Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 en güzeli de mozgov'un üç senelik kontratından kurtuldular, üstüne 1 sene sonra brook'un kontrat bitiyor. sabo'nun dediği gibi isterlerse benzerden, duruma göre daha alttan uzun bir sözleşme imzalarlar. kontratı da gayet iyi, aynısını imzalasa fazlasıyla kar. d'angelo tutacaklarına da lonzo'yu denemeleri bence ideal. aslında boston'un elinden jackson'ı falan kapıyorlarmış bir de komik olur. ingram varken değmez gerçi de sdafas
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Minnesota Jimmy Butler + 16. sıra almış karşılığında Chicago'ya Zach LaVine + Kris Dunn + 7. sırayı vermiş ne diyeceğimi bilemedim
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Tibodu'nun savunmacı veteran (diğerlerine göre en azından sdfadsf) fetişliğine tuttular Rubio'yu tamam, tutsunlar 10 numara adam çok severim ayrı konuda Dunn'u vermeleri Lavine yanında... Demek ki ya beklenen gibi çıkmadı gördüler ya da tak etti sokarlar dediler bilemedim. Şimdi tekrar PG rotasyonuna adam arayacaklar. Gerçi tek sıkıntıları kaldı, arasınlar artık.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 bu arada ainge tatum'u çekti 3. sıradan, jackson phoenix'e kaldı. ilk iki beklenen. tatum'a sleeper diyen çoktu önceden de ama işte 1. sıradan vazgeçip, girilecek kadar mıymış göreceğiz artık.
knox Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Raylen said: Minnesota Jimmy Butler + 16. sıra almış karşılığında Chicago'ya Zach LaVine + Kris Dunn + 7. sırayı vermiş ne diyeceğimi bilemedim chicago'nun front office gerizekalilardan olusuyor %100 emin oldum artik.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 abi başta takas şikago içinde iyi gibi gelmişti bana ama 16. pick i vermişler jimmy ile beraber. bu adam geçen sene allnba yaptı abi. lavine çok potansiyelli ama 2. kez büyük sakatlık yaşadı. dunn iyi ama kapalı kutu şu anda. 7. pick okey ama 16. pick i niye verirsin ki?
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Jayson Tatum izlemedim hiç ama Duke'den adam çıkmaz shdfsa. Markelle Fultz'dan vazgeçmeye değer mi bilmiyorum. Josh Jackson yazılıyordu hep Celtics'e, ilginç olmuş. Bu arada daha üstten gidenlere saygım var, çoğunu izlemedim ama Malik Monk'u beğeniyordum, adamın 11. sıraya düşmesi enteresan, Charlotte ilk kez steal yapmış draftta sanki. Wolves da bence soygun yapmış. Jimmy Butler oyuna çift yönlü bakarsak Kawhi ile birlikte ligin en iyisi. Wolves için süper olmuş. LaVine McDonalds yıldızı, Wiggins'i kadroda tercih etmek daha mantıklıydı öyle olmuş. Dunn modern oyunda daha uygun bir PG Rubio'ya göre ama Wolves çok beklemek istemiyor sanırım başarı için. Sessiz sedasız Suns da iyi kadro kurdu. Brandon Knight ve Dudley'nin kontratlardan kurtulurlarsa daha da iyi olurlar. Porzingis'e girişecekler deniyor ama NYK niye böyle bir mallık yapıyor bilmiyorum
Slint Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Phil Jackson kovulmak istiyor herhalde
knox Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=hnUD7y6i-Lo dk 18'den itaberen butler takasindan bahsediyor reis
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Yine sismis bu , migde kucultme fayda etmemis.
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=qGslaYadnOE böyle ingilizce konuşan Türk kızı nereden bulmuşlar yahu...
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Kaan Kural derken bile aksanlı kız.
senko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 kaan'ın ingilizce de benim gibiymiş 0 aksan 0 telaafuz :D bodoslama ingilizce direk
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 kızın adı Semra Hunter sdf. bi taraftan İspanyol sanırım. zaten benziyo. edik: babası türk, annesi amerikalı spor spikeri. diyor ekşi'de.
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 photoshop yapmaya üşendim onların american sniperı varsa bizim de turkish stalkerımız var
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 televizyon kanalında sunuculuk yapan kişinin adını bulmaya stalkerlık diyosan işimiz var ahah.
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 tepedeki yorum çok iyi asdhfusadhfua said: anlamiyorum ama dinliyorum kaan reyiz. dasaklarina gurban
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 AhaHahahaha çok komikmiş AHahAHAhaha çok acayip bi milletiz biz yaw ne çok altkültürümüz var bu adam birinin bayraktaşıyanı/öndegideni/prototipi işte. Muhtemelen bir takımın taraftarıdır, türkçe rap seviyordur, ramazan hariç sosyal içicidir falan...
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 k1nJo said: televizyon kanalında sunuculuk yapan kişinin adını bulmaya stalkerlık diyosan işimiz var ahah. *kızın erkek olsaydı ne ekşi sözlükde başlığı ne de youtubede çok nefis adam aksanı ne kadar çekici adı ne tarzında yorumlar olmazdı muhtemelen ayrıca sen niye alınıyorsun stalker lafına sfdgh
tunch Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Spor ekranına çıkan hangi kadın olsa bir sürü topiği oluyor Kadın taksicinin ana habere çıkması gibi bişey, dünyada bile çok örneği olmayan, son 3-5 senede reyting getiriyor diye hortlayan bişeyin ekstradan ilgi çekmesi çok da garipsenicek bişey değil
knox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 trt world, trt'nin 20 senedir yaptigi en iyi icraat.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 bence de, arada açıp izliyorum. yerli trt ile zerre alakası yok. tayyip'i bile fazla göstermiyorlar dsfdsa bildiğin kalite.
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 tosba hem shaqtin hem de sezom mvpsi oldu ya la ahaha
calimero Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Olm kız normal aksansiz ingilizce konuşuyor işte ne abartmissiniz. Siz de cv'de ingilizce advanced deyip let's continue in English dedikleri zaman terleyenlerden misiniz yoksa? :p
Öne çıkan mesajlar