Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 tiLi said: ben katarda konteynırda çölün ortasında klimasız yatıyodum be Çöl fırtınası falan oluyo muydu hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 YA çöl değildi tamam. denizi doldurmuşlar havaalanı yapıyoduk. fırtına mırtına olmuyodu. şimdi de ankarada camlar kapalı oturuyorum. senko gibi sıcağa dayanıklıyım size kolay gelsin. klimayı açmayın çarpıyo beni yer değiştirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Olm ankara'da bişey yok ki zaten olay nem. Nem olmasa sıcak vız gelir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 ı ıh gelmiyo. yani en azından bana gelmiyo. burnum kanıyor sıcakta. soğuğun gözünü seviyim. giy üstüne iki kat, iç çayını çorbanı oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 annem antalyada yaşıyor ablam vs. 2 senedir görmüyorum gitmedim. ablamın çocuğu oldu ona bile gitmedim. annem ablamda baya trip atıyolardı gelmiyosun vs diye. en sonunda gideyim dedim bu çarşamba bilet aldım gidiyorum. 2 senedir gelmiyosun diye trip atan annemin söylediği şey "durdun durdun en sıcak zamandamı geliyosun olm gerizekalımısın sen" oldu evet gerizekalıyım sanırım bu arada antalyada yaşamaktan istanbul sıcağı bana işlemiyo nedense. ağlıyo insanlar ama bana gram sıcak gelmiyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 şu an 40 derece bodrum, 2 gün önce bu saatlerde 45 dereceydi neyse ben bi havuza gireyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Bu akşam bir rahatlıcakmış istanbul, yarın sel uyarısı var. Çarşambadan sonra mevsim normali, gündüz 30 gece 20 diyorlar bir süre. Hayırlısıyla kurtulucaz bi 15 20 gün sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Ankara 40 oldu bugun, rahatim. Istanbul 30 olunca oluyorum ama. Nem sorun benim gibi kuru yerde buyuyenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 beyler sigma klima nasıldır? annemin 30 yıllık beyaz eşya servisçisi var, arçelik'ten 1 tık iyidir demiş, benim salon baya genişçe 30-35 m2 falan. 18binlik bişe aliim diyorum. kaliteli olsun dediğimde mitsubisheler 5500 tl falan. bu sigma 2800 tl imiş tertemiz? bu arada gece 3'ten itibaren sağlam yağmur diyor, biraz kurtuluruz işte nemden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 iste bunlar hep kuresel isinma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 sabonis said: beyler sigma klima nasıldır? annemin 30 yıllık beyaz eşya servisçisi var, arçelik'ten 1 tık iyidir demiş, benim salon baya genişçe 30-35 m2 falan. 18binlik bişe aliim diyorum. kaliteli olsun dediğimde mitsubisheler 5500 tl falan. bu sigma 2800 tl imiş tertemiz? bu arada gece 3'ten itibaren sağlam yağmur diyor, biraz kurtuluruz işte nemden. illa soğutur da ne kadar yaktığına dikkatli bak bence, benim sigma faturayı çökertiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 haydaaaaaa :( aldık taktılar bile. önce yazsana şunu :D gerçi seninki eski mi yoksa inverter mı? bu yeni inverterların hepsi A enerji sınıfında ve az harcıyor olmaları lazım. eski tip klimalar fena geçiriyordu faturaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 sigma iyidir. 3 tane var bizim diğer evde. epey iyi. sessiz. az yakıyor (bence). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 15 gün oldu, merak edip baktım elektrik saatine, gördüğüm kadarıyla öyle manyak bi elektrik harcamıyor, normal faturamdan %20 fazla harcıyorum gibi. gerçi fatura gelince daha iyi görürüz bakalım. yalnız deli sıcaklar geldi, 7/24 çalışması gerekecek gibi duruyor artık. o zaman haliyle artar harcaması da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 bişe sorcam 24 derecede fıstık gibi yeterken, 2 gündür 22 dereceye alıyoruz klimayı hala sıcak geliyo lan. bende mi bi yamuk var, klimada mı, yoksa çok ısındı da farketmedik mi? düz derece olarak pek artmadı da hissedilen mi çok arttı noldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Nem artmistir uyunmuyodur. Bi ihtimal de 1080i 2150 ye satip burada 2550 diye sikmandan oturu olusan karin agrisi ile dokulen gozyaslari yatagi islatiyodur. Ondan rahat uyuyamamissindir geceleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 nem artmadı düştü tam tersi. diğer konuda da dediğim gibi 50 tl fişeklersen o gün yol üstünde bankamatiğe yatırdığım paranın screenshotını koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 hashdakjshdkja esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar