Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2017-2018

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cavs takastan sonra kıpırdanır gibi oldu da yok hava falan aynı takımda. ölü toprağı derler ya bizde, o model. ben 4-2'ye kayabilir diyordum da bu oyun devam ederse elenebilirler bile.
Mesaj tarihi:
noh 2 0 yaptı portland karşısında deplasmanda. tarihteki 7. takım oldular ilk tur deplasmanda 2 0 öne geçen. lillard ve cj'i adeta eziyor jrue + rondo ikilisi. playoff rondo diye bir şey cidden var. bu yetersiz herifin tecrübesiyle buralarda bu kadar fark yaratıyor olması inanılmaz cidden. çok geliştirdi kendini bostondaki yancılık zamanlarından sonra. hücumda jrue tamamen boşa çıkıyor ve gardlık yapmasına gerek kalmıyo rondo ile oynadığında. savunmada da birbirlerini çok iyi tamamlıyolar rondo ile. bu senenin en iyi two-way player'ı olabilir hakkaten jrue holiday, gentry'nin dediği gibi.

boston da 2 0 öne geçti. milvaki salaklığına doymasın. kidd'i kovduktan sonra bu seneyi çöpe atmayı tercih ettiler yeni koç falan getirmeyerek. karşılarına playoff'ta bu kadar eksik bir boston geleceğini tahmin edebilseler eminim koç işini çözerlerdi bu sene ama nasılsa bir şey yapamayız bu sene burdan sora, seneye yeni yapılanma ile geliriz diyip boşladılar. boston'a da helal olsun harbiden çok büyük iş yapıyolar. sonraki turda elenirler gibi geliyor bana ama hiçte belli olmaz.

toronto da 2 0 yaptı. washington zaten mal olduğunu bu kadar birbiriyle uyumlu olabilecek 3 tane adamla (wall, beal, otto) takım kurup başlarına dünyanın en yetersiz koçunu getirerek göstermişti 2 sene önce. bu senede farklı değil. şu maçta 31 dakika ty lawson'a süre vermek, beal ve otto'yu 25er dakika oynatmak falan tam anlamıyla salaklıktan başka bir şey değil. zaten bi yerde kenarda beal suratını havluya gömmüş haldeyken kenarda gortat wall tartışması dönüyodu. takımın t si kalmamış washington'da. toronto'ya da ayrı helal olsun. bu kadar sabit bir takım tek bir yaz dönemin bu kadar büyük değişiklik yapabilmesi müthiş. çaylakları harika katkı veriyor. herkes çabalıyor didiniyor. şu anda izlemeyi en sevdiğim takım heralde ligdeki.

PLAYOFF BASKETBALL ULAN

özlemişiz
Mesaj tarihi:
Pelicans resmen Portland'ı eziyor. Ben bekliyordum gerçi; bu sene play-off'larda doğu 1-8 ve batı 1-8 ile 2-7 eşleşmesi harici tüm seriler herşeye açık. Tek şaşırdığım Boston'ın 2-0'a getirmesi.

Portland tavanı belli ve zaten o tavanı oynayan bir takım. Maksimum yapabileceklerini yapıyorlar ama tekkaş var karşıda. Jrue da şu an play-off'ların en formda oyuncusu olabilir. Onların da gücü yetmez ikinci turda fakat Portland gibi ne yapacağı belli bir takıma karşı sürpriz değil yani 2-0 yapmaları
Mesaj tarihi:
rookie of the year kim olacak ya, iki ucu boklu degnek. ben simmons cok agir basiyor da ulan mitchell de cok iyi. rookie ile yakindan uzaktan alakalari yok oynadiklari oyunun da. efsane draft yiliymis gecen sene
Mesaj tarihi:
Playoff performansları da efsane olmaya başladı ikisinin de. Kim olursa olsun ötekine yazık olacak ama Ben Simmons'ın seveni çok daha fazla ve adama şimdiden "yavru Lebron" benzeri lakaplar takılmaya başlandı. Simmons %80 alacaktır ödülü.
Mesaj tarihi:
Geçen sene Malcolm Brogdon'a verdikleri ödülü alsınlar geri, bu ikisine versinler.

https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--XGwlEDp6--/c_scale,fl_progressive,q_80,w_800/hsvhdkucn37zx4gtj926.jpg
Mesaj tarihi:
Ya ben Mitchell'ın nedense daha çok hak ettiğini düşünüyorum. Utah gibi bir takımda Mitchell'ın yaptıklarını yapmak daha zor Simmons'a göre.

Simmons'un efsanevi performansını küçümsemek vs. değil olayım, o da müthiş ve beğeniyorum ama Phila'da bu şekilde iş yapmak ile Utah'ta öyle başarmak arasında bence dağlar kadar fark var ya. Kadro yapıları bile.

Gerçi görevleri farklı vs. ayrı konu ama işte.
Mesaj tarihi:
bir yandan da bakiyorsun simmons agir karakter koyuyor, 15 yillik veteran gibi oynuyor.

bazi senele4de bu mvp ya da roy tamamen haksizlik ya. bu arada lillard>curry diyenler vardi onlar nerde ya ahahahahah
Mesaj tarihi:
portland supurur diyen var miydi burda delikanli gibi soyleyin? tek kas zkip atmis izlemedim ama. ab be demarcus tarak var sakatlandin. sakatliklar olmasa ne guzel playoff olurdu be ya. tek kas +jrue+rajon+couisins

lillard>curry muhabbeti geciyordu son 20 mactir.herhalde bu kiyas tamamen bitti.bunu diyen yorumculsr, eski oyuncular bile var lan baya baya.
Mesaj tarihi:
lillard>curry e takilmissin, bu seri ile bunun yanlis olmasini nasil hesapliyorsun? mantigin nedir?

benim bir fikrim yok acikcasi hangisi daha hangisi daha kotu kim neyi iyi yapar digeri neyi..

lillard yerine portland da curry olsaydi seriyi portland mi alirdi ornegin?
Mesaj tarihi:
Scalanova said:

lillard>curry e takilmissin, bu seri ile bunun yanlis olmasini nasil hesapliyorsun? mantigin nedir?

benim bir fikrim yok acikcasi hangisi daha hangisi daha kotu kim neyi iyi yapar digeri neyi..

lillard yerine portland da curry olsaydi seriyi portland mi alirdi ornegin?

yok demek istedigim bu adamin seridr agir sictigi
  • Yeni Oluştur...