Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spor Toto Süper Lig 17/18


valequenta

Öne çıkan mesajlar

Bİzim TS ve GB maçları belirleyici. O 6 puan ilaç gibi gelir ve bence 2 ila 3 puan daha ileri de atar bizi Başak maçı öncesi

Zaten son düzlükte hedefe kitlenen GS bırakmaz gibi bir algı var, taraftar olarak benim de var ama mesela play-off'lu senede evimizdeki hiçbir maçı kazanamamıştık o kadar istim üzerindeyken
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
smyrnas said:

ya şu her maçta hakem hakem diye ağlayan 3 zübüklerin taraftarları bizim göztepenin kasımpaşa maçını bir izlesinler bakalım. kazandıkları maçlarda bile aglayan adamlar, en azından hak nedir ve nasıl yenir onu ögrenmiş olurlar.


Zübükler ne ya? Artı tanıdığım bütün Göztepeliler ağlıyor, hatta biri biraz önce bendeydi feci ağladı. Maçı da izledim baya kıydı hakem evet, Kasımpaşa'ya verdi maçı resmen, ağlanası bir kıyımdı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sadece göztepe değilde bütün anadolu takımlarının maçlarında deli hatalar oluyor zaten, ben bu sezon boyunca da söyledim geçen sezonda söylüyordum. özellikle üç büyüklerin taraftarlarının hakemlere "bizi engellemeye çalışıyorlar, 234987239847 tane kırmızı gösterilmedi çünkü çok iyiyiz" kafasıyla ağlamaları şu maçları seyredince bayağı komik, çocukça geliyor.

bugün göztepe maçı bir örnek ama o maçın aynısından bu sezon diğer takımlara da en az 50 kez falan oldu.

Üç büyüklerin, bu sezon başak'ı da ekle işte maçları süper lig'in, hatta bu konuda daha da beter olan birinci ligin yanında bayağı temiz ve müthiş yönetilmiş kalıyor.

çünkü korku düzeni var. bunlardan korktukları için yakmamaya çalışıyorlar. yakmamaya çalışırken sıçıp, daha da sıçıyorlar. ama anadolu takımlarına karşı öyle değiller. korkmadıkları için kimseden çoğu hakem maçlar umurlarında olmuyor bitse de hesaba maaş yatsın kafasındalar.

şu ligde zaten kendi takımı hariç haftayı geçtim, ayda 3-4 maç izleyen adam zaten "x korunuyor, bize çelme takılıyor" hakem ağlaması yapmaz. yapıyorsa başka sıkıntıları vardır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

neyin tartışması olursa olsun, yemedi yine emre'yi atmaya işte.

üstte bahsettiğim korku düzeni olayı. ligin bu döneminde üç büyüklere kimse bir şey yapamaz. bu sezon onlara başakşehir'de katıldı. ha üç büyüklerin taraftar-medya tepkisinden korkuyorlar başakşehir'e karşı neden korktukları belli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olaylar artık göz göre göre oluyor. mesela göztepe 5. olacaktı. çat osmanlı maçın da 90+5 uydurma penaltısı gitti 5.lik ! sonra kasımpaşa maçı göztepe gene 5. olacak verilemyen gol. uydurma kırmızı kart. bariz yanlı düdükler. gene 5.lik gitti :)

Mehmet sepil gibi adam aman stad inşaatına bir şey olur, aman kapasite arttırımını kabul etmezler diye korkudan konuşamıyor! bunu artık tribündeki herkes söylüyor.Bilmiyorum biliyormusunuz ama göztepe istisnasız her maç PFDK ya sevk edilir ve her maç ceza alır. yok merdiven boşlukları. yok kötü tezaurat vs.. tek küfürün olmadıgı maçta bile ,küfürlü tezaurat tan PFDK ya sevk edilip tribün cezası aldık. mehmet sepil den gene çıt yok @DarKRideR ın dediği gibi çünkü korku düzeni var.

ha bunun yanın da bu maç iyi olsak ta, genel de harika bir top oynamıyoruz. ilk yarıdaki göztepe ile alakamız yok.Kadro kısıtlı ama tamer tuna da arada mal mal oyuncu tercihi kullanıyor. hani BA gibi bir adamı almış olmasak .vallahi 2. yarı galibeyete hasret kalırdık. Zaten bu sene avrupa falan da şahsen istemiyorum. çünkü stad yok. 10k lık bornova stadın da UEFA maçı şaka gibi olur. Atatürk stadına da eski olması ve güvenlik sebebi ile göztepe maçı vermiyorlar. en hayırlısı bu sene avrupaya gitmemek olucak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben kimsenin bilinçli şekilde önünün kesildiğine katılmıyorum yalnız, sadece önem vermiyorlar. önem verilmeyen her iş baştan savma olmaya mahkum ve bu da öyle.

adamların iyi yönetmek umrunda değil çünkü denetim mekanizması yok. yaptıkları yüzünden yargılanmıyorlar.

sadece üç büyüklern maçlarında sıçarlarsa yargılanıyorlar ve başlarına ceza geliyor. o yüzden adamlar gerisini niye iplesin ki?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

basaksehir'in maci fazla sertlesmis. karsilikli kirmizi olmaliymis. dirsekler tabanlar derken kafaya tekmeye kadar gitmisler.

burak yilmaz adeta yasayan meme. biraz cevresine dikkat etse gol ortalamasi yukselecek. yusuf'undan kucka'sina, olcay'dan abdulkadir'ine herkes ona efektif calisirken herif durdugu yere dikkat etme zahmetinde degil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...