pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Esh yalniz her 2 postunda bir umut sarikayanin avrupada yasadigini bastira bastira belli eden cool abi karikaturunun canli tasviri olmadi mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 gulas takimadalarindaki soljenitsin gibi daha cok..bir gaz bir sanci..birseyler eksik sanirim hayatinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Bu Ozan Tufan kimden torpillidir ya bıktım arkadaş ben bu adamdan, yaptığı hatanın haddi hesabı yok, çektiği şutun kaleyi bulanı yok, insan gibi faul yapmaz, nedir ya bu adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 belgrada gittigimde avrupada yasamiyodum abi. ki belgrad ab icinde degil, sefil sikko bi ulke sirbistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 adamlar ozan tufan'ı beğenmiyor lükse bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 bu sezon 3 takım kafa kafaya son haftaya girecekler ve fener şampiyon olacak gibi. son hafta fikstürü: https://i.hizliresim.com/Oyy49P.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 biz biriyle kafa kafaya giderken genelde şampiyon olamıyoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 yada şampiyon olduğunuzu sanıp seviniyorsunuz dsadafdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 artık o bile olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 şaka maka fener şu 6-7 haftalık periyotta full çekebilir ya. kağıt üstünde zor maç kalmamış gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 pankart dediğin böyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 30dk oldu tek atak yok nerdeyse derken valbuena guzel vurdu frikikten, kaleci cikardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Iki takim sa organize olamıyor ya. Cok zevksiz mac Organize olabilen takimlari iyi durduruyor fener ama kendi bisey yapmıyor 3 senedir kitleniyor fener maçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Yalniz Kayseri'nin bi atagini kotu kesti hakem bisi yoktu orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Noystayder pozisyonu mu ? Bana da temiz iska gecti gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Net iskaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Umut "benzema" bulut Ne vurdu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Ahah kartlik ayaga bas Adam yerden kalkamasin 11v10 gol at lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 adamların ilk ve tek şutu gol oldu onunda asistini biz yaptık asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Yalniz cidden yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Ben bu hakeme hep iyi diyordum da rezalet bi karar bu ya. Gozunun onunde bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Ozan gol atmış !!! Düşünsenize Ozan gol atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 abi hakeme çok üzüldüm ya. adam efsane yönetirken 1 tane faul atladı o da gitti gol oldu sadadsads. ikili mücadelelere izin veren hakem ilk kez görüyorum trde gözlerim dolu dolu izledim ilk yarıyı. yalnız kayserililerin de bi umut fb topu taca atar diye el kol yapmaları çok acıklıydı dsadassadadassaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 yani adam kosarak girdi sonradan o yuzden cok takilmamak lazim atagi kesmek icin yatti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar