Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu ne

yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

Az önce duştan çıktım. Sanırım 5 inci duşum oldu bu gün içindeki, evde 2 klima çalışıyor dün geceden beri şu an yine yabış yabış oldum. İskenderundan katılıyorum dışarı çıktığın an sıcakla birlikte iğrenç bi yabış yabış hava seni karşılıyor, kapı pencere açamıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

Az önce duştan çıktım. Sanırım 5 inci duşum oldu bu gün içindeki, evde 2 klima çalışıyor dün geceden beri şu an yine yabış yabış oldum. İskenderundan katılıyorum dışarı çıktığın an sıcakla birlikte iğrenç bi yabış yabış hava seni karşılıyor, kapı pencere açamıyoruz.

iskenderunun korkunçluğunu yaşamadım ama çok duydum ama yine de evde 2 klima çalışırken nasıl yapış yapış oluyorsun yaw?

ben bugün 2 kere duş aldım mesela, 2'sinden sonra da 15 dakika sonra duştan önceki iğrenç terli halime dönmüştüm. şu anki nemli ortam, klimasız çekilecek çile değil valla
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

vivavale said:

iskenderunun korkunçluğunu yaşamadım ama çok duydum ama yine de evde 2 klima çalışırken nasıl yapış yapış oluyorsun yaw?

Şöyle ki abi, ev 150 m2 3+1 mutfak banyo vs kapılar kapalı diğer odalar açık iki klima çalışıyor yalnız mutfağa bişi almaya geçiyosun o arada terliyosun o kadar feci durum. Tüm kapılar açıkkende ev serinlemiyo. Klimaları kökleyemiyorum evde 11 aylık bebek var :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...