUAH denizin intikamı olmuş :D

şaka maka süper başlık, ben de takipteyim sadece bütçe biraz daha fazla ginaly'nin konuyu çok baltalamadan mesela şu an takibinde olduğum arabayı koyayım bugün aramayı düşünüyorum azcık yorum yapsanız keşke.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-sifir-ayarinda-sifir-kokusuyla-fiyati-dustu-448979488/detay

arkadaş 2016 aralıkta vergiler girmeden önce sıfır skoda rapid almış.

çok tatlı araba ve çok az yaktığını söylüyor, içi falan geniş rahat duruyordu begendim ben, donanımı falan tatmin edici, park sensörü zırt pırt.

karar aşamasında kafanı karıştırmak gibi olmasın da bir bak.

spacebag mi deniyormuş kasasına galiba
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...