Biyik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 lig sonunda 4. bitirince aziz onu büker zaten. o arada da inş ali koç da aziz'i büker. seneye küskünler de kombine alırlar kadıköy dolar taşar. belki alex'e jübile bile yaparız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 bekir irtegün ve uğur boral fetö itirafçısı olmuş sdfsfd http://www.hurriyet.com.tr/son-dakika-eski-futbolcu-ugur-boral-feto-itirafcisi-oldu-40690009 said: ... UĞUR BORAL İTİRAFÇI OLDU, TEK TEK ANLATTI Bekir’in ismini verdiği diğer iki isimden birisi Uğur Boral diğeri ise şu an Başakşehir’de oynayan milli futbolcu. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Boral FETÖ ile bağlantısını tek tek anlatarak itirafçı oldu. Boral emniyette verdiği ifade de 2003 yılında Gençlerbirliği’nde oynadığı sırada FETÖ ile tanıştığını, sohbetlerine katıldığını söyledi. Boral kendi döneminde sohbetlere gelen futbolcuların adını tek tek verdi. BANK ASYA’YA 950 BİN LİRA YATIRMIŞ Boral’a yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün finans ayağı olan Bank Asya’ya 17-25 Aralıktan sonra 950 bin lira para yatırdığı ileri sürüldü. İKİSİ FENERBAHÇE'DE OYNUYOR İrtegün’ün ifadeleri kapsamında kaleci Ömer Çatkıç ve Zafer Biryol tutuklanarak cezaevine konuldu. Bekir İrtegün savcıya çok ünlü 4 futbolcunun ismini verdi. Bu futbolculardan ikisi hala Fenerbahçe’de oynuyor. Ünlü futbolcular bir defa örgütün sohbetine katılmış. İki ismin terör örgütüyle başka bir ilişkisi tespit edilemedi. Bu yüzden soruşturmada şüpheli olmayacakları öğrenildi. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Ahahaha GS'ye laf eden fenerliler vardı sanki burada. Zafer Biryol falan da futbol oynamadan 2 sene para almıştı FB'den di mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 adamınız diyo olm fenerbahçe'ye giremedik diye biz mi dedik a aaa ayrıca ne bekir ne uğur ne de zafer fb'nin topçusudur. hepsi anadolu takımından sonradan transfer edilip max 3 5 sene top oynayıp tekrar gönderilmiş adamlardır. 2 tane halen oynayan dediği oyuncularda kim bilmiyorum ama birer kez sohbete katılmışlar denmiş madem haberin doğruluğuna inanıyoruz. hocacım babacım diye peşinden dolaşmamışlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Şu an oynayan iki isim de Volkan ve Mehmet Topaldır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 ben soldado'dan şüpheleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 bi kez gitmişler sohbet sarmamış demek ki ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 1000 Gün http://5ugur.blogspot.com.tr/2017/12/tam-1000-gun-oldu-1000gun-oldu.html https://eksisozluk.com/1000-gundur-gelmeyen-adalet--5535401?a=popular&p=4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Hayırlı olsun sonunda Ozan Tufan ve Robin Van Persie kadro dışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Seni başkan yapacağız https://www.youtube.com/watch?v=O0bJ19Vzlfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Allah yüzümüze gülsün be, önce azizden sonra da malum kişiden kurtulalım, son 20 30 senemizde farklı insanlar görelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 http://img-fanatik.mncdn.com/images/original/2018/01/16/5251138.jpg güle güle güzel hayallerimizin katili umarım bacağın kırılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 hayaller van persie, gercekler tam tersie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 harcanan 100m türk lirası = ozzy'nin önünde kayarak gol sevinci şimdi gider hollanda'da gol kralı falan olur bunu kaldıramaz fenerliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 gitsin isterse uzay liginin gol kralı olsun kurtulduk ya şu sakat heriften o bana yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 adam tam pislik çıktı ama ya. rvp dediğin adamdan beklenmeyecek hareketler yaptı, 20 milyon öyro'yu da hacılayıp gitti. cari açığın sebebisin persie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/953336771252817920 Oha ayip lan ne derdin olabilir ki adamla sunu yapcak kadar.. Penalti kirmizi kart bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 applev0dka said: https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/953336771252817920 Oha ayip lan ne derdin olabilir ki adamla sunu yapcak kadar.. Penalti kirmizi kart bu arada oha https://twitter.com/SinyorGrande_/status/953320227030421504 bu hangi mac? tribun sesleri lig maci gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 9-0 rovansi manisa kupa maci dk90 2. Saridan kirmizi kart konuyla alakasi ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 applev0dka said: harcanan 100m türk lirası = ozzy'nin önünde kayarak gol sevinci şimdi gider hollanda'da gol kralı falan olur bunu kaldıramaz fenerliler Feyenoorda yedek olur anca diyor taraftarlari. Bakalim teknik direktorleri de oyle mi dusunuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Bu Yiğithan'a yaptığı cidden büyük karaktersizlik ya, art niyet başka bir şey değil. Stoper yok diye sezon boyu adamı oynatmayıp, kulübede beklerken boktan maçlarda bile Topal falan koyup oralara; gidip adamın transferi kesinleştikten sonra 2 maç üst üste oynatıp adamın sakatlanmasına yol açtı resmen ya. Bu adamın iyi niyetine eskiden inanırdım da bu seneden itibaren ben de harbi tiksinmeye başladım. Yaptıkları cidden planlı yavşaklık. Konyalı tribüncü bi arkadaş vardı herif hep söverdi en iyi günde bile, hep benzer şeyler söylerdi. Yazık cidden üzüldüm ya. Ben Yiğithan'ın hiç abartıldığı kadar iyi olmadığını düşünüyordum ama Sparta gibi takımda oynamak büyük nimet olacaktı ve belki harbi seviye atlayacaktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Van Persie orada oynar, bayağı da iyi oynar ya. Hollandalı futbolcular geri döndü mü vatana orada emeklilik öncesi bayağı yardırıyorlar. Böyle dönüş yapıp da patlayan adam ben hatırlamıyorum sakatlık vs. yaşamadıysa. Ki burada kasten oynamıyordu. Saklamıştır kendini oralara. Tokatlayıp gitti işte orada oynar bir de iyice çıldırır Fenerliler asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Azizle Aykut yeterince çıldırtıyor, persiye gerek yok. Limitleri çoktan aştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar