senko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Norak said: abi zaten steamden boyle kamyonla oyun alan kitle ufak aslinda 2 milyon kisi belki var-yok, gerisi steami sadece dota cs launcher olarak kullaniyor cogunlukla arada cok popular bisiler cikinca orda yigilma oluyor gecici olarak iste gta 5, pubg, skyrim falan filan %1 arasina girmek icin 100-150 arasi oyunun olmasi yeterli zaten libraryde. 129 olmuş yaf benimde şaka maka çok zor oyun beğenip alan adamım bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 neutrino said: senko said: oxygen not included'ta indirim yok gibi bişi rimworld'te yok pubg'de yok nası whishlist yaptıysam yarısında indirim yok zaten geri kalanı da %10 %25... bi shenzen i/o ile mhrd alıcam sanırsam. shenzen i/o bayagi zor, ozellikle sonucu optimize etmeden duramiyorsan. ahah patiden bilen bile olcağını sanmazdım bunu :) takıldıkça dürterim artık seni ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 arcane said: hatirlatma olarak oyunun 6-8 saat playtime'i oldugu soylendi. oha bunu bilmiyodum almiyorum o zaman lol eyv bilgilendirme icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 otizm açıp karakter yaratmalı oynayacak bi şeyler yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Aynen bende skill/level up oyun arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Ben de şunları aldım kalan günlerde 1-2 bişey daha alırım en fazla daha almam. Borderlands 2 Half Life 1 Kopanito Soccer Left4Dead 1-2 Limbo The Long Dark Magicka 1-2 Shadow of Mordor Portal 1-2 Rocket League Serious Sam Fusion Sheltered Sniper Elite 3 Terraria This War of Mine Transistor The Wolf Among Us Pendulo Studios Bundle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slaither Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 tw warhammer the long dark playerunknows battlegrounds (her ne kadar indirimde olmasa da :) ) tw warhammer için dlc lerden ne almak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 bingildak said: otizm açıp karakter yaratmalı oynayacak bi şeyler yok mu ya punch club = otizm şu oyun son yıllarda oynadıgım en güzel indie oyun ya. FTL+Indiana Jones karışımı http://store.steampowered.com/app/358130/The_Curious_Expedition/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Mobil oyun sayilir o ama, pcde tat vermeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 http://store.steampowered.com/bundle/404/Shadow_Warrior_Collection/ shadow warrior hic oynamadım classic'i bile :/ güzel mi ? Bir de How to Survive multi atan var mı ? 1. mi 2. mi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 puhahaha dotada crystal maiden çarkını çevirdim arcana düştü. 150 kağıda satıp oyun basıcam, önerilerinizi alayım. piyasada düzgün oyun kalmamış resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Adventurecılar, Julia oynayan var mı ya? alak mı? http://store.steampowered.com/app/257690/JULIA_Among_the_Stars/ bir de platformculara şunu soriim: http://store.steampowered.com/app/262390/Cloudbuilt/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Warhammer 40,000: Dawn of War - Game of the Year Edition - 5,25 TL Warhammer 40,000: Dawn of War II - 7,75 TL The Dig - 2,75 TL Dishonored (ROW) - 7,24 TL Mass Effect 2 - 7,75 TL Another World - 3,60 TL Outlast - 4,65 TL NEO Scavenger - 6,00 TL FTL: Faster Than Light - 4,50 TL The Secret of Monkey Island: Special Edition - 4,50 TL aldım geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 steam link steam controller falan indirime giriyo mu bu indirimlerde? steam in sitesinden satın alınabiliyo mu onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 CoD 2 yada DOD seven varsa tavsiye ederim... http://store.steampowered.com/bundle/1100/New_World_Collection/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Xaero said: CoD 2 yada DOD seven varsa tavsiye ederim... http://store.steampowered.com/app/447820/Day_of_Infamy/ 802 aktif oyuncu sayısı az gibi ya ilgimi çekti ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 bu yapıştırıcı kitap olayıne her gün bir görev mi yapın diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 imamizer said: Warhammer 40,000: Dawn of War - Game of the Year Edition - 5,25 TL Warhammer 40,000: Dawn of War II - 7,75 TL The Dig - 2,75 TL Dishonored (ROW) - 7,24 TL Mass Effect 2 - 7,75 TL Another World - 3,60 TL Outlast - 4,65 TL NEO Scavenger - 6,00 TL FTL: Faster Than Light - 4,50 TL The Secret of Monkey Island: Special Edition - 4,50 TL aldım geçtim. FTL ben de aldim Merak ediom Bir de stardev valley diye bisi aldim, farmville oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 FTL'i bi hayat önce oynamış gibiyim lan, zaman amma hızlı geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 The long dark alabilirsiniz. Benim baya hoşuma gitti şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Stardew Valley cok cok basarili eger harvest moon falan seviyorsan. Adam tek basina oturup yapmis oyunu grafiginden muzigine kadar, destek olmak icin bile alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 otistik oyunu diye aldım ona benziyordu, farmville gibi demişler yorumlarda zaten. kafa dağıtmak için oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 ben sadece ds3 aldım ya dlc'leriyle beraber. asırlardır w.list'imde duran, %85'e kadar indirim görmüş oyunlar var da 2014'te çıkmış indie oyun falan. olsa ne olmasa ne. arada oynamak istediğim oyunlar da var tabi de "her yerim oyun oldu, yetemiyorum" deyip onları da almıyorum. hype yapıp takip ettiğim oyunlar da 25-33'ten fazla indirim görmemiş dark souls harici. gaddem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 http://cdn.edgecast.steamstatic.com/steam/subs/28987/header_586x192.jpg http://store.steampowered.com/sub/28987/ 22,50 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 bu gta 4-5 linç girişimi nedir ? Oynamadıgım için 4 ve 5'i olayı kavrayamadım. Rockstar ne ibnelik yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar