Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 yıl 2017, hots yok hon var lel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 bu arada hem hon hem de lol visiual olarak değişikliğie gitti, sanırım o iki resim de güncel değil. dota'yı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 koyduğunuz lol ss'i bayaaaaaa eski bu arada. en az 2 sezon öncesi öyle diyeyim. yeni client çok kötü ama ben alışamadım. oynamıyorum da artık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 S-H said: bu arada hem hon hem de lol visiual olarak değişikliğie gitti, sanırım o iki resim de güncel değil. dota'yı bilemedim. hem komüniti hemde oyun leş lol grafik yenilese nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Dota görseli de patatesle girilmiş oyundan çekilmiş. Low settings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 erkek adam dota oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Promenader said: S-H said: bu arada hem hon hem de lol visiual olarak değişikliğie gitti, sanırım o iki resim de güncel değil. dota'yı bilemedim. hem komüniti hemde oyun leş lol grafik yenilese nolacak o konuda hiç birinin farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 ben bir gaz lolü indirdim 2 oyun attım afedersin y.rk gibi oyun. dotayı indiriyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 reyou said: ben sunlar arasinda zerre fark goremiyorum lan sdf resimler https://i.ytimg.com/vi/krHujKemMXs/maxresdefault.jpg https://i.ytimg.com/vi/SbMmeylFE2Y/maxresdefault.jpg https://i.ytimg.com/vi/SU4jtBhjXK8/maxresdefault.jpg Yok artık. Birbirine benzetebilmek için oturup uğraşmışlar. SS ler çok troll. 3ss den sadece hon olan mı orjinal? (edit: bi an warcraft sandım onu o derece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 yumy said: Dota görseli de patatesle girilmiş oyundan çekilmiş. Low settings yok yahu. Resmi benzetmek için (hona herhalde) oturup photoshop da uğraşmışlar :D. dota düşük ayarlarda bile böyle değil (tabi oturup sadece RENDER değerini kısmadılarsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 dotaya geri dönmeyi çok istedim, hâlâ da istiyorum da olmayacak gibi ya. w3 dotası oynasam şimdi bıraktığım yerden devam edecekmişim gibi geliyor ama dota2'nin o görüntüsü çok karışık geliyor bana. bi de lol'e göre range kavramı çok farklı. ranged heroların attack mesafesi 2 katı gibi bi şey. bi de Shift tuşu hard-coded ak atayamıyorum quickcast'e. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Densiz said: yumy said: Dota görseli de patatesle girilmiş oyundan çekilmiş. Low settings yok yahu. Resmi benzetmek için (hona herhalde) oturup photoshop da uğraşmışlar :D. dota düşük ayarlarda bile böyle değil (tabi oturup sadece RENDER değerini kısmadılarsa) Yok her şeyi kapayıp low çektin mi oluyor böyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 hots grafiksel anlamda fersah fersah iyi diğerlerinden. sc2 motoruyla yaptılar bunu. eşeklik etmeyip yeni motorla üretselerdi şu oyunu çok daha iyi yerlere gelebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 dotanın grafikleri daha iyi bence hotstan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 bana şekere batırılmış gibi geliyor dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 shift que ve quickcast dotada son zamanlarda değişti. ne istediği tam anlamadım ama girip bi dene belki sevdiğin gibi olmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 k1nJo said: 7-8 yıl w3 dotası 5 yıl lol birkaç oyun hots hiç oyun hon oynadım. oynadım da ne oldu. kanser hepsi. moba pişmanlıktır aslında, en iyisi hiç bulaşmamak. keşke zamanda geri gidebilsem de daha çok warlock, castle fight, archery tactics, rabbits vs sheep, pyramid escape falan oynasam. daha zevkliydi lan bunlar. Castle fight'in oyununu yapsak zengin oluruz ama iste ben ne anlarim oyun yapmaktan... Konsept calinmaya basladi bile. Su boom beach'i yapan firma mobil bir oyununu yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Bu arada dota2'de custom game niye tutmadi bilen var mi. Gecte olsa koydular ama oynuyan yok pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 en zevklisi hon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 yeto volvo her patchte custom game ı bozup hiç ilgilenmedi de ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 boom beach ne onu bile bilmiyorum ama oyun yapmak kolay is degil ya. icine girsem o dunyanin zevkle yaparim ama hadi diyince olacak bi sey degil. ama mobilse salla bos ver. @flassh yarin bi bakayim yukleyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 ya velet populasyonu olmasa lol aslında baya casual-friendly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 oyun guzel de riot games gordugum en dangalak oyun sirketi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 onun sebebi çinliler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 sebebi kim bilmiyorum da aptallik diz boyu orasi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar