Darksun Mesaj tarihi: Mart 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2024 (düzenlendi) Bize suggested çekmişler steam de, 44.99$ normalde , bize 20.99$. Mart 7, 2024 Darksun tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 full review degil simdilik ama olsun: 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2024 ilk oyuna gore degisik mekanikler var baya: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2024 Epicde 650tl çok iyi fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 cikti 2. oyun, ayrica 1. oyun %90 indirimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Ilkini oynamamistim aldim bu vesileyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 olmuş diyorum. başta ilkine göre şehrin kendisiyle değil de daha geniş bir perspektifen oynatması rahatsız etti baya ama açıldıkça detayla dolduruyor. faction olayını derinleştirmişler; meclis, kanun oylama, oy için söze verme kadar derinleştirme tabi. ama baya aktifler, birbirlerine geçiş yapıyorlar, hepsinin bonusu ayrı. chapter 2 oldu, ileride daha da açılır mı göreceğiz. district meselesi civ bilenler için garip gelmez, ilk oyuna göre farklı yaklaşım elbette. bu böyle şehir yönetmek yerine biraz da ulus yönetmek gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2024 Bayadır bu kadar uzun süre oyun oynamıyordum. Özellikle offline hiç oynamıyordum, en son ne zaman oyun bitirdim bilmiyorum. Kısaydı aslında hikaye ama çok tadında olmuş; ne aşırı zor, ne bıktırıyor, ne yoruyor. Görevler limitliyor gibi gözükse de verdiğiniz kararlara göre gelişiyor hikaye, görevler de ona göre şekilleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar