Norak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 bu youtubecularin oynadigi senaryolar bir sure sonra bitiyor sanirim yapacak birsey kalmadigi icin campaignwise, 40-45 gun demisler dagitilan press kopyasi icin. oyun cikinca 3 senaryo olacakti sanki. sonradan yeni modlar senaryolar vs eklenecek dedilerdi. sanki campaigni bitirecek hamleler yapilmadan devam edilebilir gibi geldi bana, campaign belli bolgeleri kesif ettikce ilerliyor cunku. Bu basladigimiz cukurdaki kaynaklar bitiyor ama disardan baska bolgelerden outpost kurup (maden vs) gunluk sabit miktarlarda kaynak elde edilebiliyor sinirsiz. aciklanan sandbox modu yok ama belki eklenebilir demisler gecen ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Bu oyun baya güzel he. Banished kafası biraz. İşin kötü yanı herifler yine This War of Mine'daki gibi çaresizliği hissettiriyor oyunda. İçin sıkılıyor oynarken nabıcam dayı ben diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 oo sandbox yoksa o iş yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 her ana kaynak icin 1 tane outpost kurma yeri var gibi haritada, komur odun yemek icin gordum simdiye dek. birde tech yukseldikce bizim cukurdaki kaynak miktari da artiyor sanki ama demoya ozel bisi de olabilir, mesela komur madeni 10k kaynak gozukuyor, steam komur madeni 99k bununla 400-500 kisi beslenebiliyor cukurdaki yer bitene kadar, zaten nufus disardan geldigi icin harita bitene kadar insanlarda sinirli bir kaynak gibi gozukuyor simdilik. birde haritaya bence random encounter tarzi bisiler lazim gidecek yerler tukendikce scout gondermek icin sebep olmasi acisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 2 saate falan cikiyor bu, demodaki main campaign disinda mevcut diger 2 senaryo hakkinda biraz bilgi vermisler steam sayfasinda en son. release versiyonda zaman kisitlamasi olmadan oynanabilecek bir mod olacak mi diye bekliyorum sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 cikti: https://www.youtube.com/watch?v=qqEpSOFDXGA tr fiyati 50tl, this war of mine varsa %10 indirim. http://store.steampowered.com/app/323190 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 1 mayısa kadar oynayın bir ona göre alacağım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 50 liraymis, al gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Off unutmustum ben bunun bugun cikacagini ya. Hemen aldim gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Oyunu alacağım steam sayfasına gidiyorum galiba canlı yyanın var onu açmaa çalşıyor stema kitleniyor 50 kere başlattım steami her sfererinde aynısı oldu. Bunun bir çaresi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 storeda kapatinca koseden bir daha cikmiyor olmasi gerek bende yok cunku yayin. browserdan girince oynuyor sorunsuz, 18k kisi izliyor belki ondan takiliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 ben pek ısınamadım oyuna izledim de biraz alacaktım biraz daha düşüneyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 frost tabi ısınması zor olur hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 ula aynı espriden yapacaktım xeşke yetişebilseydim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=Eq8uI2oJd0Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Kürekli oynadım da 3saatte bitti ama elim ayağım titredi. Baya başarılı indirim gelince patlatırım ben bunu. Lezzetli çipetpet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Güzelmiş baya. Roman yazmalık hmpfhs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 acilen sandbox mode lazım buna ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 vala 9-10 gibi oturdum başına, 2-3 gibi kalkabildim. biraz böyle simetri takıntınız, o oraya olmazcılığınız yoksa bu kadar uzun sürmeyebilir tabi. 3. oyunda ayarı tutturdum derken, yepyeni bir şey çıktı. spoiler vermeyim, öyle pata küte kaybettim oyunu. grafikleri güzel, upgrade yaptıkça bina detayları özellikle. science tree öyle çok komplike görünmüyor, hangi binanın ne işe yaradığı gayet net, hatta pefh 1-2 saatte çözülür gider bu dedim ama sürekli başka bir dinamik çıktı oyundan. bu detayların zamanlamalarını da iyi yapmışlar, tamam hah şimdi herşey oldu, coal, food dengesini kurdum, evleri ısıttım, hastalara bakıyoruz, sakatlar için yerimiz hazır, meh whats next dememe fırsat kalmadı, bir şey çıkıyor mücadele etmen gereken. bunu da öyle üstüne toprak atar gibi sunmuyor, survival a güzel oynamışlar yani, istiyorsun mücadele etmek. scout işini hemen yapmak lazım, çok güzel resource geliyor dışarıdan, production/consumption takibini yaptıkça sıkıntı olmuyor, ama food konusunda ne tükettiğimi gösteren bir şey bulamadım. tooltip konusunda eksik biraz oyun, üstüne bir şeyler gelmeli, biraz daha bilgi vermesi lazım. hah bir de sesler, oraya da bir puan yazalım, hatta ses bey diyeceksiniz. çok ilerlemedim oyunda, daha fazla detay çıkacağını çok düşünmüyorum, ama bu haliyle bile parasına değer, kesinlikle alınır diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 aynen tahmin ettigim gibi haritadaki story noktalarini ve trigger researchleri erteleyince oyunun suresini uzatmak mumkun oluyor, day 60+: https://i.imgur.com/gDO0wLz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 20. günde falan patladım ya bir daha deneyeceğim birikimle şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 oyun dinamikleri basit ve tek yönlü ne yazıkki tahmin ettiğim gibi 2.denemede inanılmaz kolay oldu. Son düzlükleri override yapmadan ölü olmadan geçirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 3. denememde her şey stabil gidiyor. birkaç mekaniği öğrenmek için ilk bir oynamak gerekmiş, az rts tecrübesiyle zor yoksa oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 260k satmis oyun, yeni icerik gelecekmis hem free hem expansion olarak, sandbox'u daha dusunuyorlarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Sandbox gelmeli, her yeni oyunda dışarda keşif yapılan yerler random mu geliyor yoksa hep aynı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar