Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Play Store içinde 2.8 milyon app varmış. Aradığınız konuda birden çok uygulama bulabiliyorsunuz. Ancak bunların bir kısmı diğerlerine göre daha başarılı ve kaliteli oluyor. Bir sürü uygulama yükleyip deneyip diğerlerini siliyorum. Benim gibi deneyip kıyaslayan kişiler varsa, listeye kendilerinkini de ekleyebilir. Yahoo Hava Durumu: samsung galaxy telefonlarında dahili gelen hava durumu uygulamasını seviyordum. ancak her cihazda görünüm ve kullanması değişiyor, Play Store'da da o sevdiğim eski versiyonu bulunmuyordu. istediğim tarzda bir uygulama arayınca bunu buldum. ana sayfaya konulan widget'ı güzel. uygulamayı açınca animasyonlu olması çok hoş. 5/10 günlük hava durumunu gösteriyor, hissedilen ve nem gibi değerleri gösteriyor. ve arkaplanda, o şehirde çekilmiş bir flickr resmi konulması da güzel düşünülmüş. MX Player: en son birkaç sene önce kıyaslamıştım video çalar uygulamalarını, o dönem en başarılısı bu olarak görmüştüm, ondan beridir değişiklikleri takip etmedim, daha iyi bir uygulama çıkmış olabilir. farklı altyazıları çalıştırması, farklı video formatlarını ve codeclerini desteklemesi, diğer app'lara göre videoları daha akıcı göstermesi felan hoşuma gitmişti. MPC'nin mobil versiyonuymuş gibi işlevini yerine getiriyor. Mood: eskiden beri cep telefonun dahili SMS uygulamasını kullanırdım. ama Android'in yeni sunduğu sarı tonlu SMS uygulamasını beğenmedim. hava durumunda olduğu gibi, eski uygulamalara benzeyen ve reklamlarla sizi boğmayan bir uygulama arayışına gittim. en son kararım Mood üzerine oldu. aklımdakilere en yakın özelliklere sahip ve güzel bir tasarımı olan uygulama bu. Google Gboard: Note 2 ve Note 4'ün klavyesinde yazmak kolay geliyordu. S7 Edge'in klavyesinde zorlanıyorum, özellikle spacebar'ın küçük olması, space'e basayım derken noktaya basmak felan rahatsız edici olmuştu. iPhone 7 kullanınca, bu sorun daha da gözüme batmaya başladı. akıcı ve rahat kullanılabilecek bir klavye arayınca Google'ın klavyesini buldum. bir iki ufak customization ile tam istediğim tarzda bir klavyem olmuş oldu. CALCU: RealCalc'ı seviyordum. gerçek bir hesap makinesinin tuşlarına benzer olması ve scientific işleviyle kullanılması. ama parantez özelliği çalışmıyor, nedenini anlamadım. alternatif bir hesap makinesi arayınca CALCU'yu buldum. ekrana reklam getirmesi dışında güzel ve başarılı bir hesap makinesi. Bonus: müzik için AIMP, doubleTwist, Winamp, Rocket Player var, ebook için Aldiko, Moon+ Reader, Kobo var, bunların arasında seçim yapmakta zorlandım. hangisi daha kullanışlı, hangisindeki özellikler daha iyi, başka birisi daha iyi karar verebilir sanırım. belki Aldiko ve Rocket Player... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 kulagi tersten tutmussun. music - app1 - app2 calendar - app1 - app2 seklinde yapsan daha yararli olabilir. birde bunun icin soyle guzel bir google sheets falan paylassan mesela, kategorizasyonu orda yapip burda tartismasini dondursek? 3 sayfa sonra karman corman olucak hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 tinder - cirkinseniz bi boka yaramio, bosuna kurmayin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 reyou said: kulagi tersten tutmussun. music - app1 - app2 calendar - app1 - app2 seklinde yapsan daha yararli olabilir. verdiğim applar belirli bir kategoride "en iyi" olduğunu düşündüğüm app'lar. bak mantığı şöyle düşün: "must install top 10 apps". o yüzden kulağı tersten gösterme durumu yok. music app 1, app 2, app 3 diye listelersem zaten buraya yazdıklarımın bir anlamı olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 konu basligi "belirli kategorilerde en iyi uygulamalar" op'un savundugu; "en iyi 10 uygulama" (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Astroloji olarak naztroloji (o kadar