Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2017-2018

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

darkrider git bird rights nedir oku, gel editle mesajını.

abi geçen senede tartıştık, biliyorum :(

üç aşağı beş yukarı sınırlar böyle oluyor ama çok değişkenlik göstermiyor. takımın konumu ve son bulunduğu yer göz önünde olunca. tabii böyle son salary cap üzerinden toplama çıkarma yapmak çok düzgün ve sağlıklı bir yöntem değil ama üç aşağı beş yukarı yüzeysel olarak gayet normal bir tartışma konusu.

bird rights'tan kasıt tabii salary cap hesaplama yönteminden bahsediyorsan. başka ne olacak zaten asdf
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

tek cümlelik özeti vereyim: 6 sene boyunca oyuncular ayrılmak istemezlerse, çok rahat şekilde takımı bu şekilde tutacaklar.

durant ve curry illa max+max kontrat peşinde olurlarsa iggy ve livingston-clark gidici olabilirler o kadar, ki guardların boşluğunu mccaw doldurur.

he doğru öyle bir olay vardı. ama işte konuşulan zaten curry'nin yeni kontrat istediği. adam 12 milyona oynuyor. ligde ondan daha fazla kazanan zibilyon adam var vs...

en son haberler işte max istediği ki o da 36'ya geliyordu sanırım. feragat etse durant gibi 10'dan falan yine +10 açman gerek. gsw her şekilde kan kaybedecek.

ana dörtlüyü tutmak tabii önemli ama curry'nin tutumuna bağlı olacak işte her şey.

edit:

Abi LeBron da gitti şampiyonluk için ama max alıp gitti. Durant onca teklifi reddedip GSW'ye yancı olarak, sözleşmesinden ciddi bi miktarı falan bırakıp gitti sırf şampiyonluk almak için.

Yıllardır hak ettiği şampiyonluğu aldı ayrı konuda bildiğin yancı kontratıyla falan saçma sapan bi gidiş oldu. Çok kekoca. He sonunda not a single fuck çekti ama olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Haci Lebron Wade Bosh ayni takimda oynadi yapmayin. Hatta ustune Ray Allen da geldi.
Olayin sadece sampiyonluk oldugundan da emin degilim. Yani elbette en onemli parcasi ama bence GSW'de bir uyum var Steve Kerr ile baslayan ve Durant bunun bir parcasi olmayi secti - kazanirken yaptigi isten zevk de alarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Wolves, Wiggins veya LaVine'den birini paketlemek zorunda kalır. Rubio'yu da yollamak lazım. Dunn iyi PG olacak gibi ama Wolves artık playoff yapmaya falan başlamalı, bence ligin en iyi uzununa sahipler. Butler+iyi bir PG takviyesi ile güzel bir takım olur. Koç T'de müthiş bir yetki ve güven var ama oturtamadı hala.

Bu arada Durant ve LeBron'un satışlarını aynı kefeye koyanlara yazık. Durant direkt son 2 senenin en iyi takımına hazıra kondu. LeBron, Miami'ye giderken sadece kağıt üzerinde iyi bir Big-3 kurmaya gitti; o kadronun başardığı birşey yoktu, ağır patlayabilirlerdi ama Doğu'yu domine ettiler.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Bu arada Durant ve LeBron'un satışlarını aynı kefeye koyanlara yazık. Durant direkt son 2 senenin en iyi takımına hazıra kondu. LeBron, Miami'ye giderken sadece kağıt üzerinde iyi bir Big-3 kurmaya gitti; o kadronun başardığı birşey yoktu, ağır patlayabilirlerdi ama Doğu'yu domine ettiler.

ayrıca gidip rekor para aldı, aj gibi masada para bırakıp jr smith kontratına imza atmadı lebron.
Sosyal ağlarda paylaş

Big 3 kurmaya gitti dedigin takimda ligin en iyi uc oyuncusundan ikisi bir araya geldi. Wade'in Miamiyle zaten sampiyonlugu vardi. Ustune bu kadroya Ray Allen da geldi obur sene. Bu adamlar Hall of Fame adamlar.

Yani o kadronun patlamasi gibi bir durum tabii ki yoktu, eninde sonunda sampiyon olacaklardi.

NBA'de guc farklari daha acik belli oluyor. Futbolda yildizlar karmasi tutmayabiliyor ama pozisyonunun en iyi 3 adamini koydugun zaman o takim 90% ihtimalle goturuyor zaten.

Ki Lebron'la Curry ve Durant'i ayni kefeye koymamak lazim. Lebron lig tarihin en dominant 3-4 oyuncusundan biri muhtemelen, Curry ve Durant cok cok iyi olmalarina ragmen Lebron'un farkli bir seviyede oldugunu biliyoruz.

Artik sampiyonluklar zaten min 2 cok iyi adam arti 2 tane ust duzey adamla filan kazanilmaya baslandi o yuzden guc konsolide oluyor. Ama bunu baslatanlardan biri Lebron o yuzden Durant'e laf ederken, Lebron'a edilmemesini kabul etmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

celticsde de garnet pierce allen bir araya geldi çapsız çapsız

sonracığıma kobe shaq malone payton bir araya geldi vay çapsızlar

bir ara 76sda iverson chris weber igadala bir araya geldi

sonra kobe nash howard gasol artest bir araya geldi falan böyle çapsızlık görülmedi

ALAYI ÇAPSIZ BU HALL OF FAMERLARIN ERKEK OLSALARDI 1V5 OYNARLARDI
Sosyal ağlarda paylaş

Capsizlik degil, artik sistem boyle dedik. Ama tutup da Durant'e laf edip Lebron'u farkli kefeye koymam.

Ha ama hepsinin olayi ayni degil.
Bazi sampiyonluklar surec halinde olur, takim birlikte evrilir vs. Kobe 1996'da rookie olarak basladi Lakers'da, kimse tarihin en iyi oyuncularindan biri olup olmayacagini bilmiyordu ki zaten Charlotte tarafindan draft edildi adamlar direk verdi Lakers'a. Muthis yetenekti ama bunu o zaman bilemezsin.

Shaq da ayni yil geldi yanilmiyorsam. Bu ikilinin ilk 4 sene sampiyonlugu yok. Ondan sonra dominasyon basliyor yavas yavas. Bu tarz sampiyonluklari seviyorum ve saygim sonsuz.
Yoksa o zaman MJ ve Pippen bir arada oynadi zaa demen lazim. Onemli olan surec.

Boyle bir anda toplanip sampiyon olan takimlari sevmiyorum, belli asamalardan gecmeden. Bunun en guzel ornegi Celtics - Pistons - Chicago'dur 80'lerde 90'lar basinda. Adim adim geldi bu takimlar geldikleri yerlere.

Al en iyi 3 adami ertesi sene hadi bilemedin obur sene sampiyon ol rahatca domine et. Bu hosuma gitmiyor. Celtics de, Miami de, GSW de.
Ama GSW belli sistem icerisinde geldi yine birsekil - adamlar ustune koydu her sene. Durant'in gelisini anlamsiz bulmuyorum demedim zaten, ama bana gore Lebron'dan farki yok ki dedigim gibi Lebron daha buyuk oyuncu.
Sosyal ağlarda paylaş

la kimi yiyonuz?

lebron wade ve bosh kendi aralarında konuşup, senelik 2-3'er milyon az para alarak imza attılar o takımı kurmak için. ortada takım yoktu yani, kendi aralarında anlaştılar ve kurdular takımı. bildiğin çakallık yani.

gsw'ninki direk herşey raconuna uygun şekilde uygulanmış bir süper takım. harika draft pickleri, o dönemlerdeki CBA'nın da getirdiği şans ile mantık çerçevesinde kontratlar ve sonucunda durant'ı max'a imzalayabildiler.

burada tek laf edilebilecek kişi Durant, hazır takıma şampiyonluk almaya gitti diye nonoşlukla suçlayabilirsiniz. Ki o olmasa belki yine şampiyonluk alamayabilirlerdi, MVP'ydi sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

İzlemişliğim yok ama hakkında yazılanlara bakılırsa Lonzo Ball bu draft'in en büyük balonu olabilir.

Penetre ve bitiriciliği zayıf, driplingi sınırlı, şut formu bozuk, savunması zayıf. Modern guardlarda olması gereken neredeyse bütün özellikleri vasat. Ha bir de babası Lavar Ball var tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

pau gasol oyuncu opsiyonunu salmış. beklenilen gibi MLE ile spurs'de kalırsa, spurs'ün yaklaşık 20-25 milyonluk bi oyuncu alması gündeme gelir. geçen seneden beri chris paul diyorlar ama inşallah olmaz, bi sürpriz yapıp gordon hayward alırlarsa ALLLLLLAAAAAAAAAH derim.

Slint said:

[Wojnarowski] Lakers are trading Tim Mozgov and D'Angelo Russell to Nets for Brook Lopez and 27th pick Thursday, sources say.

Sırf Mozgov'un kontratından kurtulmak için Russell verilir mi emin olamadım.

bu muhteşem takas bu arada. ister lopez'i tut, ister takasla, ister tutup takasla, ister lopez'i sal yer aç istediğin başka yıldızla imzala.
Sosyal ağlarda paylaş

Lakers camiası kaldırmıyor artık bu kadar uzun süre başarısızlığı. Russel'dan vazgeçmeleri isabetli olmuş. Sayın başkanım yıldızları doldurmalı artık kadroya. P.George için düğmeye basılmış deniyor ama bu herif kadar mıymıntısını görmedim; LA çocuğuyuz diye kasılıyor ama burada da tatmin olmaz gibi. Cavs'a gelse keşke.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...