enrique Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 fb sağ kanadı o kadar kazma ki benim bile moralim bozuldu sadasdsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Sol kanat ismail - aatif. Gozlerim kaniyor yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 yan hakem naptı la? gitti bam diye birine carptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 lol gole bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 iyi oldu 90da yesin berabere bitsin keyfi yok böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 faul olmayan pozisyona itiraza 2 kere sarı cıkartıp birini mi attı simdi hakem? adamın onceden sarısı mı vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 sivas 10 kişi 2-1 öndeyiz 2 forvet var oyunda, aykut birazdan devreye girer bi forveti çıkarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 madcow said: faul olmayan pozisyona itiraza 2 kere sarı cıkartıp birini mi attı simdi hakem? adamın onceden sarısı mı vardı? İlk sarı da aynı pozisyonda sanırım. İki oyuncuya birden sarı gösterip sonra birine ikinciyi de gösterdi üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 inş 2-2 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 aykut hala defansif bi oyuncu almadı, kesin eli ayağı titriyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 4 1 oldu vanish oldular yine ajhgsjhgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 beşiktaşın yapamadığı fenerbahçe yaptı 10 kişiye salladıkça sallıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 ŞAAMPİYOON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 daha önce demiştim ya valbuena bu takımı aşırı düşürüyor diye. yokluğunda en rahat maçlarından birini oynadı fb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 soldado ne güzel atmış golleri. en son böyle teknik golleri ne zaman atmıştık hatırlamıyorum. alex'ten sonra nani atıyordu başka hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 çakar, bifouma şike yaptı diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Meczup o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 22 de 21 ŞAMPİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 aykut yine konuşmaya başlamış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 ne demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 özeti izledim. sivas net satmış maçı. kırmızı skandal. hele 3.golde savunmadaki zenci (adam bildiğin topu bırakmış) ve kalecinin hamleleri evlere şenlik. yıllardır süren kardeşlik zaten mecnun ot yine kıyak yapmış. https://i.hizliresim.com/LO0gbZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Ben de özeti izleyip gelip ne zırvalayacaksın diye bu saate kadar bekliyordum, teşekkürler. Şimdi 5-1 in özetini izlemeye geri dön lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 vanish cd de mi kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Xenus said: özeti izledim. sivas net satmış maçı. kırmızı skandal. hele 3.golde savunmadaki zenci (adam bildiğin topu bırakmış) ve kalecinin hamleleri evlere şenlik. yıllardır süren kardeşlik zaten mecnun ot yine kıyak yapmış. https://i.hizliresim.com/LO0gbZ.jpg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar