senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Yaramıyorsa icme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Salgam iyi de, siselenmis satilanlarin hepsi kotu. Iyi bir tursucudan almak gerek. Aklima da geldi, Sakarya'daki balikcilarin yanindaki tursucunun tursu sulari ne guzel oyle ya. Ankara'daysaniz almadan gecmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 yoo iyileri de var sen anlamıyondur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 torku ayran denedim geçen. öteki kapalı ayranlara göre iyiydi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 birşah yoğurt için gıda bakanlığının listesinde var, içine bitkisel yağ koyuyorlar diye. ona göre için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Xenus said: torku ayran denedim geçen. öteki kapalı ayranlara göre iyiydi baya. Olm torku ürünlerini neden nasıl alıyorsunuz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 neden almayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 çünkü torku, konya YERLİ MİLLİ AKP TÜRKİYEMİN TAŞI TOPRAĞI!!11 falan filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Milli olmayan almıcaz milli olan almıcaz amk güzel olanı alıyoz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 GERGE said: Salgam iyi de, siselenmis satilanlarin hepsi kotu. Iyi bir tursucudan almak gerek. Aklima da geldi, Sakarya'daki balikcilarin yanindaki tursucunun tursu sulari ne guzel oyle ya. Ankara'daysaniz almadan gecmeyin. hacı evet hepsi iğrenç ya Adanada var 10lu 2 litre tanesi 29 lira mı neydi ondan sipariş etcem elime para geçince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 sabonis said: Deathblade said: yav said: Ben her seyin en ucuzunu yiyip iciyorum daha bisi olmadi. Yalniz gecenlerde tekelin cumartesi alacagina bunu al demesiyle cilekes diye bi sarap almistim. Aman diyim cumartesi'den sasmayin hahah Şu çok talihsiz olmuş. fiyatın süper düşük olduğu kulvarda en iyi performansa sahip şarap ya. ben sevmem şarap ama etrafımdaki herkes cumartesi alırdı öğrenciyken. bi de dimitrakopulo vardı hala var mı bilmiyorum. Üniversiteyken bizde Dimitrakopulo içerdik. 5 TL'lik kategoride en iyisiydi. Ama tamamiyle öğrenci işi, direkt sirkeydi sdf. 20 TL'den düşük Buzbağ, Vinkara Quattro falan var. Cumartesi bildiğin şarabın Tombul Şişe Efes Pilsen'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 onu alma fetocu oraya gitme akpli bunu yeme chpnin şuralar hdpnin arka sayfada dendiği gibi f/p'si iyi olanı, tadı güzel olanı alıp geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Olm asgari ücret mi alıyonuz Mado ya gitmeyin, kızilayalar da ıslak yemeyin, rixos ta kalmayın bu kadar basit yani. Torku olayı da en azından bariz AKPli olan firmaları semirtmeme olayı, dünyadaki tek firma değil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Ha tabi tercih meselesi. Ben o yüzden neden torku diye sordum. Efso bir ürünü olur yeri doldurulamayacak alırım da onun dışında torku out bende. Hani bu de torku ya yeni yetme çakma bir marka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 adamlar en iyi ayranı yapıyor işte daha iyisi olsa sıkıntı değilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 yalnız ÇİLEKEŞ ŞARAP demişim ona değil cumartesi'ya takmışınız bravo ahahah yaz geldi şimdi roze içiyorum zaten migros'da leona blush 36 tl tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 yazın soğuk bira varken "yaz geldi roze içiyorum" diyen ılıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Sende sorun yok dur bi girme araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 ben bira sevmem. roze de içmem. ben içki içmiyorum genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 birşah ayran başlığı 2 sayfada şaraba derail olmuş, sitede sıradan bir gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 sabonis said: yazın soğuk bira varken "yaz geldi roze içiyorum" diyen ılıktır bira hamallık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 yav said: yalnız ÇİLEKEŞ ŞARAP demişim ona değil cumartesi'ya takmışınız bravo ahahah yaz geldi şimdi roze içiyorum zaten migros'da leona blush 36 tl tavsiye ederim içmedim ama çilekeş daha iyi olabilir şimdi cumartesiye takılma nedenini anlamışsındır belki :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 calimero said: sabonis said: yazın soğuk bira varken "yaz geldi roze içiyorum" diyen ılıktır bira hamallık ya şu da bildiğin cahillik işte. kalkıp zil zurna sarhoş olmak istiyorsan tabi ki hamallık. en azından 4 litre içmen lazım. amaç sarhoş olmaksa tekila iç viski iç. ama yazın yemekle veya yemekten sonra veya ölesine rahatlamak için 1-2 içtiğin zaman neyin hamallığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 roze içen ılık diye düşünenler şimdi martini gibi master race bir içkiyi de ömürlerinde içmemiştir çok yazık. yok abi, orta alt ve köpek öldüren seviyede bi çok şey içtim anlyıorum yani. cumartesi içilebiliyor. bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar