TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Helal olsun kayseriye ve hocasına. Dün gs nin yapamadığını yaptılar. Hem oyun hem anlayış olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 enrique said: beşiktaş alanya maçı niye 3 dk uzatıldı diye başlar mı şimdi aykut basın toplasında sadadadas Neden 2 ve ya 4 değil de 3 der filozof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Kayseri bu maç güzel oynadı. 2. yarıyı ara ara takip ettim . Elemanlar biraz daha dikkatli olsalar maç 3-4 veya 3-5 bile olabilirdi. Gerçi Ozan ın çok net pozisyonuda vardı ve "aha gol dedim" atamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 topal girince belli oldu ya fb'nin kaderi. girer girmez hemen 2 pozisyonu hiç etti. 4-2 olacak maç 3-3 bitti ya. adam örümceklikten bikaç senede el frenine dönüştü gözlerimizn önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 hasan ali inanılmaz yeto ya. arkası dönük adama sol çizgide iki faul yapıp iki gol yedirdi, ikincisi de 90+5'te sdfdsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Yabancı sınırsızlığı virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 maç 3-3 mü bitti lan ahahahah 3-1 izliyordum. o saatten sonra maç mı verilir abi kadıköy'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 that's aykut kocaman, it's football. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 bunlar daha güzel günleriniz ZaAaAaA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Geriye yaslamış takımı, bir aykut klasiği. Gerizekalı herif bir de bunu takıma hoca yapan gerizekalı başkan. Yapacak bişey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 daum boşta daum gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 fenerbahçe'nin acilen yerlilerden kurtulması lazım ya.hasan ali ozan topal bu adamlarla zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Acil Ozanı üstüne para verip yollamalı bence. Hala yabancı kuralında kalmış aklı, nasıl olsa beni oynatacaklar mantığında mıdır nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Yav zaten Ozan'ı takımda tutan, hasan aliyi oynatan kafaya erişmek için 2 ton hap almak falan lazım, böyle embesil adamları nasıl ilk 11'e koyuyorlar anlamak mümkün değil. Ozan Tufan ne şut atabilir ne pas verebilir ne koşabilir, tamamen sıfır bir adam ya bomboş. Ama hala ilk 11'de, hasan ali desen, pas yok, orta yok, paralel evrende yaşayan bir adam ama ilk 11de. Yav şu takımdan gitseler, 1. ligde bile oynatmaz kimse ama her ne hikmetse haftalardır takımdalar.. Bu sene sadece gs maçını izledim, gene de sinir stres içinde kalıyorum hayret bişey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 bahsettiğiniz adamlar milli takım 11i bir de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 son saniye golu efsane ayar olmus ahfjkhaksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=t95D9k8R64s bu feneri geri istiyorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 allah sinsileri cezalandırır diyor çakar :D skertel'i bilerek oynatmadı diyor onun üstüne allah cezasını verdiye getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 apoyu cok zevkli suan izlemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Ozan konusuna katilmiyorum ya, bu sene baya oynuyo adam. Atiyo atamiyo ama pozisyonlarin icinde, Ozana sira gelene kadar takim da yerliyi gec yabanci da kalmaz. Geri kalan yerliler hatta yabancilarin cogundan kurtulmamiz gerektigi aşikar ama muhtesem futbol aklimiz sene basinda hasan alinin maasina zam yaparak sozlesme uzatmayi tercih ettigi icin bize yine husran. 3 senedir Man Utd maci haric, bir mactan zevk aldigimi hatirlamiyorum. Ya kavga dovus yada olumune yeteneksiz futbol. Ulan 3 sene de bir rapaic golu atilmaz mi be, 2 ver kac yapip uzak koseye birakilan gol olsun bari amk. O kadar yetersiz futbol akli var ki, o kadar yetersiz t.dler ve yetersiz oyuncu seciyolar ki bu aksam oldugu gibi rakibi 5e 2 yakiliyosun takim hala yana oynuyo, 5e 2 olsa bile adam da dikine oynuyacak yetenek yok. Yetersiz aykut valbuenayi cikarmakta gec bile kaldim diyo ya, kadikoy de oynayip 3-1 one gectigin halde hala rakipten korkuyosun yetersizlikte master seviye ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Valbuena 4-5 yıl sonra kitap yazınca FB kariyerini anlattığı 5-10 sayfasının 2 satırı çok net. ‘Aykut Kocaman kulübün efsanelerindendi ama o dönem niye böyle davrandığını bilmiyorum.’ Sdjsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Hypnotize said: Yetersiz aykut valbuenayi cikarmakta gec bile kaldim diyo ya şunu cidden dediyse cacık olmaz o adamdan. valbuena oyunda kalsa maç en az 4-2 idi, 4'e 2 3'e 2 5'e 3 bir sürü pozisyon yakaladı fb ama alper, dirar, guilano gibi yetersizler o kadar beceriksiz ki tehlike bile yaratamadılar o pozisyonlarda. adamlar topu alıp sahada paralel sürüyorlar sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 giuliano büyük kazık oldu fener'e. trabzon yıllar sonu bi şekilde etkili vurabildi fener'e asdfg ozan bence de iyi oynadı. yerlisi yabancısı yok. bizdeki denayer türk olsaydı, 2.ligte oynardı. adam chedjou'nun son halinden bile kötü stoper mevkiinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 fenerbahçenin ilk golü baya yakışmış fenere lan. ayıptır. hani sırf faul verilmese (ki belki de kırmızıya kadar giderli bi faul) hadi neyse, üstüne 30 saniye top dolaştırıp falan atmaları. çok efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar