Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2017-2018

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aksansız diye bi şey demek saçma aslında herkesin aksanı var. amerikanlarınkini normal kabul etsek ingilizler aksanlı konuşuyor olur ya da tam tersi.

ama aksansız diyoruz öyle alışmışız. yaşanılan yere/çoğunluğa göre vs belirtiliyor.
bu durumda kız "aksansız" konuşuyor yani evet.
Mesaj tarihi:
@senko

O senin suçun ama. Baktım da ikiniz de hatalıyız. Aksan her ülkenin/bölgenin insanının bir dili konuşurken kullandığı vurgulara deniyormuş. Dolayısıyla sende de Türk aksanı var. Kaan kuralda da kızda da aksan var.

Neyse hadi basketbola dönelim.
Mesaj tarihi:
suç demiyelim de, türkiye sınırlarında ingilizce konuşma bir yere kadar ilerliyor.
o vurguları, akıcılığı yakalayabilmek için ecnebi memleket görmüş olmak şart. 5 yıl koysan brooklyn'in göbeğine o kıvama yaklaşırım muhtemelen.
Mesaj tarihi:
bu aksan konusuna takan net istikrarsızdır ya, başka açıklaması yok. anlaşılabilir konuştuğun sürece istediğin gibi konuş ne olacak. herkes lord ya mınakey şekil olacak ya...

neyse;

malcolm brogdon en iyi çaylak seçilmiş. embiid bi 10 maç falan daha oynayabilseydi rahat alırdı da normal şu şartlarda brogdon'a verilmesi. en uzun süre istikrarlı bir şekilde takılan bir tek o vardı.

saric'te mesela kendine 1 ay önce falan gelse net etken olurdu.

sürpriz karar yine de brogdon'a gitmesi ödülün.
Mesaj tarihi:
senko said:

suç demiyelim de, türkiye sınırlarında ingilizce konuşma bir yere kadar ilerliyor.
o vurguları, akıcılığı yakalayabilmek için ecnebi memleket görmüş olmak şart. 5 yıl koysan brooklyn'in göbeğine o kıvama yaklaşırım muhtemelen.

5 yıl brooklyn göbeğine koysak yerleşir tabi de o olmadan da yerleşir, yerleşiyor.

antetokounmpo tarihin en aşmış oyuncusu olacak muhtemelen ya.
Mesaj tarihi:
bu arada

CP3 > ROCKETS

Kaynak doğru yazıyorsa eğer Clippers ile opsiyonu kullanmışlar, takaslanacakmış. karşılığında ne olur clippers bilmem ama lou williams falan gider kesin. ryan anderson gider belki. bilemedim. ariza keza olabilir bi ihtimal de yerine adam yok.

edit:

ben kaçırmışım ya, belliymiş kimlerin gideceği.

said:
The Clippers will receive Patrick Beverley, Sam Dekker, Lou Williams, and a first-round pick in 2018 that's top-three protected.

Bence temiz kopartmış Clippers. Bir de sam Dekker'i ben beğeniyorum ya yeni versiyon chandler parsons olma potansiyeli var. doğru elde harbi iyi bi parça olabilir.
Mesaj tarihi:
said:
The Cleveland Cavaliers reportedly tried to acquire Carmelo Anthony and Paul George as part of a blockbuster five-team trade but couldn't find a taker for Kevin Love to complete the deal.

ESPN's Stephen A. Smith provided details during an appearance on Mike & Mike (h/t Stephen Douglas of The Big Lead). The New York Knicks, Indiana Pacers, Denver Nuggets and Phoenix Suns were the other teams involved in the discussions.

5 team mega-trade diyorlar da işte olmayacak gibi duruyor asdfs
Mesaj tarihi:
said:
Patrick Beverly, Lou Williams, Sam Dekker, Motrezl Harrell, DeAndre Liggins, Tim Quarterman ve Ryan Kelley'nin yanısıra 2018 draft ilk tur seçimi karşılığında Chris Paul'ı kadrosuna kattı.

7 oyuncu vermişler ya oha

3 tanesini 2 sene kullansa clippers harbi iyi, vurgun resmen vurgun

motrezl de iyi kenar oyuncusu bence bir de
Mesaj tarihi:
liggins ve quarterman'i zaten adamlar takası tutturabilmek için bu takas açıklandıktan sonra gidip cash cons. verip aldılar. o adamları saymayın yani tamamen takası dengelemek için kullanıldılar başka bişi değil.

edit: ve ryan kelly
Mesaj tarihi:
Takas iki taraf için de iyi. Houston, GSW'ye karşı tek tehdit oldu artık konferansta. Gerçi CP3 ligin MVP adayları arasında değil artık fakat feci baskın bir karakter. Harden ile top paylaşımı nasıl olacak, D'Antoni nasıl oynatacak bilmiyorum; ama CP3 adapte olursa NBA'in hücum süresi ortalamasını düşürür Rockets tek başına

Clippers da kadrosunun senelerdir hakkını veremiyor, sakatlıklar falan da çok can yaktı ama kadroyu bozdurmanın zamanı gelmişti; Batı'yı kazanamayacakları çok açıktı. En azından Patrick Beverley gibi üst sınıf bir savunmacı; Sam Dekker, Motrezl, Lou gibi iyi katkı verecek bench'e sahip oldular. Gerçi ligin en iyi bench'i yine Clippers'taydı. Feci şişti roster
Mesaj tarihi:
CP3 topu Harden'e bırakacağım vs. demiş. Zaten oynatırsa herkes iş yapar orada, topu kime verse şut tehdidi işte sayı potansiyeli var her yerde.

Capela'dan bi DeAndre bile yaratabilir belki. Bi orada işte Ryan sırıtıyor ama bakalım.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar saçmalamayın nolursunuz cp sizce top paylaşımını yada harden'la beraber nasıl oyun oynayacaklarını konuşmadan gider mi houston'a. sas ve houston arasında kalmış, hatta SAS neredeyse aklını çelecekmiş ancak houston'da harden ile offball oynamak daha mantıklı gelmiş kendisine.

houston şampiyon olacak falan demiyorum ancak geçen seneden çok çok çok daha iyi bir yerde olacak seneye emin olabilirsiniz.

durant curry klay nası top paylaşıcaklar falan derken herkes görevini yaptığında ve herkes gerekli yerde gerekli tavizleri verdiğinde neler olabildiğini tüm lig ve oyuncular gördü. aynı tavizleri verebilecek karakterde olanlar ancak başa çıkabilir gsw ile. cp'de bunu yapıyor zaten.
Mesaj tarihi:
Klay-Durant-Curry farklı abi. Klay ligin en iyi off ball adamlarından, Durant'in Curry ile çeliştiği hücum seti çok yok. Görev tanımları ayrı. Onun dışında herkesin pas özelliği çok kuvvetli takımda, Draymond Green bile point forward gibi oynuyor. GSW'nin kadrosu isim isim olduğu kadar uyum olarak da tarihin belki de en iyisi. CP3 oyunu kurmak ister, topu o taşır, Harden'dan bu konuda rol çalması da lazım zaten aksi takdirde CP3'ü ne yapacaksın? Savunması iyi diye aldıysan Patrick Beverley'i tutup başka bölgede superstar kovalardın
Mesaj tarihi:
ki bence sas'a daha çok yakışır ve daha başarılı olabilirdi ama harden'la oynamak ciddi anlamda kısa vadede daha iyi onun için.

hani daha tam gaz güvenmek için erken ama capela işte şu deandre'lik görevini biraz daha yapabilse az bir şey gelişip capela-x-ariza-harden-paul dörtlüsü harbi net doğunun en iyi takımı olur gsw'den sonraki savunma zaafına rağmen ryan anderson falan net hücum opsiyonu.

ki ariza kilit adam her şekilde, ben zaten senelerdir her yerde diyorum nba'deki ilk 10 adamımdan biridir ariza benim. çok severim sdfasd fantasy takımlarımda bile alırım.

bench zayıfladı işte bayağı sadece, bi eric gordon kaldı ama yapacak bir şey yok. çaylaklardan, sağdan soldan toplayacaklarından verim bekleyecekler artık.

ama genel kalite bazında bence gsw'den çok farkları yok. seçecekleri oyun tarzı farkı belirler ki gsw orada farklı zaten.
  • Yeni Oluştur...