uygulama falan yaptik lan, soran olursa yok icerigi biz girmiyoruz, uygulama, dizayn, altyapi bizim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 reyou said: konu basligi "belirli kategorilerde en iyi uygulamalar" op'un savundugu; "en iyi 10 uygulama" (tu) reyou, "ben yazılanları anlamadım pardon" diyeceğine üste çıkmaya çalışıyorsun. belirli kategorilerde en iyi uygulamaları yazdım işte. belirli kategori: hava durumu en iyi seçtiğim uygulama: yahoo belirli kategori: video player en iyi seçtiğim uygulama: mx player belirli kategori: sms en iyi seçtiğim uygulama: mood belirli kategori: sanal klavye en iyi seçtiğim uygulama: gboard belirli kategori: hesap makinesi en iyi seçtiğim uygulama: calcu şunu yapmaya çalıştığımı anlatmaya çalışıyorum, anlamamakta inat edip hala üste çıkmaya çabalıyorsun (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Chambers'ın sözlüğü çok çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Bone said: reyou said: konu basligi "belirli kategorilerde en iyi uygulamalar" op'un savundugu; "en iyi 10 uygulama" (tu) reyou, "ben yazılanları anlamadım pardon" diyeceğine üste çıkmaya çalışıyorsun. belirli kategorilerde en iyi uygulamaları yazdım işte. belirli kategori: hava durumu en iyi seçtiğim uygulama: yahoo belirli kategori: video player en iyi seçtiğim uygulama: mx player belirli kategori: sms en iyi seçtiğim uygulama: mood belirli kategori: sanal klavye en iyi seçtiğim uygulama: gboard belirli kategori: hesap makinesi en iyi seçtiğim uygulama: calcu şunu yapmaya çalıştığımı anlatmaya çalışıyorum, anlamamakta inat edip hala üste çıkmaya çabalıyorsun (tu)(tu)(tu) dedigimi yapmissin iste simdi kategorilere ayirmissin. B)- simdi ilk posta bak, kategori olmadan yigmissin appleri, icerigini okumasak ne kategorisinde oldugunu anlamicaz. bole daha guzel (tu)(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Freefall diye bi oyun var Zevkli Koseli top gibi bisi var, assa dusurmemeye calisiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 abi hesap makinesinden neyi hesaplıyorsun allah aşkına da ayrıca app kullanıyorsun, alt tarafı 2 dürüm + ayran kaç para diye bakıyorsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Madcat said: abi hesap makinesinden neyi hesaplıyorsun allah aşkına da ayrıca app kullanıyorsun, alt tarafı 2 dürüm + ayran kaç para diye bakıyorsun ya. oturup kendimiz programlayalım di mi, sen de haklısın aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 öyle deme binary, hex operation yapabilen hesap makineleri yararlı oluyor bir de olmazsa olmazım subnet calculator. onun dışında midpoint'te benim somon füme ve cola zero vardı derken hesaptan düşmeye yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 senko iyi bilir bu işleri. ona verelim yapsın. ben tembel adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 crypto currency ile ilgilenenlere yazmışımtım onu. hesaplama yapmalarına faydalı olur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 hesap makinesi neyse de sms için uygulama yüklemek garip değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 valla bilmediğimden soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 bazı programlarda gelen sms'ler pop up gibi ufak pencerede gözüküyo, altına cevap yazıp anında mesaj atabiliyosun. whatsapp'ın şuanki durumu yani bi nevi. çoook eskilerden go serisini kullanırdım go launcher go locker go sms vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 ginaly said: hesap makinesi neyse de sms için uygulama yüklemek garip değil mi bazı ek özellikler iyi olabiliyo ya, yavaş yavaş stock uygulamalara da geliyor ama hepsi. pordakal'ın dediği özellik mesela. onun dışında stock app phrase ile filtre yapmıyordu mesela, spam engellemek için textra kullanıyordum vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar