Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birşah Ayran

GERGE

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

Salgam iyi de, siselenmis satilanlarin hepsi kotu. Iyi bir tursucudan almak gerek. Aklima da geldi, Sakarya'daki balikcilarin yanindaki tursucunun tursu sulari ne guzel oyle ya. Ankara'daysaniz almadan gecmeyin.

hacı evet hepsi iğrenç ya Adanada var 10lu 2 litre tanesi 29 lira mı neydi ondan sipariş etcem elime para geçince.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Deathblade said:

yav said:

Ben her seyin en ucuzunu yiyip iciyorum daha bisi olmadi.
Yalniz gecenlerde tekelin cumartesi alacagina bunu al demesiyle cilekes diye bi sarap almistim. Aman diyim cumartesi'den sasmayin hahah

Şu çok talihsiz olmuş.

fiyatın süper düşük olduğu kulvarda en iyi performansa sahip şarap ya. ben sevmem şarap ama etrafımdaki herkes cumartesi alırdı öğrenciyken. bi de dimitrakopulo vardı hala var mı bilmiyorum.

Üniversiteyken bizde Dimitrakopulo içerdik. 5 TL'lik kategoride en iyisiydi. Ama tamamiyle öğrenci işi, direkt sirkeydi sdf.

20 TL'den düşük Buzbağ, Vinkara Quattro falan var. Cumartesi bildiğin şarabın Tombul Şişe Efes Pilsen'i.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

sabonis said:

yazın soğuk bira varken "yaz geldi roze içiyorum" diyen ılıktır

bira hamallık ya

şu da bildiğin cahillik işte. kalkıp zil zurna sarhoş olmak istiyorsan tabi ki hamallık. en azından 4 litre içmen lazım. amaç sarhoş olmaksa tekila iç viski iç.

ama yazın yemekle veya yemekten sonra veya ölesine rahatlamak için 1-2 içtiğin zaman neyin hamallığı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...