darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Ya simdi gercekten evlenmek istemeyince ne oluyor. Diyemiyorsun da saga sola ben insanlarla uzun sureli iliski kurmak istemiyorum thanksbye diye. Bulamadim abi hehe diyorum artik ucube gozukmek yerine acindirmak daha iyi sanki. Baska biri olmak istiyorum bazen. Neyse drall kardes tebrikler sana tabii ^^ Yas 75 bu arada yani gececek bir phase degil artik onu cozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Niye uzun süreli ilişki kurmak istemiyorum diyemeyesin? Tonla bunu söyleyip evlenmeyen insan var gayet standart bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 abi en fazla eşcinsel damgası yersin, hani erkek başına bu toplum baskısından şikayetçi olman komik. 30unu geçip evlenmemiş kadına evde kalmış, zavallı, potansiyel çatlak cat lady muamelesi yapılan bi toplumda yaşıyosun. olan gene kadına oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=QpHKz8hyJas&t=63s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 darkwingduck said: Ya simdi gercekten evlenmek istemeyince ne oluyor. Diyemiyorsun da saga sola ben insanlarla uzun sureli iliski kurmak istemiyorum thanksbye diye. Bulamadim abi hehe diyorum artik ucube gozukmek yerine acindirmak daha iyi sanki. Baska biri olmak istiyorum bazen. Neyse drall kardes tebrikler sana tabii ^^ Yas 75 bu arada yani gececek bir phase degil artik onu cozdum Ne olacak hiçbir şey olmuyor. Şimdi evlenmek istemiyorsan, kendinle çelişmeyip evlenmemen lazım. Fikrin ilerde değişirse, yaşlanınca, çevrendeki insanlar azalmaya başlayınca, yalnız kalma korkusu ortaya çıkınca tabi çıkmayabilirde veya uygun bir aday ortaya çıkınca o zaman da kendinle çelişmeyip evlenmek için çabalaman lazım. Olay bundan ibaret. Evlilik vs bir çözüm ve çare değil, hatta hiçbir şey değil. Haftasonu 4 yıllık evli çocuğu olan yaşıt arkadaşımla karşılaşdım tamam çocuk vs hepsi güzel ama şimdi ki aklım olsa evlenmezdim diyor. Bir diğeri ise gayet memnun. Peki sana göre nasıl birşey ? Bütün mesele bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Memnun olana seneye bir daha sor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Evlilikte mutlu olmak için kafa yapının evliliğe uygun olup olmadığını tartman lazım. Uzun süredir sevgiliyiz, artık evlenelim yeaa diye giriyorsan o işe, mutsuzluk garanti gibi bir şey. Benim çevremde 2-3 sene sonunda mutlu olan da var, 6 ay sonunda kafamı sikiym ya niye evlendim diyen de. Bizim 1 sene oldu evleneli, gayet memnunum hayatımdan. Her sorana da bence çok güzel, evlen olm falan diyorum doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 dur daha bakalim bi 3-5 sene gecsinde oyle tavsiye verirsin dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 15 sene geçince de mutlu olan kuzenim var mesela, çok memnun hayatından. Dediğim zaten kişiden kişiye değiştiği durumun. Sizin kafanızdaki adamlar mümkünse evlenmesin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Senko bulduğu ilk kızla evlenecek. -Baba Vanga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 (bulamadı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Holy said: 15 sene geçince de mutlu olan kuzenim var mesela, çok memnun hayatından. Dediğim zaten kişiden kişiye değiştiği durumun. Sizin kafanızdaki adamlar mümkünse evlenmesin zaten. abi yanlis anlama ama; 1- kuzenin daha gelenekselci biri mi? 2- camiye falan gider mi mesela? kadere inanir mi? 3- comarlik var mi? 4- is guc falan sorulunca "cok sukurrr" falan diye mi cevapliyor. bunlar evlilikte mutlu oluyor hakikaten lan. adamlarin hayattan istedigi bir sey yok gerci. hani bu adamlar ondan mutlu oluyor da... eger bunlardan degilse ilginc. bunlardan degilse "haber niteligi" var. bunlardan degil de lutfen, "hic alakasi yok lan" de. ama nasil birisi oldugunu soyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 ad3m said: Senko bulduğu ilk kızla evlenecek. -Baba Vanga senko aramiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 4 olcak bu sene ins ben oneriorm herkese. ilk bi 6 ay falan zor zaten gerisi gelio ya he hayati izdirap olan arkadasimda var ama bosanabiliosun abi kimse kafana silah dayamiyor. bombilo said: dur daha bakalim bi 3-5 sene gecsinde oyle tavsiye verirsin dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Ahahaha hiç alakası yok baya sen ben gibi bir adam. Oluyor böyle şeyler ya çok ütopik gelmesin diye örnekledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Holy said: (bulamadı) 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 _Rave said: abi en fazla eşcinsel damgası yersin, hani erkek başına bu toplum baskısından şikayetçi olman komik. 30unu geçip evlenmemiş kadına evde kalmış, zavallı, potansiyel çatlak cat lady muamelesi yapılan bi toplumda yaşıyosun. olan gene kadına oluyor yani. Ahshs cikarimi kendi kendine yapip sorumun sebebini bulmussun aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Oha biliyolar mi artik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Escinsel oldugumu mu? Ahhshshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Nolcak abi Ayip bisi degil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 birsey olmasi gerekmiyor ki..kisisel tercih buralar hep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Onu diyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Eşcinsel arkadaşlarımdan rahatlıkla anne babasına açılabilen yok, hatta abartıp anlaşmalı evlilik yapan bile var ikisi birden aile baskısından kaçmak için. Düğünlerine de gidip gerçek sevgilisiyle karşılıklı oynadık hatta asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 olm nasil cevreniz var sizin la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar