yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 sıcakkkkkkkkkhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 http://www.karikaturhane.com/upload/2016/08/01/20160801220129-5a45e8c5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 motoru da buldum geri nasılsa yarın çakıyorum klimayı. yeter lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Sıcak değil sıcak s plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 dün daha kötü diil miydi ya şu anda eve geldim ve durduğum yerde terlemeden oturabiliyorum. dün baya oturduğum yerde terliyordum gece 1 gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 şu anda baya korkunç evin içi. dışarısı yine biraz esiyo da, ev bitmiş durumda. klimam da gelmedi. su içerken bi içtiğim kadar da üstüme döküp serinliyorum o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 kaç derece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 30 ve nemli olduğu için oturduğum yerde terliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Az önce duştan çıktım. Sanırım 5 inci duşum oldu bu gün içindeki, evde 2 klima çalışıyor dün geceden beri şu an yine yabış yabış oldum. İskenderundan katılıyorum dışarı çıktığın an sıcakla birlikte iğrenç bi yabış yabış hava seni karşılıyor, kapı pencere açamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 15 drece gelin götünüz donsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 sicak iyidir ya soguk olcagina sicak olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 nem cok nem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 senko said: sicak iyidir ya soguk olcagina sicak olsun. katılmıyorum. soğuğun çözümü var sıcağın yok. leş gibi terliyosun bi de, ıyyyy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 ben terlemiom kolay kolay sicak iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 o zaman dolaşma lan bu başlıkta! ZATEN SICAK sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Akçay'dan İstanbul'a geldim şimdi. İstanbul püfür püfür be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 o degil de linkin parka nolmus lan youtube'da denk geldim de simdi boyle bildigin dance/elektronik olmus sdfsdf tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 vivavale said: Az önce duştan çıktım. Sanırım 5 inci duşum oldu bu gün içindeki, evde 2 klima çalışıyor dün geceden beri şu an yine yabış yabış oldum. İskenderundan katılıyorum dışarı çıktığın an sıcakla birlikte iğrenç bi yabış yabış hava seni karşılıyor, kapı pencere açamıyoruz. iskenderunun korkunçluğunu yaşamadım ama çok duydum ama yine de evde 2 klima çalışırken nasıl yapış yapış oluyorsun yaw? ben bugün 2 kere duş aldım mesela, 2'sinden sonra da 15 dakika sonra duştan önceki iğrenç terli halime dönmüştüm. şu anki nemli ortam, klimasız çekilecek çile değil valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 ÇÖZÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 bodrum da cayır cayır sürekli buz gibi denize girmek zorunda kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 küfür etti beyler dalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 senko said: ben terlemiom kolay kolay sicak iyidir. sevgili senko, seni her firsatta benim gibi genlerinden sikayet ederken goruyorum fakat biraz da kiymetini bilmelisin. gonderen: ismail turut gibi terleyen kisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 sabonis said: vivavale said: Az önce duştan çıktım. Sanırım 5 inci duşum oldu bu gün içindeki, evde 2 klima çalışıyor dün geceden beri şu an yine yabış yabış oldum. İskenderundan katılıyorum dışarı çıktığın an sıcakla birlikte iğrenç bi yabış yabış hava seni karşılıyor, kapı pencere açamıyoruz. iskenderunun korkunçluğunu yaşamadım ama çok duydum ama yine de evde 2 klima çalışırken nasıl yapış yapış oluyorsun yaw? Şöyle ki abi, ev 150 m2 3+1 mutfak banyo vs kapılar kapalı diğer odalar açık iki klima çalışıyor yalnız mutfağa bişi almaya geçiyosun o arada terliyosun o kadar feci durum. Tüm kapılar açıkkende ev serinlemiyo. Klimaları kökleyemiyorum evde 11 aylık bebek var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 ben katarda konteynırda çölün ortasında klimasız yatıyodum be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 gece zaten serin oluyodur cöl, yanlis miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar