Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 yalnız bunda biraz doğu takımlarının hepsinin boktan olma olayı da var. phila mesela normal sezonla alakası yok. aşırı kötüler. embiid falan direkt balona dönüştü. yaptıkları istatistikler bence direkt şişkinlik yani oynadıkları oyun kötü. miami serisi mesela embiid yokken ersan ve saric ile çok iyi götürmüşlerdi izlediğim maçlarda ama embiid gelince bariz şekilde kaliteleri düştü. ilk boston maçında mesela ellerine maçı kopartabilecek en az 5-6 fırsat geçti ama hepsinde bir top ne kadar yanlış kullanılabilirse kullandı embiid özellikle. 2. maçı izlemedim ama 20 sayı farkı eritip vermişler, rezalet... oyuncu psikolojileri vs. harbi önemli burada. toronto, philadelpia falan bu yüzden patladılar hep. indiana serisinde cavs aşırı zorlandı, kral tokatladı ama açık ara doğu'da po'lara en iyi gelen takım onlar olabilir an itibariyle. farklı bi eşleşme ile çıksalardı belki yarı final üstü bile görürlerdi cavs ile eşleşmedikleri sürece. ben gelecek yıl falan da böyle devam ederlerse bayağı sağlam iş yapacaklarını düşünüyorum. özellikle oladipo harbi başka bir adam olmaya doğru gidiyor.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 uyanık kaldığıma değdi ya, müthiş bir maçtı. evet sabo izledim maçı sallamıyorum sdfsd şu kadro ile 3-0'a bağlaması falan, Brad Stevens net şekilde NBA'in en iyi koçu an itibariyle tatavası yok. Zaten çizdiği oyunlar, Aron Baynes'i bile faktör yapması maçta falan filan.. Bir de ben ikna ettim kendimi, Embiid tam normal sezon şovmeni ya. Bugün mesela takıma en çok faydası dokunduğu anlar hep kenara alınırken aheste aheste yürümesiydi. Oyunda perde koyup size'ını kullanmak dışında hiçbir pozitif olayı yoktu resmen ya. Yine boş istatistik, bol bol felaket ile takımı feci düşürdü. Simmons'ta çöktü aşırı da yine birkaç tık daha iyiydi. Tatum'u falan bugün görünce, bir de genel olarak Donovan Mitchell performansı falan ortadayken net şekilde ikisinden de iyi çaylak an itibariyle gözümde bunlar. Coaching aşırı önemli faktör bir de tabii ki, Brad hocam kalp ben
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Lebron cok ilginc bir adam ya. Cidden dreagloth'a da katiliyorum. Yani yeni nesili filan sallayin biz Jordan izledik, hani seksenleri goremedik filan (gerci o zamanlar Jordan'inin atletik yetenegi herhalde kimsenin bir daha ulasamayacagi seviyede) ama kasede doldurup izledigimi hatirlarim kucukken. Jordan cidden estetik olarak inanilmaz hitap ediyordu goze. Lebron'da ise bazen cok zorlama gibi geliyor, o sutlar sanki uzaya gidip geri geliyor da giriyor gibi ama adam atiyor iste atti mi da, hatta bakiyorsun Lebron bisi yapmamis gibi gorunuyor, bir anda 30-40 sayi ativermis. Jordan yetenegi sayesinde tutulamiyordu bu adam genetigi/fizigi yuzunden tutulamiyor. Ve tabii oyun akli da inanilmaz olgunlasti..Cok acayip.. Bir de Brad Stevens'a cok ayri bir paragraf acmak lazim ya. Cidden inanilmaz bir koc, coach of the year'i almazsa buyuk olay cikar. Futbolda nasil SG/FT maksimum verim aliyorsa bu adamda cercop adamlardan maksimumu aliyor olacak is degil.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 son topta al horford'a çizdiği oyunla bitirdi işi resmen stevens. büyük koç.
