ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 bu daha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Shinsen means fresh in Japanese, master im beslenecek tabii taze taze :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 2. skilli maxlanmış Euryale veya Sthenosu olan varsa supporta koyabilir mi pls? Tercihen 2030 veya prisma cosmos CEsi varsa daha iyi olur. Event damage CE de olur. Merlinlerim yatıp duruyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 3-5 oynadım sonra bıraktım, event servant da ilgilendirmedi hiç zaten. abuk sabuk enemy line-up ve bonuslar, darth saber ile aman vurmasınlar da öldüreyim diye kasılmak yordu. daily login yaza kadar herhalde bundan sonra ilginç birşey çıkmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 walla ben gene shop a odaklandim, bir tek figurler kaldi, birde faction pointleri. Bundan hemen sonra farmlik bir event gelmez insallah, soyle 1-2 hafta 1/2ap quest filan gelse iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 aynen feci yoruldum eventlerden o kadar hardcore farmlamisimki gil bond lvl10 oldu bu hafta, shinsengumi final node grindliyorum futursuzca pageler yuzunden bi demon heart bi page sorunu bitmedi bitmiycek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 Bundan sonra SERAPH eventi gelecek, Mayısta. 2 hafta filan eventsiz geçecek yani. Pre-campaign var ama grind yok onda, bannerlar ufak tefek şeyler filan var. Eventten BByi mutlaka alın ama, en iyi welfare servantlardan biri. Grinddan ben de yoruldum, sıkıldım. Neyse ki matlarda pek eksiğim yok, uğraşasım da yok. Fouları filan toplayıp bırakırım. Bir de Chacha'yı maxlarım herhalde, eksik kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 BB ummrumda degilde soyle 1 adet daha 2030 gelse pre release den ve elimdekileri LBlesem cok sahane olacak victor of the moon LB ledim, simdi 100e kasiyorum jeannu ile sahane oldu, gi icinde en iyi ce gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 BB bayağı gerekli bir servant yalnız, bazı challenge bosslar saçma sapan debufflar spamliyorlar, onlara karşı çok işe yarar. Bir de Avenger type advantage filan gerekirse işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Seraph event icin 23 nisan gibi bir tarih tahmini var. Hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 1 million point olayi bitti, bende bittim. Daily e gomerim ap leri seraph a kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Bayağı bir update geliyor. En azından bunlar için 2 sene bekletmiyorlar https://fate-go.us/news/?category=UPDATES&article=%2Fiframe%2F2019%2F0420_gameupdate_notice%2F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 SERAPH eventi başladı, herkes bıraktı mı oynamayı konuşan yok. Bayağı grindy bir şey gibi gözüküyor ama 3 hafta sürecekmiş, farmlanır. Mission sistemi filan var KnK, Zero eventleri filan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 hiç bb istemediğim halde tier list'te tepeye koyunca iyi madem gerekir diye alayım diye biraz oynamayı denedim ama zulüm resmen. hiç mi hiç oynayasım yok cidden. oyunu bıraksam mı diye düşünüp gelecek yaz jeanne'larını hatırlıyorum, hadi logine devam diyorum resmen. yani o kadar eziyet ki oyunun kurulumu, yaşadığımı yazıyorum dün direkt: ahmet tipi ve mehmet tipi düşman gösteriyor node'da. bunlara bonus vuran hasan ve hüseyin tiplerini alıyorum gruba. lakin eşit dağıtamıyorum tabii. meğersem mehmet tipinden iki tane trash varmış, boss ahmet tipi ve ahmete bonus vurandan tek support var. şimdi otur bütün partiyi salt o missiona göre ayarla. sonra öbür missionda baştan yap. bunu yaşayıp bossu güç bela geçmemek için wiki sayfasını aç, tek tek bak kim çıkacak. yani her haltı geçebilmek için wikiden baktırıp yeni parti kurduran böyle kancolle vardı ve sonunda dellenip bırakmıştım çok sevdiğim bir rosterım olduğu halde, fgo da zorluyor resmen beni. 8 archetype yetmiyormuş gibi şimdi ebenin körü ve anasının gözü tipleri eklediler oyuna. daha da ekleyecekler çünkü ilkokul kerat cetveli gibi kim kime ne bonus vuruyor ezberlemeyi keyifli sanıyorlar galiba. tldr: bb'yi kullanılır hale getirmek için taaa en sondaki missionlara ekledilerse kopyalarını filan büyük ihtimalle bırakırım bu eventi. en başlardayım ve süper sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Fate/Extella Steamde 40% indirime girmiş, alsam mı? Fate/Extella Link 10% görmüş anca, onu bekletiyorum ona da bir 30-40% gelsin öyle bakarım. BB'yi kullanılır hale getirmek değil de NP5 için sondaki missionlar gerekli sanırım. Önceki kopyaları almak daha kolay. BB'nin asıl işe yarayacağı kısım Debuff Removal/Stun filan olduğu için NP5lemek şart değil, ama tabi Damage NPsi olduğu için NP5lense iyi olur, ben bitirmeye çalışırım bu eventi. Type için de çok kafa yormaya gerek yok, Berserker veya JAlter kullanabilirsin çoğu şey için. Bir tek Bosslara karşı filan type advantage gerekiyor ki o bile şart değil. Type ile ilgili tek problemim BB Anti-Avenger type olduğu için her şeye karşı kullandığım JAlter'ı ona karşı kullanamıyorum, ama zamanı gelince bir çaresini bulunur elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Bannera roll attim ticket ile belki gil ce gelir umudu ile, karna spookladi Lancer curse var sanirim bende, fionndan iyi spook gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Havalimaninda 7 saat transfer + 4 saat otobus yolculugu derken main questleri bitirdim gecen hafta sonu itibariyle. Gerci elde exp kart i yok, BB lvl 70 de kaldi. Gacha dan da bisi cikmadi. Ozellikle combatlari ile cok itici bir eventti. Biraz daha sakura toplarim piece ler icin onun harici shop tam takir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 valla ben komple salladım bu event'i en başları hariç, bb eksik olsun napalım. gözümde büyüdü, hiç canım çekmedi tickbox doldurmak. gerçek summer event gelince oynarım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Ben de bayağı salladım ama yine de gıdım gıdım yapıyorum, bitiririm herhalde. BB'nin bayağı eksikliğini hissedebilirsin yalnız, skillseti tam absürd challenge bosslara yönelik. Spesifik bosslara karşı bayağı lazım olacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 oynayamıyorum artık çok baydı beni her node'da aç wikiyi takım tasarla işleri filan. yazsınlar archer var lancerla girelim işte. her node'da boss hangisi, yancı hangisi vs anlattım zaten daha önce. gbf harici, hatta gbf dahil hepsini azaltmak istiyorum. yeni srpg yükledim de oyun oynamak ne keyifliymiş hatırladım. fgo char hatırına yani yoksa oyunu oynamaktan keyif alamıyorum uzundur. sadece ilgimi çeken event olursa bakacağım artık, challengeları filan yapmasam da olur zaten birer ticket verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Event ten alacagimi aldim, Scathach in skilleri max ledim, daily qp ye dondum. Summer a kadar rerunlar harici bisi gozukmuyor. Super & Great Success rate increase gelse de exp CE lerini gomsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Tam missionları bitirdim oh be diyorum, al bi quest daha diye popup'ı gömdü ahahahah. YETER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Zuahhahahahaha, welcome to seraph. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar