Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu ne

yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

annem antalyada yaşıyor ablam vs. 2 senedir görmüyorum gitmedim. ablamın çocuğu oldu ona bile gitmedim.
annem ablamda baya trip atıyolardı gelmiyosun vs diye.
en sonunda gideyim dedim bu çarşamba bilet aldım gidiyorum.
2 senedir gelmiyosun diye trip atan annemin söylediği şey "durdun durdun en sıcak zamandamı geliyosun olm gerizekalımısın sen" oldu
evet gerizekalıyım sanırım
bu arada antalyada yaşamaktan istanbul sıcağı bana işlemiyo nedense. ağlıyo insanlar ama bana gram sıcak gelmiyo ya.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler sigma klima nasıldır? annemin 30 yıllık beyaz eşya servisçisi var, arçelik'ten 1 tık iyidir demiş, benim salon baya genişçe 30-35 m2 falan. 18binlik bişe aliim diyorum. kaliteli olsun dediğimde mitsubisheler 5500 tl falan. bu sigma 2800 tl imiş tertemiz?

bu arada gece 3'ten itibaren sağlam yağmur diyor, biraz kurtuluruz işte nemden.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
sabonis said:

beyler sigma klima nasıldır? annemin 30 yıllık beyaz eşya servisçisi var, arçelik'ten 1 tık iyidir demiş, benim salon baya genişçe 30-35 m2 falan. 18binlik bişe aliim diyorum. kaliteli olsun dediğimde mitsubisheler 5500 tl falan. bu sigma 2800 tl imiş tertemiz?

bu arada gece 3'ten itibaren sağlam yağmur diyor, biraz kurtuluruz işte nemden.

illa soğutur da ne kadar yaktığına dikkatli bak bence, benim sigma faturayı çökertiyordu
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
15 gün oldu, merak edip baktım elektrik saatine, gördüğüm kadarıyla öyle manyak bi elektrik harcamıyor, normal faturamdan %20 fazla harcıyorum gibi.
gerçi fatura gelince daha iyi görürüz bakalım.

yalnız deli sıcaklar geldi, 7/24 çalışması gerekecek gibi duruyor artık. o zaman haliyle artar harcaması da
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...