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Bu arada Pelicans da acayip isler yapiyor zaten Cousins sakatlandigindan beri takimda acayip bir uyum olustu. Olmaz tabii ama NOP'un turu gecmesini inanilmaz istiyorum su an.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 abi rozier, jaylen, smart'lı beş, kenardan aron baynes, yabusele falan ile herif konferans yarı finalinde 3-0 yaptı. 4 ay önce bu kadroyu görenler nasıl bir ormana düştük diye ağlardı, ağlıyordu. cavs tokatlar mı bilemem de bu sezon net şekilde nba'in en iyi coachingi ve takımı bu adamlar. her adamdan ayrı bir değer yarattı stevens. beyni olan gidip çalışmak ister onunla özellikle bu sezondan sonra.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 ve boston onunla çok kısa süre içerisinde şampiyonluk alacak net şekilde bariz, tatum'da o takımın paul pierce'i olacak. hayward sakatlığı tek başına ona yaradı herkesten çok, yepyeni bir süperstar doğuyor orada
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Aynen ve herkes seviye atliyor ya. Shane Larkin filan var abi takimda sdfs. Ya Isiah Tomas 20 kusur sayi ortalamasiyla oynadi su takimda. Bir daha hayatinda goremez o rakamlari. Yalniz doguda Philly playofflarda husran olunca Bati karsisinda hani tek mac kazanabilecek takim bile kalmadi. Lebron'u sayfalarca ovsek bile 4-0 biter Cavs-Rockets veya Cavs-GSW gibi geliyor bana.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Lebron yine bitirmis oyunu. 4-0 yapacak adamlar efsane seri oldu.
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Yok oha artik labron. Gotumden sallasam atarim ayarina cikti herif...
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 şimdi full izledim boston philly. philly kaybetmek için elinden geleni yapmış. özellikle de Simmons... hiç fena oynamıyordu aslında 2. maçtaki sıçışından sonra toparlanmış gibiydi ama son dakikalardaki performans ne öyle..... önce sert smaç vurup taraftarı coşturucam diye smacı kaçır sonra maçın en kritik topunda koçun dediği seti yanlış anla hem redick'in topu vereceği yerde durma hem embiid'i yık üstüne 1 sayı öndeyken 18 saniye kala ribaundu al, dışarı redick veya belinelli'ye çıkarıp maçı garantiye almak varken direk şut at ve kaçır... bir de 5.5 saniye kala rezalet bir inbound pas at. rezalet. çaylaklık işte. embiid de savunmadaki etkisi fena değil ama hücumda büyük sıçıyor, aslında istediği pozisyonlara da giriyor ama atamıyor, sürekli içinden çıkıyor falan. 4-2 philly diyordum ki aslında 2 ve 3. maçları almışlardı ama Simmons verdi 2. maçı da, o girene kadar öndelerdi 4. çeyrekte, McConnell baya hayvan gibi oynuyordu, Simmons girdi görünmez adamı oynadı ve kaybettiler. bu sefer de görünmez adam değil baya rezalet oynayarak verdi maçı. öğleden sonra bi ara da cavs maçını izlicem bakalım...
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 rookie wall adamı rezilde eder vezirde. playoffa kalamayıp 9. olup bitirselerdi seneyi simmons belkide efsane statüsüne ulaşmıştı şimdiye çaylaklar arasında ama rookie wall'a playoffta girmek şu anda rezil etti resmen. şut atamıyor ama her işi yapabiliyor denen adam aslında okadarda her işi yapamıyormuş işte doğru savunma olunca karşısında. stevens hocam beni koysa takıma 5 sayı ortalama ile oynarım resmen.
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 mitchell diyenler haklıymış. ama bu brad stevens hakkatten senı benı koysan oynatıcak gibi geliyor
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 https://twitter.com/JasmineLWatkins/status/993137292209516548 AHAHAAHAHAHAHAHAHAHA
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 saddfasdfasfdsadf offense called hot potato
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 SNL ve skeçleri ya, ABD bunlara gülmekten baymadı jsdfjsdf. Gerçi önyargısız izledim komik olmuş bu sefer. İlk tur daha iyiydi play-off'larda, turlar ilerledikçe daha mukavemetli maçlar bekliyoruz da konferans yarı finalleri leş şu an rekabet açısından. 3-0'dan tarihte döndüren takım yok ama nedense Phila 1 maç daha alsa o sene bu sene olabilir diyorum ya. Brad hocamın taktik yeteneği muazzam olsa da roster karşılaştırmasında Phila'nın antrenman kıvamında oynayıp süpürmesi gerekiyordu Boston'ı. 3.maçtaki son top tercihleri, top kayıpları falan akıl alır gibi değil gerçekten, Phila taraftarı olsam are you player diye kamplarını basardım.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 mokoko said: sonraki turda hem toronto'yu hem cleveland'ı güzel tartmış oluruz. toronto washington serisinde kaybettiği 2 maçta ve sonraki maçlarında normal sezondaki havasından uzaktı. hero ball oynamaya başlamışlardı yine normal sezondaki paylaşımcı oyuna nazaran. oyunlarında değişmeyen tek şey bench katkısının hala devam etmesi. herkes rotasyonunun küçüleceğini bekliyordu ama koç casey normal sezondan sora playoffta da bench katkısını çok iyi kullanıyor. son maçı resmen yedeklerin yaktığı ateşle aldılar. cleveland ise tam tersi tek bir oyuncunun eline bakıyor. lebronland bile diyebiliriz neredeyse. love falan hiç katkı veremedi doğru düzgün. tahminim uzun bir seri olacağı bence. yine evindeki maçları kaybetmez takımlar ve 7. maça kadar gider gibi geliyor. tahminim 4 - 3 toronto (playofflar başlamadan önce cleveland yine alır götürür doğuyu diyodum ama değişti fikrim baya, tabi bi anda indiana gider clevelandı eler bu akşam işler değişir baya bi anda) "EVİNDEKİ MAÇLARI KAYBETMEZ TAKIMLAR" ne patlamışım belli değil sadfsadfas lebronto büyük sattı :/
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Sen yine 4-3 falan yaklaşmışsın, Toronto'nun play-off'ta Lebron'u süpürmesi olanaksızdı fakat çoğu tahmin 4-1 veya 4-2 üzerinde dönüyordu. Iverson'ın final yaptığı sene Iverson+yancılar ekolünün bir üst versiyonunu izliyoruz şu an. Lebron'un özellikle 2. maç ve evdeki ilk maçtaki oyunları muazzamdı, en iyilere girer. Orta mesafe NBA'den silinmeye başlamışken herif sürekli buralardan bitirdi Toronto'yu -ki karşısında orta mesafenin kralı Demar Derozan vardı, izleyip tövbe etmiştir bu orta mesafe şutuysa benim yıllardır yaptığım ne diye.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 derozan'da lowry'de kaldıramadılar hiç bi şekilde orada gelen psikolojik baskıyı. öğrenilmiş çeresizlik gibi adamların durumu ztn. https://i.imgyukle.com/2018/05/08/VfTX6.png
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 şu seride hiç izleyemedim kralı ona yanıyorum ya, erken maçlar keşke cavs'ın maçları olsaydı :( özetlerden kudretini az algılayabiliyoruz.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 https://www.youtube.com/channel/UCoh_z6QB0AGB1oxWufvbDUg al abi izle tüm maçı burdan. maçtaki tüm atılan basketler ve maç sonu pozisyonlarını içeriyo. ben artık klasik özet izlemiyorum. ilgimi çeken maçın full game highlightına bakıyorum direk.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 bunlara arada bakıyorum ben genelde ama savunma setleri vs. olmuyor. yine hiç yoktan iyidir gerçi güzelmiş bu sevdim abone olayım. thx
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 şöyle editleri izlemeyi okadar seviyorum ki nba ile alakalı https://twitter.com/espn/status/993688974412668928 müthiş ya asfadf
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 https://pbs.twimg.com/media/DcoCkIbWsAEPZ84.jpg
Öne çıkan mesajlar